GOSPODARSTVO

Ponuda slobodnih radnih mjesta, prijavite se već danas!

Pronađite svoj sljedeći posao, pregledajte 10 pozicija koje su istaknute samo za vas ovog tjedna i započnite novu karijeru!

  Objavljeno 05.06.2024
  Matija Ivanković

  Lugera Talent Solutions traži Savjetnika u telefonskoj prodaji za A1 (m/ž). Idealni kandidat trebao bi imati minimalno srednju stručnu spremu, razvijene komunikacijske vještine, poznavanje rada na računalu te engleskog jezika. Uz to, nude se stimulativne dodatne mjesečne nagrade, besplatni smartphone i A1 tarifa, rad iz kombinacije kuće i ureda, MultiSport kartica te poklon bonovi za djecu. Prijavite se putem linka do 11.6.2024.

  Home Plus d.o.o. traži Dostavljača (m/ž) za rad na području cijele Hrvatske. Posao uključuje dostavu robe, a moguće je zaposlenje na određeno ili neodređeno vrijeme. Potrebna je spremnost za rad na terenu, pouzdanost, odlučnost te posjedovanje vozačke dozvole B kategorije. Prijavite se putem linka do 12.6.2024.

  Vital Group d.o.o. traži Dostavljača (m/ž) za rad na području cijele Hrvatske. Posao uključuje dostavu robe, a moguće je zaposlenje na određeno ili neodređeno vrijeme. Potrebna je spremnost za rad na terenu, pouzdanost, odlučnost te posjedovanje vozačke dozvole B kategorije. Prijavite se putem linka do 12.6.2024.

  CGP d.d. zapošljava ne nekoliko pozicija (m/ž). Mjesto rada je u Zagrebu, ali se posao odrađuje i terenski po potrebi. Poslodavac nudi prilika za dugoročnu suradnju, ugodnu radnu atmosferu, društvene aktivnosti za zaposlene te podršku kolega. Prijavite se putem linka do 31.7.2024.

  Comcross Croatia d.o.o. traži Električara/električarku za projektiranje, izvođenje i održavanje tehničkih sustava u Osijeku. Posao uključuje spajanje i montažu elektroopreme i razvodnih ormara. Poželjne su vještine čitanja elektro shema, samostalnost u radu te spremnost na timski rad i učenje. Poslodavac nudi stimulativna primanja, ulaganje u obrazovanje i profesionalni razvoj te dinamično i ugodno radno okruženje. Prijavite se putem linka do 15.6.2024.

  Tifon traži Gastro prodavača (m/ž) za rad na lokacijama u Zagrebu i diljem Hrvatske. Odgovornosti uključuju prodaju naftnih derivata, pripremu i prodaju hrane i napitaka, te održavanje čistoće prodajnog mjesta. Nudi se dinamično radno okruženje, mjesečni bonus, plaćene troškove prijevoza i dodatke za rad subotom, nedjeljom, praznikom, noću i prekovremeno. Prijavite se putem linka do 13.6.2024.

  Hervis d.o.o. traži Prodavača u sportskoj trgovini (m/ž) za rad 20 sati tjedno u Osijeku i Vinkovcima. Posao uključuje savjetovanje kupaca, prodaju sportskih proizvoda, te sudjelovanje u svakodnevnom poslovanju i pomoći na blagajni. Nudi se raspored rada tjedan dana unaprijed, regres za godišnji odmor, naknadu za prijevoz, pogodnosti za zaposlenike i mogućnosti za napredovanje. Prijavite se putem linka do 10.6.2024.

  Građevinski radovi Hrvoj d.o.o. traže Montere centralnog grijanja i klimatizacije za rad u Njemačkoj i Hrvatskoj. Posao uključuje izradu instalacija centralnog grijanja i klimatizacije u stambenim zgradama. Nude se odlično plaćena satnica, plaćeni smještaj te pokriveni troškovi prijevoza. Potrebna je srednja stručna sprema te radno iskustvo s instalacijama centralnog grijanja. Prijavite se putem linka do 22.6.2024.

  Falkensteiner Hotelmanagement d.o.o. traži Agenta u rezervacijskom centru (m/ž) u Osijeku. Očekuje se poznavanje rada na računalu i aktivno znanje njemačkog i engleskog jezika, s opcionalnim poznavanjem talijanskog ili češkog jezika. Nudi se bonus program, odlična radna klima, uravnoteženi obroci za zaposlenike, mogućnosti rada u drugim Falkensteiner hotelima te posebne cijene za zaposlenike i njihove obitelji i prijatelje. Prijavite se putem linka do 28.6.2024.

  DVA GOLUBA traži Pekara (m/ž) za rad u Ernestinovu. Posao obuhvaća pekarske aktivnosti. Potrebna je završena osnovna škola, a radno iskustvo nije važno. Posao je na neodređeno vrijeme, a radi se puno radno vrijeme. Smještaj nije osiguran, dok je prijevoz djelomično osiguran. Prijavite se putem linka do 20.6.2024.

  Proučite ostale oglase za posao na službenoj stranici posao.hr. Sretno u potrazi!

  Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

  VEZANE VIJESTI

  Ako želite ubrzati svoju potragu za poslom, pročitajte ovaj članak, istražite 10 atraktivnih pozicija dostupnih samo za vas ovog tjedna!

  U potrazi ste za poslom? Pogledajte ovdje!

  Wax d.o.o. traži Trgovačkog administratora (m/ž) i Dostavljača (m/ž) za rad na području cijele Hrvatske, sa sjedištem u Osijeku. Posao Više…

  Pogledajte 10 poslova koje su posebno odabrani za vas ovog tjedna. Možda vas čeka nova prilika za uzbudljivo radno mjesto!

  Nova ponuda poslova, pogledaje koja su radna mjesta u OBŽ slobodna!

  Zagrebački radio Plavi 9 traži Radijskog voditelja (m/ž) u Osijeku. Posao obuhvaćuje vođenje jutarnjeg programa, pripremu emisija, komunikaciju s timom, Više…

  Hotel Patria traži recepcionera, Comcross električara, Tifon i Hervis prodavača, Amrest Adria voditelja smjene... provjerite cijelu ponudu!

  Tražite posao? Imamo deset novih ponuda za ovaj tjedan!

  Brzi put do posla vodi preko posao.hr. Pregledajte 10 pozicija koje su pažljivo odabrane za vas ovog tjedna i ostvarite Više…

  VIŠE IZ KATEGORIJE

  Ako želite ubrzati svoju potragu za poslom, pročitajte ovaj članak, istražite 10 atraktivnih pozicija dostupnih samo za vas ovog tjedna!

  U potrazi ste za poslom? Pogledajte ovdje!

  Za promet će se zatvoriti dio Kolodvorske ulice, na dionici od Prenjske do Kozjačke ulice. Radovi će se odvijati svakodnevno od 0 do 24 sata

  Obavijest o privremenoj regulaciji prometa u Kolodvorskoj ulici u Osijeku

  Certifikati će se isticati na vidljivom mjestu kako bi kupci prepoznali proizvode uzgojene od strane lokalnih poljoprivrednika, a sve s ciljem poticanja kupnje kvalitetnih, svježih i lokalno uzgojenih proizvoda

  Na osječkoj Glavnoj tržnici dodijeljeni certifikati “Proizvodi hrvatskog seljaka”