GOSPODARSTVO

Portastična srijeda u Portanovi

Fashion&Friends za Portastičnu srijedu odobrava 20% popusta na cjelokupnu kupovinu

    Objavljeno 05.06.2024
    Darija Kovačić

    Lipanjska Portastična srijeda je stigla i idealna je prilika za najpovoljniji shopping i pripremu za ljeto i godišnje odmore!

    Lisca danas odobrava popust od 20% pri kupnji iznad 30 eura što uključuje i kupaće kostime, women’secret 30% popusta na kupnju iznad 25 eura, a Triumph 20% popusta na novu kolekciju proljeće/ljeto 2024.

    Danas u DM-u ostvarite 15% popusta na ukupnu kupovinu iznad 50 eura, ali i u Douglasu 15% popusta na gotovo sav asortiman.

    Optika Anda nudi 25% popusta na sunčane naočale i dioptrijske okvire, Sardoniks 30% popusta na sav srebrni nakit s križićem ili anđelima, Top Shop 60% popusta, Hervis 20% popusta na sve, a Naš Dom 30% popusta za kupovinu iznad 20 eura.

    U Twister Fun Park igraonici svaki četvrtak mališane očekuje dodatan zabavni program od 16 do 18 sati: TWISTER PLAY DAY! Ovog četvrtka, 6. lipnja na rasporedu je radionica: OCEAN DAY! Svjetski dan oceana u Twisteru obilježit će se zabavnom radionicom shark narukvice!

    Ukoliko vikend planirate iskoristiti za kupovinu imajte na umu kako u nedjelju, 9. lipnja trgovine neće raditi. 2. kat, poznatiji i kao kat zabave radit će prema prilagođenom radnom vremenu koje možete pronaći na web stranici Portanove.  https://portanova.hr/hr/vijesti/2320-radno-vrijeme-u-lipnju

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    Inspiracija u novom Portanova INside-u. Obzirom da je u većini trgovina u tijeku drugi krug sezonskih sniženja, sigurni smo kako ćete naći baš sve potrebno za cijelu obitelj!

    Drugi krug sezonskih sniženja u Portanovi

    Jeste li već istražili sezonska sniženja u Portanovi? Ukoliko niste – učinite to odmah! Sve trgovine ispunjene su top komadima Više…

    U subotu dječji program za kraj škole, a u nedjelju Portanova radi. Sezona odličnog shoppinga, teških vrećica i velikih ušteda je započela!

    PORTANOVA – Sezonska sniženja su započela!

    Ako smo prošli tjedan i sumnjali, sada je sve jasno… SEZONSKA SNIŽENJA U PORTANOVI SU ZAPOČELA. Sezona odličnog shoppinga, teških Više…

    Malo smo prošetali po Portanovi i ono što vam zasigurno možemo reći – sniženja su na svakom koraku, jeste li spremni za shopping maraton?

    Shopping maraton u Portanovi, sezonska sniženja su počela!

    Malo smo prošetali po Portanovi i ono što vam zasigurno možemo reći – sniženja su na svakom koraku. Jesu li Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Brzi put do posla vodi preko posao.hr. Pregledajte 10 posebno odabranih pozicija koje su dostupne za vas ovog tjedna!

    Ponuda slobodnih radnih mjesta ovoga tjedna. Pogledajte gdje se možete zaposliti!

    Osijeku odobreno 22,5 milijuna eura bespovratnoga europskoga novca za drugu fazu projekta Modernizacija tramvajske infrastrukture, odnosno nastavak njegove provedbe u okviru Programa Konkurentnost i kohezija 2021. – 2027

    Osijeku za modernizaciju tramvajske infrastrukture dodijeljeno 22,5 milijuna eura

    Gospodarstvo Osječko-baranjske županije pokazuje stabilan rast i razvoj kao rezultat svih uvedenih mjera i nastojanja stvaranja pozitivnog poduzetničkog ozračja

    Osječko-baranjska županija bilježi rekordan rast gospodarstva