GOSPODARSTVO

Portanova – ove nedjelje trgovine ne rade

Ne zaboravite da je u ponekim trgovinama već  započeo i drugi krug sezonskih sniženja, stoga preporučujemo uputiti se u Portanovu čim prije!

    Objavljeno 13.07.2023
    Darija Kovačić

    Krenulo je vrijeme godišnjih odmora, a gdje drugdje poći po sve što vam je potrebno za odmor na kopnu ili moru – nego u Portanovu! Iskoristite sezonska sniženja i opremite se svime što vam je potrebno: od odjeće, obuće, knjiga, tehnike, kozmetike… sada po najpovoljnijim cijenama!

    Kako bi vam u tome pomogla, Portanova je snimila novo izdanje PORTANOVA INSIDE koji vam donosi ideje kako i na plaži izgledati šik, pritom ne narušavajući udobnost! Inspirirajte se za vruće, moderno ljeto uz video https://www.instagram.com/p/CtgVKAcMmor/ ili pisano https://portanova.hr/hr/lifestyle/173-portanova-inside-sik-ljeto-je-stiglo izdanje novog Portanova INside-a!

    Ne zaboravite da je u ponekim trgovinama već  započeo i drugi krug sezonskih sniženja, stoga preporučujemo uputiti se u Portanovu čim prije!

    Zabavno ljeto je i u Cinestaru… film o Dr. Jonesu već je u CineStaru, a 8.7. pretpremijerno stigao je i nastavak Nemoguće misije! Barbie pretpremijerno pogledajte 19.7. na CineLady projekciji, a Meg 2: Put u dubinu od 3.8.

    A 19.7. na pretpremijeru najiščekivanijeg filma godine koji će oduševiti sve one koji vole, ali i one koji ne vole Barbie – nekoga od vas koji ste sudjelovali u ljetnom Facebook natječaju – vodi i Portanova! Sudjelovati možete do sutra (petak, 14. srpnja) do 12 sati. Držimo vam palčeve!

    I nadalje dobro pratite društvene mreže Portanove jer krenula su bogata darivanja. Ljeto u Portanovi obilježit će se nagradama i to svakoga tjedna – nagrada jedna! Sljedećih tjedana očekuju vas vrijedne nagrade iz Office Shoesa, Optike Anda, Našeg doma, The Body Shopa, Baby Centra i s.Olivera!

    Kao što već dobro znate, na snagu je stupio izmijenjeni Zakon o trgovini, što znači da trgovine više ne rade svake nedjelje. Zato, prije planiranja posjeta Portanovi nedjeljom, na web stranici  Portanove https://portanova.hr/hr/vijesti/2251-radne-nedjelje-u-srpnju obavezno provjerite radno vrijeme.

    Ove nedjelje, 16. srpnja trgovine u Portanovi neće raditi!

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    Iskoristite svibanjsku Portastičnu srijedu i shopping obavite po najpovoljnijim cijenama! Koji će popusti biti aktualni u ovu Portastičnu srijedu pogledajte u našoj objavi

    Danas je Portastična srijeda u Portanovi

    Prva srijeda u mjesecu bila je prošli tjedan, 1. svibnja – no obzirom da trgovine u Portanovi nisu radile, Portastična Više…

    Ali zato nosi najbolje popuste u svibnju, portastična srijeda ovaj mjesec održat će se u srijedu 8. svibnja

    Portanova – Portastična srijeda ovaj mjesec kasni

    Prva srijeda u mjesecu bila je prošli tjedan, 1. svibnja – no obzirom da trgovine u Portanovi nisu radile, Portastična Više…

    Pripreme za proslavu rođendana Portanove krenule. U tijeku je nagradna igra u kojoj jednu/jednoga od vas očekuje besplatan shopping u vrijednosti 3.000 eura!

    Uputite se u Portanovu jer je svaki vaš račun prilika za osvojiti 3000 eura!

    Ono što je bilo daleko… opasno se približilo! Sitno brojimo do proslave velikog 13 rođendana Portanove. Dapače, na neki način, Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Potpuno se zatvara za promet Kapelska ulicu, u dijelu od od Mlinske do Kolodvorske, a radovi i nova privremena regulacija prometa će trajati do 31. srpnja 2024.

    Obavijest o promjeni u privremenoj regulaciji prometa u Kapelskoj ulici koja se zatvara za promet

    Riječ je o inženjerskom uredu u kojemu Infobipovi zaposlenici primarno razvijaju najnovija SaaS cloud komunikacijska rješenja za globalno tržište.

    [FOTO] Infobip predstavio novootvoreni ured u Osijeku

    Nova je to manifestacija namijenjena upravo maturantima kako bi im se pomoglo i usmjerilo u odabiru daljeg obrazovanja ili na tržištu rada

    [FOTO] Održan “Sajam mogućnosti – putokaz budućnosti” koji pomaže maturantima u odabiru studija i(li) posla