GOSPODARSTVO

Posao: od igle do lokomotive … O.K. strojovođu ipak ne traže, ali 10 firmi nudi ‘job’

Radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova ...

  Objavljeno 30.10.2018
  Alan Srčnik

  U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne vijesti s tržišta rada. U nastavku pogledajte ponuđene poslove na koje se možete javiti putem brze prijave. Sretno!

  Pepco Croatia d.o.o. traži Voditelja projekata izgradnje i održavanja (m/ž) za područje Hrvatske i Slovenije. Dužnosti na ovom poslu koje vas očekuju su koordinacija projekata adaptacije objekata sukladno Pepco standardima, organizacija i planiranje ulaganja u Pepco objekte, preuzimanje objekata od najmodavaca, nadgledanje izvođenja građevinskih radova i suradnja s izvođačima radova te osiguravanje popravaka. Ukoliko ste zainteresirani, kliknite na link kako biste prikupili sve informacije i pravovremeno se prijavili.

  Adecco za klijenta – A1, vodeću telekomunikacijsku kompaniju, zapošljava Savjetnika u terenskoj prodaji (m/ž). Mjesto rada: Đakovo, Karlovac, Nova Gradiška, Ogulin, Osijek, Požega, Slatina, Split, Varaždin, Zadar, Zagreb. Nudi vam se fiksna plaća i motivirajući varijabilni dio plaće sukladno ostvarenim rezultatima, specijalistička obuka u prodaji, mogućnosti napredovanja, stimulativno i dinamično radno okruženje te službeni mobitel i IT alati za rad. Prijaviti se možete brzom prijavom. 

  Vaco d.o.o. zapošljava Suradnika u marketingu (m/ž), Pomoćnog radnika u građevini (m/ž), Spremačicu (m/ž) u Osijeku. Provjerite uvjete za željenu poziciju na linku do 25.11. i na vrijeme se prijavite. Sretno.

  Abba d.o.o. u Bilju ima otvorene 3 pozicije: Programer c# (m/ž), Knjigovođa (m/ž), Kontrolor kvalitete/Tester aplikacija za Bankarsko poslovanje (m/ž). Rok prijave je 25.11., stoga provjerite za koju ste poziciju najkompetentniji i prijavite se pravovremeno. Detalji su na linku.

  OS METAL d.o.o. za proizvodnju, trgovinu i usluge zapošljava Specijalista/Specijalisticu za tehničku pripremu u Ladimirevcima. Na ovom poslu vas očekuje svakodnevno i ažurno vođenje dnevnika, priprema nacrta te planiranje potrebne količine materijala za proizvodnju. Traži se diplomirani inženjer strojarstva/građevinarstva. Poželjno je jednogodišnje radno iskustvo, no nije uvjet. Prijavite se brzom prijavom ovdje.

  CENOZA PROMET društvo s ograničenom odgovornošću za trgovinu i usluge zapošljava Građevinskog radnika/građevinsku radnicu u Slavonskom Brodu. Očekuju vas poslovi u niskogradnji, a potrebno vam je dvogodišnje radno iskustvo.  Prijavite se klikom na link.

  EUROPA 92 d.o.o. za trgovinu zapošljava Prodavača/icu za jeans modne komade u trgovini, u Slavonskom Brodu. Od kandidata se očekuje komunikativnost, snalažljivost, proaktivan stav u prodaji, predanost radu, sposobnost organizacije. Ukoliko ste zaljubljenik/ica u modu i vesele vas ovi poslovni zadaci, ne oklijevajte i prijavite se jednim klikom na link. 

  Mons Multifidus d.o.o. ima raspisan natječaj za Bravara (m/ž), za rad na području Hrvatske. Potrebno vam je jednogodišnje iskustvo, snalažljivost u radu, a očekuju vas primanja u rasponu od 5 000 kn do 7 000 kn. Prijavite se brzom prijavom.

  KALA d.o.o. za projektiranje i usluge  u Cerniku ima slobodno radno mjesto za djelatnika na poziciji: Rukovatelj/rukovateljica građevinskim strojevima. Idealan kandidat osposobljen je za rukovanje rovokopačem, utovarivačem. Prijevoz je osiguran od sjedišta firme do mjesta rada, a predviđena plaća je u rasponu od 6 000 do 8 000 kn. Kliknite na brzu prijavu i pravovremeno se prijavite.

  Boxmark, uspješna multinacionalna kompanija, zapošljava djelatnika na poziciji: Radnik na poslovima krojenja kože (m/ž), u pogonu u Trnovcu, Zlatar Bistrici i Gornjoj Vrbi. Nove članove tima očekuju redovita primanja i stimulacije te mogućnost napredovanja u karijeri. Kliknite na link i prijavite se brzom prijavom.

  Za dodatne poslove iz Osječko-baranjske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

  Foto: Pixabay

  Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

  VEZANE VIJESTI

  Tko kaže da kod nas nema posla? Ovdje se traže radnici na sve strane

  Traže se radnici! – Izašao novi popis radnih mjesta

  U 2020. nemojte ignorirati svoj potencijal! Pronađite najbolji mogući posao za sebe i napišite novo poglavlje života uz ljude koje Više…

  Zapošljavaju: NTH Mobile, Mamut Fortis, Ljekarne Prima Pharme, Autoprijevoznik Tomislav Mauerman, Skripta tisak...

  Držite budućnost u svojim rukama – Otvorena su nova radna mjesta

  U 2020. nemojte ignorirati svoj potencijal! Pronađite najbolji mogući posao za sebe i napišite novo poglavlje života uz ljude koje Više…

  Radnike traže raznovrsne tvrtke, pronađite idealnu za sebe!

  Nova ponuda poslova – stižu nove prilike!

  U 2020. nemojte ignorirati svoj potencijal! Pronađite najbolji mogući posao za sebe i napišite novo poglavlje života uz ljude koje Više…

  VIŠE IZ KATEGORIJE

  Jedna od vodećih međunarodnih veleprodajnih tvrtki svojom novom globalnom politikom obvezala se na korištenje jaja isključivo iz nekaveznog uzgoja

  Metro postaje cage-free u svim poslovnicama diljem svijeta

  Perilice rublja programirane su na 2.000 do 2.500 pranja, televizori na 20.000 sati, a sve s ciljem da se potrošače primora kupiti nove modele

  Udar na džep građana – Uređaji se kvare odmah po isteku jamstva

  Dodjela priznanja „Inspiriramo poljoprivredu“ održavat će se svake godine, kako se ne bi zaboravili pojedinci koji doprinose pozitivnoj percepciji poljoprivrede.

  Nacionalna poljoprivredna konferencija “Slavonika” (3.3.) PROGRAM