ŽIVOT

Ponuda slobodnih radnih mjesta u OBŽ – pogledajte!

Radna mjesta ovaj tjedan nude; Gi Group Staffing Solutions, Konzum, Tvrtka "From Sarajevo To Red Africa, Kristal... provjerite, možda se u ovim ponudama nalazi vaše buduće radno mjesto!

Objavljeno 03.04.2024
Darija Kovačić

Gi Group Staffing Solutions traži Agente u call centru za privatne korisnike u Rijeci i Osijeku. Kvalifikacije uključuju poznavanje rada na računalu, razvijene komunikacijske vještine i spremnost za rad u smjenama. Nude se ugovor putem agencije za privremeno zapošljavanje, mogućnost rada od kuće nakon stjecanja određenog iskustva, mjesečni bonusi, simpa nadoplata svaki mjesec te motivirana ekipa i fleksibilni smjenski rad. Prijavite se putem linka do 21.4.2024.

Workforce Ljudski Potencijali d.o.o. zapošljava na nekoliko pozicija (m/ž). Mjesto rada je Osijeku, a za drugu poziciju na nekoliko lokacija u Hrvatskoj. Poslodavac nudi ugodnu radnu atmosferu, podršku kolega, mogućnost profesionalnog napredovanja te redovita primanja. Prijavite se putem linka do 12.4.2024., a za drugu poziciju do 11.4.2024.

Konzum Plus d.o.o. zapošljava na nekoliko pozicija (m/ž). Mjesto rada je na više lokacija u Hrvatskoj. Poslodavac nudi naknadu za topli obrok, popust za zaposlenike, ugodnu radnu atmosferu te podršku kolega. Prijavite se putem linka do 12.4.2024.

Tehmont-Gradnja d.o.o. zapošljava na nekoliko pozicija (m/ž). Mjesto rada je diljem Hrvatske. Poslodavac nudi poticajna primanja koja odgovaraju značaju radnog mjesta, ugodnu radnu atmosferu, podršku kolega te mogućnost profesionalnog napredovanja. Prijavite se putem linka do 30.4.2024.

Vital Group d.o.o. traži Prodajnog predstavnika (m/ž) za područje Osijeka, Đakova, Našica, Vukovara i Vinkovaca. Posao uključuje prezentaciju, savjetovanje i aktivnu prodaju proizvoda te vođenje svih aspekata suradnje. Nudi se atraktivna fiksna primanja, stimulativni bonusi te potpuna naknada putnih troškova i smještaja. Prijavite se putem linka do 9.4.2024.

Home Plus d.o.o. traži Prodajnog predstavnika za područje Osijeka, Đakova, Našica, Vukovara i Vinkovaca. Posao uključuje aktivnu prodaju proizvoda, pregovaranje s klijentima te razvoj poslovanja i širenje tržišta. Traže se ambiciozni kandidati s izvrsnim komunikacijskim i pregovaračkim vještinama, spremni na putovanje unutar zadanih područja i terenski rad. Ponuđene su atraktivne fiksne primanja, stimulativni bonusi te potpuna naknada putnih troškova i smještaja. Prijavite se putem linka do 9.4.2024.

Tvrtka “From Sarajevo To Red Africa” traži Kamermana/Snimatelja i video/audio montažera (m/ž). Mjesto rada je ured u Zagrebu, teren u Hrvatskoj i drugim zemljama Europe, te rad od kuće prema dogovoru i potrebi. Posao uključuje video snimanje na terenu i u studiju, obradu snimljenih materijala, montažu i demontažu audio i video opreme, pripremu scene te druge zadatke povezane s djelatnošću tvrtke. Prijavite se putem linka do 16.4.2024.

Electus DGS d.o.o. zapošljava na nekoliko pozicija (m/ž). Mjesto rada je u Zagrebu ili Osijeku. Poslodavac nudi ugovor na određeno vrijeme uz mogućnost dugoročnog zaposlenja, ugodnu radnu atmosferu, podršku kolega te naknadu za topli obrok i prijevoz. Prijavite se putem linka do 12.4.2024.

Tvrtka “KRISTAL” nalazi se u Črnkovcima, Osječko-baranjska županija, i traži Pomoćnog radnika (m/ž) za poslove pjeskarenja. Radno iskustvo nije važno, a razina obrazovanja može biti osnovna škola nižih razreda, završena osnovna škola ili srednja škola od 3 godine. Posao je na određeno vrijeme zbog povećanog opsega posla, u punom radnom vremenu. Prijavite se putem linka do 30.4.2024.

Tvrtka MONTE-MONT d.o.o. traži 10 Tesara (m/ž) za rad u Osijeku. Posao je na određeno vrijeme, puno radno vrijeme. Potrebna je srednja škola i minimalno 3 godine iskustva. Posao uključuje obradu drvenih elemenata i ugradnju istih u zgrade. Prijavite se putem linka do 1.5.2024.

Obrt za ugostiteljstvo “BOTA” traži jednog Konobara (m/ž) za rad u pizzeriji Verona u Đakovu. Posao je na neodređeno vrijeme, puno radno vrijeme. Potrebna je srednja škola. Smještaj nije osiguran, a prijevoz se ne nadoknađuje. Prijavite se putem linka do 1.5.2024.

Proučite ostale oglase za posao na službenoj stranici posao.hr. Sretno u potrazi!

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Ovaj tjedan poslove nude Konzum, Studenac, Adecco, Kokor d.o.o., Vetti Group, Hervis, opcija ima puno a pogledajte koja odgovara baš vama.

Tjedna ponuda slobodnih radnih mjesta u OBŽ

Posjetite posao.hr i otkrijte 10 pozicija koje su istaknute za vas ovaj tjedan. Vaša nova karijera može biti samo nekoliko Više…

Udruga Pobjede koja se brine za Azil za pse u Nemetinu traži radnika, novog vrijednog člana ekipe, a oglas za posao detaljno opisuje kakvu osobu traže. Javite se ako ste zaineresirani!

Udruga Pobjede traži novog člana ekipe

Voditelji udruge Pobjede su na svoj orginalni ali i detaljan način pojasnili u svom oglasu na Facebook stranici Azil Osijek Više…

U suradnji s portalom posao.hr donosimo vam aktualne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi novih 10 poslovnih prilika za prijavu s njihovom mogućnosti brze prijave. Sretno!

Tjedna ponuda poslova u Osječko-baranjskoj županiji

Metro Cash & Carry d.o.o. traži Prodavača (m/ž). Traže se kandidati sa srednjom stručnom spremom i željom za stjecanje novih Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Najavljeni završetak radova i puštanje u promet Stepinčeve ulice od Vukovarske do Reljkovićeve / Reisnerove i Trga Baruna Trenka te početak radova na sljedećoj fazi u Gundulićevoj ulici od Stepinčeve do Radićeve neće započeti kako je najavljeno...

Obavijest o produženju roka dovršetka radova u dijelu Gundulićeve ulice

Cilj ovog projekta nije samo istaknuti na postojanje naših lokalnih „divova“ već i ukazati na sve veće posljedice klimatskih promjena ali i na nužnost očuvanja osječkih divova.

FOTO] Osječki divovi

Kada broj prometnih nesreća podijelimo s brojem stanovnika po županija dolazimo do podatka u kojoj se županiji nalaze najbolji, a u kojoj najgori vozači u Hrvatskoj

Gdje su u Hrvatskoj najbolji, a gdje najbolji vozači?