CRNA KRONIKA

Policija uhitila višestruke provalnike

Sumnja se da su dvojica maloljetnika i 26-godišnjak počinili četiri kaznena djela, dok su maloljetnici odgovorni za još sedam teških krađa i dva kaznena djela...

    Objavljeno 12.01.2022
    Ivona Amidžić

    Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da su dvojica maloljetnika i 26-godišnjak počinili četiri kaznena djela Teška krađa na području Belog Manastira. U periodu od 9. do 11. siječnja, na području Belog Manastira, dvojica maloljetnika i 26-godišnjak su provalili u više trgovačkih objekata iz kojih su ukrali prehrambene proizvode, piće, mobitel i novac.

    Ranije, tijekom noći sa 4. na 5. siječnja na području Baranje, policija zaključuje kako su nepoznati počinitelji provalili aparat za zamjenu novca u autopraonici. Iz aparata su otuđili računalne komponente. Provedenim kriminalističkim istraživanjem policajci su pronašli dva maloljetna počinitelja ove teške krađe koji su spomenuti ranije. Daljnjim izvidima utvrđeno je ovaj dvojac počinio još sedam teških krađa na širem području Belog Manastira i dva kaznena djela lažna uzbuna alarmirajući Županijski centar 112.

    Pronađen je i još jedan kradljivac

    Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 21-godišnji hrvatski državljanin počinio četiri kaznena djela Krađa. Sredinom mjeseca prosinca prošle godine, na području Osijeka, 21-godišnjak je iz više trgovina ukrao različite skupocjene parfeme.

    Pravnim osobama počinjena je materijalna šteta oko 2.500 kuna, a policija nadležnom državnom odvjetništvu podnosi posebno izvješće.

    Policija traga i za nepoznatim počiniteljem

    U noći, 5. siječnja, na području Valpova, nepoznati počinitelj ukrao je ruksak sa igraćom konzolom i video igricama u vlasništvu 19-godišnjaka. Vlasniku je počinjena materijalna šteta oko 20.000 kuna.

    foto: PU osječko-baranjska

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    Provalio je u kuću u vlasništvu 28-godišnjakinje iz koje je ukrao sat, nakit i novac, čime je vlasnici pričinio materijalnu štetu u iznosu od oko 2.800 eura.

    Provalio u kuću na širem području Osijeka

    Nepoznati počinitelj je jučer na širem području Osijeka provalio u obiteljsku kuću u vlasništvu 28-godišnjakinje iz koje je ukrao sat, Više…

    38-godišnjak je u studenom 2023. godine te siječnju i veljači 2024. godine na postajnom području počinio 11 provala.

    Otkriven višestruki provalnik

    Provedenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika II. policijske postaje Osijek utvrđena je osnovana sumnja da je 38-godišnjak u studenom 2023. godine Više…

    Šteta koju je izazvao provalama, krađom i paležom se procjenjuje na više od 40 000 eura

    Otkriven višestruki provalnik, koji je pokušao zapaliti kuću u Belom Manastiru

    Provedenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Policijske postaje Beli Manastir utvrđena je osnovana sumnja da je 35-godišnjak počinio kazneno djelo „Teška Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Nepoznati počinitelj je 60-godišnjoj djelatnici pravne osobe na službeni mobitel poslao poruku upozorenja da paket ne može biti isporučen jer nedostaje neki od podataka, nakon čega je ona u dostavljenu poveznicu unijela bankovne podatke tvrtke!?

    Tvrtka oštećena za gotovo 3.500 eura

    72-godišnjak je kod sebe imao pravi arsenal exploziva, streljiva, dijelova za pravljenje bombi...

    Osječaninu oduzeta hrpa eksploziva, oružja, streljiva koje je nelegalno posjedovao

    Stupila je u kontakt s nepoznatom osobom s ciljem povrata izgubljenog novca te joj ustupila svoje osobne podatke i broj mobitela, skinuo joj je 10 500 eura!!

    60-godišnjakinja Prevarena putem Interneta