GOSPODARSTVO

Popusti portastične srijede, Sveti Nikola, Djed Božićnjak, nagradna igra…

Portanova u prosincu priprema svakakva iznenađenja za svoje posjetitelje

    Objavljeno 04.12.2019
    Ivona Amidžić

    Danas iskoristite popuste Portastične srijede i zaigrajte nagradnu igru „Advent u Portanovi“ i osvojite vrijednu nagradu koju sponzorira Magic Baby.

    Portastična srijeda događaj je koji svake prve srijede u Portanovi ima velika sniženja i popuste, a ove prosinačke srijede imat će vidljivo najpovoljnije cijene ovog mjeseca.

    Osim toga, od prošle subote, 30. studenog, Djed Božićnjak u Portanovi ima svoj vlastiti poštanski ured. Djedov poštanski sandučić spremno čeka pisma najmlađih, a iz Portanove kažu da će najkreativnija pisma nagraditi poklonima.

    Pisma Djedu Božićnjaku zaprimaju se u Djedovom poštanskom sandučiću na 1. katu od 1. do 16. prosinca 2019.

    Djed Božićnjak osobno stiže u Portanovu 7. prosinca u 17.00 sati. Družit će se i fotografirati s najmlađima svaki dan od 17.00 do 19.00 sati sve do 23. prosinca.

    Ali prije Djeda Božićnjaka u goste Portanovi stiže još jedan dragi djedica – Sveti Nikola. U pratnji „strašnog“ Krampusa razveseljavat će mališane i u četvrtak 5. i u petak 6. prosinca od 17.00 do 19.00 sati.

    Od 1. prosinca u Portanovi možete zaigrati nagradnu igru “Advent u Portanovi – odgovori i osvoji” u kojoj se nagrade dijele baš svaki dan.

    Uz predočenje računa od kupovine iz bilo koje trgovine ili uslužnog objekta unutar Portanove, na Info pultu preuzmite kupon za sudjelovanje, točno odgovorite na postavljeno dnevno pitanje, ispunite kupon s vašim podacima i ubacite ga u za to priloženu kutiju. Već sljedeći dan izvlači se dobitnik koji je sudjelovao u nagradnoj igri prethodni dan i tako 24 puta, odnosno sve do 24. prosinca.

    Dodatno, svi kuponi ulaze i u završno izvlačenje, koje je predviđeno za 30. prosinca, a u kojem će se izvući dobitnik glavne nagrade: 2.000 kn na poklon kartici za shopping u Portanovi!

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    Pripreme za proslavu rođendana Portanove krenule. U tijeku je nagradna igra u kojoj jednu/jednoga od vas očekuje besplatan shopping u vrijednosti 3.000 eura!

    Uputite se u Portanovu jer je svaki vaš račun prilika za osvojiti 3000 eura!

    Ono što je bilo daleko… opasno se približilo! Sitno brojimo do proslave velikog 13 rođendana Portanove. Dapače, na neki način, Više…

    I ove godine će se u Portanovi održati najdraži događaj najmlađih posjetitelja - Uskršnja potraga za pisanicama!

    Portanova radi cijeli vikend – Obavite uskršnji shopping na vrijeme

    Stigao je trenutak za obnovu proljetne garderobe i prvi proljetni shopping, što potvrđuju nove kolekcije proljeće/ljeto ’24. koje su stigle Više…

    Otvoren je novi, ljepši i veći Skechers a također i Fashion&Friends uskoro stiže u Portanovu

    U Portanovi otvoren Skechers, uskoro i Fashion&Friends

    Iako su sezonska sniženja još uvijek aktualna, u vašu omiljenu shopping destinaciju pristižu i NOVE KOLEKCIJE! Svakim danom sve više Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Posao ovaj tjedan nude Ricardo, Tehnomont gradnja, Hire & Fire, Vital Group... pogledajte sve ponude!

    Poslodavci traže radnike, javite se!

    Svaki poduzetnički pothvat započinje dobrom poslovnom idejom. No, poduzetničkih ideja je bezgranično puno, a uspješne pothvate od neuspješnih dijeli – realizacija

    Od ideje do realizacije – novi besplatni seminar za poduzetnike

    Za posjetitelje je otvoren sva tri dana od 10.00 do 19.00 sati, a ponuđena im je kvalitetna oprema za lov i ribolov, kao i prezentacije ponude lovišta i ribolovnih mjesta i uvjeta, natjecanja u pripremi fiša, lovačkog čobanca i drugih jela jedinstvenih okusa, izložbe lovačkih pasa, izložbe fotografija, dakako uz bogatu eno i gastro ponudu

    [FOTO] U Gospodarskom centru OBŽ otvoren 19. Sajam lova, ribolova i turizma SALORI