ŽIVOT

Posh store – prilika za vrpanje po krpicama, a sve će biti bagatela!

Sve će biti "bagatela", a unaprijed su poznati datumi i vrijeme održavanja svih Posh store-a ovog proljeća i ljeta

Objavljeno 26.03.2024
Darija Kovačić

Udruga Pobjede poziva vas na sajam rabljenih stvari, popularni “Posh Store”!

Posh Store organiziraju već 17 godina kako bi skupili dio prihoda za kerovce u Azilu te kažu kako je ovog proljeća Posh najbolja investicija jer će uljepšati i urbani život našeg grada i vas!

Sve će biti “bagatela”, a unaprijed su poznati datumi i vrijeme održavanja sajma: prva subota u travnju, svibnju i lipnju od 10 do 13h, kod rondela u Tvrđi (preko puta srednjike).

U ponudi će biti odjeća, knjige, nakit i promotivni materijali Udruge ako ste raspoloženi aktivistički 🙂

Iz Udruge poručuju da će vas na svim najavljenim sajmovima počastiti i kavom kako biste imali energije za “vrpanje” 🙂

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

U kinu Urania se održava promocija Kalendara koji nikad nije bio samo kalendar, očekuje vas i zadnji ovogodišnji "Samo Aleks" i premijeru filma "Akcija Đavolja greda"

Promocija azilskog kalendara, filmska premijera i zadnji ovogodišnji stand up

I ove godine, već tradicionalno pred Božić, u petak 15.12. s početkom u 19:00 h održat će se Promocija Kalendara Više…

Kalendar za 2024. uz 12 prelijepih i fotogeničnih četveronožnih zvijezda donosi i njihove priče skupljene pod imenom "Još se nije rodio ko bi svima ugodio" i iz prve ruke, ili ako vam je draže - šape

Promocija najljepšeg kalendara na svijetu

“U Osijeku, uz riječ kalendar najčešće se veže pridjev najljepši, a kad se to desi svi već znaju o kojemu Više…

Balkon nekadašnjeg kina, mjesto gdje su se nekada dodirivale ruke, padali prvi poljupci ili suze izazvane kasnije nikad zaboravljenim filmskim scenama, ovu subotu opet postaje scenom velikih ljubavi, ovog puta one prema životinjama

Posh Store u Naylon izdanju

Nekoć jedino donjogradsko kino, kino Slavija danas je, zahvaljujući kolektivu Naylon pijaca poznato isključivo kao hodočastilište svih ljubitelja antikviteta i Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

U Auro Domus poslovnicama diljem Hrvatske ti klijenti svakodnevno dobivaju nekoliko stotina ili tisuća eura. I vrlo često se iznenade činjenicom da su u zamjenu za slomljeni lančić ili ogrlicu koju ne nose godinama mogli u samo nekoliko trenutaka dobiti dovoljno sredstava za zatvore minus na tekućem računu ili si priušte nešto što su dugo željeli.

Požurite i iskoristite visoke cijene: Otkup zlata sada se najviše isplati

Biciklijada se i ove godine organizira u znak podrške nacionalnoj kampanji Hrvatskog knjižničarskog društva za osobe s teškoćama čitanja i disleksijom "I ja želim čitati"

FFOS-ova BICIKLIJADA 2024.

Izvučen je dobitnik 3.000 eura za shopping u Portanovi,  čak 50 trgovina u Portanovi nudilo je rođendanske popuste, mađioničar, disco hostese i ljudi od stakla (Mirror crew) napustili su Portanovu, velika rođendanska torta se pojela, šampanjac popio, a svih 150 nagrada koje su bile sakrivene u mnoštvu balona je pronađeno.

[FOTO] Trgovački centar Portanova proslavio 13. rođendan uz vrijedne nagrade, shopping s popustima i pregršt iznenađenja za posjetitelje