GOSPODARSTVO

Ponuda slobodnih radnih mjesta u Osijeku i okolici

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne ponude atraktivnih poslodavaca! Pročitajte više u nastavku.

    Objavljeno 22.11.2023
    Darija Kovačić

    Žito d.o.o. Zapošljava na poziciji Medicinski tehničar (m/ž). Mjesto rada je Čepin. Poslodavac nudi vrhunske uvjete rada, ugovor na neodređeno i kontinuiranu stručnu edukaciju. Traži se osoba sa znanjem engleskog ili njemačkog jezika sa završenom medicinksom školom.Prijavite se na linku do 01.12.2023.

    BELJE plus zapošljava na poziciji Laborant (m/ž). Mjesto rada je Beli Manastir. Poslodavac omogućava ugovor na određeno s mogućnosti ostanka na neodređeno vrijeme. Traži se osoba sa završenom srednjom škollom  prehrambeno-tehnološkog usmjerenja. U opis posla ulazi uzimanje uzoraka za analizu i ispitivanje prisutnosti antibiotika .Prijavite se na linku do 28.11.2023.

    BHT zapošljava na poziciji Spremač (m/ž). Poslodavac nudi ugovor na neodređeno i puno radno vrijeme.  Kandidat treba biti organiziran i  imati završene niže razred škole. U opis posla ulazi održavanje ugostiteljskog objekta i  čišćenje uredskih prostorija.  Mjesto rada je Osijek. Prijave možete poslati putem linka do 27.11.2023.

    Centar za pružanje usluga u zajednici Osijek zapošljava na poziciji Voditelj intenzivne stručne pomoći i nadzora nad ostvarivanjem skrbi o djetetu (m/ž). Poslodavac nudi ugovor na neodređeno i puno radno vrijeme. Knadidat treba imati godinu dana radnog iskustva i biti fakultetski obrazovan. Mjesto rada je Osijek. Prijave možete poslati putem linka do 30.11.2023.

    PŠENO D.O.O. zapošljava na poziciji Inženjer agronomije za rad u poljoprivrednoj trgovini (m/ž). Mjesto rada je Josipovac. Nudi se stalni radni odnos uz probni rad. Kandidat treba imati VŠS ili VSS tri godine radnog iskustva.Prijavite se na linku do 06.12.2023.

    Transcom WorldWide d.o.o zapošljava na poziciji Agent u korisničkoj video podršci na njemačkom jeziku (m/ž). Mjesto rada je Osijek. Nudi se puno radno vrijeme i rad na neodređeno. Kandidat treba znati njemački jezik na B2/C1razini. Radno iskustvo nije važno.Prijavite se na linku do 21.12.2023.

     

    FLORIJAN SERVIS d.o.o. zapošljava na poziciji Vatrogasac-vatrogasni tehničar (m/ž).  Mjesto rada je Osijek. Radno iskustvo nije važno. U opis posla spada obavljanje poslova u vatrogasnim dežurstvima i rad u smjenama. Kandidat treba imat završenu srednju školu. Prijavite se na linku do 20.12.2023.

    PERFETTO j.d.o.o. zapošljava na poziciji Kuhar (m/ž). Mjesto rada je Osijek . Opis posla uključuje obradu i pripremu namirnica svih vrsta slanih jela za posluživanje u ROCHER caffeu.Poslodavac nudi puno radno vrijeme. Potrebno radno iskustvo je 6 mjeseci.Prijavite se na linku do 20.12.2023.

    UDRUGA BETULA zapošljava na poziciji Socijalni radnik (m/ž).Mjesto rada je Mrzović. Poslodavac nudi puno radno vrijeme i rad na određeno. Za ovu poziciju potrebno je znanje njemačkog i engleskog jezika. Glavna zadaća ove pozicije je pružanje socijalnih usluga za djecu.Prijavite se na linku do 28.11.2023.

    CROMONT j.d.o.o. Zapošljava na poziciji Zidar (m/ž). Mjesto rada je Osijek. Poslodavac nudi puno radno vrijeme i rad na određeno. Kandidat treba imati dvije godine radnog iskustva i vozačku dozvolu B kategorije.  Prijavite se na linku do 30.11.2023.

    Na službenim stranicama portala posao.hr pregledajte raznovrsnu ponudu poslova! Sretno u pretraživanju

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    Pogledajte 10 pozicija koje su posebno istaknute za vas ovog tjedna i započnite svoju novu karijeru! Sretno!

    Nova ponuda slobodnih radnih mjesta za naše sugrađane

    Tifon traži Gastro prodavača (m/ž) za rad na lokacijama u Zagrebu i diljem Hrvatske. Odgovornosti uključuju prodaju naftnih derivata, pripremu Više…

    Poslove nude Vetti group, Konzum plus, Amrest Adria d.o.o., Vital Group d.o.o., Gi Group Staffing Solutions budite prvi koji će se javiti na ove oglase!

    Poslodavci traže djelatnike – slobodna radna mjesta

    Konzum Plus d.o.o. zapošljava na nekoliko pozicija (m/ž). Mjesto rada je na više lokacija u Hrvatskoj. Poslodavac nudi naknadu za Više…

    Posao ovaj tjedan nude Ricardo, Tehnomont gradnja, Hire & Fire, Vital Group... pogledajte sve ponude!

    Poslodavci traže radnike, javite se!

    Započnite svoju potragu za poslom na posao.hr.– vašem izvoru poslovnih prilika. Ovdje možete pregledati 10 pozicija koje su posebno odabrane Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Djelatnici Društva Vodovod Osijek d.o.o. izvest će radove hitne sanacije kanalizacijskog kolektora u Ulici Sv. Roka, na križanjima sa Ružinom i Ilirskom ulicom

    Vodovod – hitna sanacija kanalizacijskog kolektora u ulici Svetog Roka – zatvara se dionica ulice

    Potpuno se zatvara za promet Kapelska ulicu, u dijelu od od Mlinske do Kolodvorske, a radovi i nova privremena regulacija prometa će trajati do 31. srpnja 2024.

    Obavijest o promjeni u privremenoj regulaciji prometa u Kapelskoj ulici koja se zatvara za promet

    Riječ je o inženjerskom uredu u kojemu Infobipovi zaposlenici primarno razvijaju najnovija SaaS cloud komunikacijska rješenja za globalno tržište.

    [FOTO] Infobip predstavio novootvoreni ured u Osijeku