ŽIVOT

Portanova sutra radi prema redovnom radnom vremenu

Portanova se naveliko priprema za blagdane. Šetnjom po Portanovi primijetili smo da je ukrašavanje centra u tijeku, dapače, osjetili smo pravi božićni ugođaj

Objavljeno 17.11.2022
Darija Kovačić

Portanova se naveliko priprema za blagdane. Šetnjom po Portanovi primijetili smo da je ukrašavanje centra u tijeku, dapače, osjetili smo pravi božićni ugođaj. Ali to i nije tako neobično, budući da za koji dan kreće Advent. Samo nas je ova topla jesen malo zavarala pa nam je sve stiglo nekako iznenada.

Ali nemojte dopustiti da i vi budete zavarani… nego sa pripremama za blagdane i sa kupovinom darova krenite na vrijeme. Iz Portanove predlažu već ovaj vikend! Tim više što će u petak 18. studenog u Portanovi trgovine raditi prema redovnom radnom vremenu. 

A prvi sljedeći termin za najbolji shopping u Portanovi stiže već sljedeći tjedan. Dobro znani Black Friday, sad već davnih dana stigao je i u naše krajeve i svake godine dobiva sve više ljubitelja. Možda kod nas popusti ne budu kao oni koje gledamo u Americi, ali da se na taj dan isplati kupovina – oooo, itekako se isplati. Zato pišite u svoje rasporede da ste na Crni petak 25. studenog u Portanovi.

A uz shopping, kako nas je na to već navikla Portanova – uvijek ide i zabava! Tako će u nedjelju 20. studenog u Portanovi ponovno gostovati Dječje kazalište Branka Mihaljevića sa novom predstavom – Jednozubi gusar. Priča je to koja će djecu zabaviti, nasmijati ali i na zanimljiv način podsjetiti na važnost osobne higijene! Vidimo se u nedjelju u 11 sati na 1. katu Portanove.

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Portanova ne radi na Uskrs i uskrsni ponedjeljak ali sve do petka 29. ožujka u Portanovi popularni Zecoš koji u periodu od 17 do 19 sati vrijeme provodi u šetnji Portanovom i druženju s najmlađim posjetiteljima.

Uskršnja kupovina u Portanovi

Trgovci u Portanovi pripremili su bogatu ponudu i prigodne akcije i popuste za blagdansku kupovinu, i to svakako provjerite. Ne Više…

Nije ovo prva ovakva potraga u Portanovi. Prošlih godina je bilo odlično, a ove godine organizatori najavljuju još više zabave i još više nagrada što znači još više nasmijanih dječjih lica.

Više od 150 pisanica bit će sakriveno u Portanovi, a svaka je dobitna

Uoči Uskrsa, u subotu 23. ožujka u 11 sati u osječkoj Portanovi vas očekuje Velika uskršnja potraga za pisanicama koje Više…

Radi velikog interesa, za vikend opet možete pogledati izložbu tarantula na II katu. Ne zaboravite i na dar za svoje omiljene žene!

Danas je portastična srijeda u TC Portanova

Danas, 6. ožujka na rasporedu je Portastična srijeda! Iskoristite prvu srijedu u mjesecu i sve njene pogodnosti te kupite sebi Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Portanova ne radi na Uskrs i uskrsni ponedjeljak ali sve do petka 29. ožujka u Portanovi popularni Zecoš koji u periodu od 17 do 19 sati vrijeme provodi u šetnji Portanovom i druženju s najmlađim posjetiteljima.

Uskršnja kupovina u Portanovi

Među prvima u svijetu: Istraži putovanje budućnosti i pridruži se testiranju DTC-a uz podršku MUP-a i AKD-a

Putuj svijetom uz putovnicu u mobitelu

Na Trgu Sv. Trojstva u Tvrđi Majstori kotlića Slavonije i Baranje za građane će pripremati 2000 porcija fiš-paprikaša

Na Veliki petak tradicionalna podjela fiš paprikaša