OSJEČANI

Ponovno smo, nakon nekog vremena, susreli Domagoja – dečka s plišancima!

Domagoj još uvijek prodaje plišance i čeka moguću priliku za posao u struci (pekari) i nada se najboljem... 

Objavljeno 07.12.2018
Antonela Verković

Priču ovog mladića velikog srca, velikog osmijeha i ni malo laka života, prenijeli smo mi, ali i emisija ”Provjereno”. Njegova je priča postala viralna kad je njegova profesorica iz srednje škole o njemu objavila status, podsjećamo.

Prolaznicima se razvuče osmijeh čim vide Domagoja i njegove plišance, a on, uvijek nasmijan i veseo, često im želi pokloniti nešto i platiti piće. Mi smo ga jučer ponovno sreli u jednom od osječkih kafića, prvi put nakon emisije ”Provjereno”.

Domagoj i dalje svakodnevno prodaje igračke, s jednakim veseljem svakoga dana i toplinom prema svakoj osobi koju susretne. Ovaj posao mu nije dosadio i voli to raditi, rekao je više puta.

Unatoč medijskom odjeku njegove priče i najave i planova kako bi se Domagoj mogao zaposliti u pekari, do toga još uvijek nije došlo, potvrdio nam je.

Još uvijek prodaje plišance i čeka moguću priliku za posao u struci (pekari) i nada se najboljem…

Ipak, pomoć je nakon objave priče pristizala s više strana, sugrađani su prepoznali toplinu i dobrotu ovog dečka i pripomogli olakšati mu već tešku materijalnu situaciju!

Svaka pohvala! 🙂

FOTO: (‘screenshot video ”PROVJERENO”)

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Nacionalna kampanja Saveza izviđača Hrvatske „HAPPYCENTAR – Igračke nove za mirnije snove“ namijenjena djeci iz potresom pogođenih područja

Izviđački klub Javor Osijek uključio se u Nacionalnu kampanju „HAPPYCENTAR”

Projekt HAPPYCENTAR – “Igračke nove za mirnije snove” namijenjen je djeci na potresom pogođenim područjima, prenosi Radio Osijek. Donacijama građana Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Projektom su razvijena četiri edukativna programa s temama prilagodbe klimatskim promjenama kroz mjere očuvanja zdravih ekosustava u istočnoj Hrvatskoj

Generacija prilagodbe: Mladi istočne Hrvatske na čelu klimatske adaptacije

Predavanje će se održati u učionici 54 na Filozofskom fakultetu u Osijeku (Lorenza Jägera 9) s početkom u 18 sati te je otvoreno za javnost.

Najava predavanja izv. prof. dr. sc. Hrvoja Klasića “Ima li povijesti bez ustaša i partizana”?

Šetnja obiluje zanimljivostima za koje sigurno niste znali te pokojim iznenađenjem (op.a. pandur Mirko u lovu na vesele prolaznike).

Nova storytelling tura osječkom Tvrđom