ŽIVOT

Ponedjeljak i moguća kiša, ali bit ćemo optimistični!

Kombinacija baš i nije bajna, ali vjerovat ćemo u pozitivan ishod! Pozitive nam treba za nove radne pobjede stoga evo i dobre strane - još uživamo u visokim temperaturama i to do 24 °C.

Objavljeno 29.10.2018
Antonela Verković

Dok budete išli prema poslu vjerojatno se nećete smočiti, bit će umjereno oblačno, ali kasnije je moguć porast naoblake, mjestimice i kiša.

Puhat će umjeren južni i jugoistočni vjetar.

Unatoč mogućoj kiši, gledajmo to s pozitivne strane – od cijele Hrvatske mi imamo najviše šanse za suhim i toplim danom.

Nije nemoguće da prođe i bez pljuska, ali tu smo da vas upozorimo, za svaki slučaj.

Svjesni smo svi kako se s ovim promjenjivim vremenom nikad ne zna, a bolje spriječiti nego liječiti. 😉

Najniža jutarnja temperatura zraka od 14 do 17, a najviša dnevna između 22 i 24 °C.

FOTO: Pixabay

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Jučerašnje grmljavinsko nevrijeme bilo je izuzetno jako i bilo je samo dio dugoživućeg grmljavinskog nevremena većih prostornih dimenzija (tzv. mezoskalni konvektivni sustav), u okviru kojeg su se stvarale grmljavinske superćelije (sustavi s izraženom rotacijom)

DHMZ objavio priopćenje o olujnom vremenu nad kontinentalnom Hrvatskom 19. srpnja 2023.

Državnihidrometeorološki zavod je danas objavio veliko izvješće o jučerašnjoj katastrofalnoj oluji. U nastavku ga prenosimo u cijelosti: Prije svega želimo Više…

Služba za klimatske promjene Copernicus koju provodi Europski centar za vremenske prognoze, izjavila je kako je ovo bio najtopliji listopad...

Copernicus: Europa doživjela najtopliji zabilježeni listopad

Služba za klimatske promjene Copernicus koju provodi Europski centar za vremenske prognoze, izjavila je kako je ovo bio najtopliji listopad, Više…

Upozorenje DHMZ-a za osječku regiju: "BUDITE NA OPREZU zbog mogućih jačih grmljavinskih nevremena. Posebno pripazite u izloženim područjima"

JOŠ JEDNO UPOZORENJE za sjever, sutra i istok, Hrvatske, prijete velika tuča i jaki udari vjetra!

Estofex, europski sustav za upozorenje na oluje, izdao je upozorenje prvog stupnja za tuču. Diljem južnih Alpa i sjevernog Balkana Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

U Auro Domus poslovnicama diljem Hrvatske ti klijenti svakodnevno dobivaju nekoliko stotina ili tisuća eura. I vrlo često se iznenade činjenicom da su u zamjenu za slomljeni lančić ili ogrlicu koju ne nose godinama mogli u samo nekoliko trenutaka dobiti dovoljno sredstava za zatvore minus na tekućem računu ili si priušte nešto što su dugo željeli.

Požurite i iskoristite visoke cijene: Otkup zlata sada se najviše isplati

Biciklijada se i ove godine organizira u znak podrške nacionalnoj kampanji Hrvatskog knjižničarskog društva za osobe s teškoćama čitanja i disleksijom "I ja želim čitati"

FFOS-ova BICIKLIJADA 2024.

Izvučen je dobitnik 3.000 eura za shopping u Portanovi,  čak 50 trgovina u Portanovi nudilo je rođendanske popuste, mađioničar, disco hostese i ljudi od stakla (Mirror crew) napustili su Portanovu, velika rođendanska torta se pojela, šampanjac popio, a svih 150 nagrada koje su bile sakrivene u mnoštvu balona je pronađeno.

[FOTO] Trgovački centar Portanova proslavio 13. rođendan uz vrijedne nagrade, shopping s popustima i pregršt iznenađenja za posjetitelje