GOSPODARSTVO

Poslodavci traže djelatnike – slobodna radna mjesta

Poslove nude Vetti group, Konzum plus, Amrest Adria d.o.o., Vital Group d.o.o., Gi Group Staffing Solutions budite prvi koji će se javiti na ove oglase!

  Objavljeno 08.05.2024
  Darija Kovačić

  Konzum Plus d.o.o. zapošljava na nekoliko pozicija (m/ž). Mjesto rada je na više lokacija u Hrvatskoj. Poslodavac nudi naknadu za topli obrok, dodatno zdravstveno osiguranje, ugodno radno okruženje te mogućnost profesionalnog napredovanja. Prijavite se putem linka do 23.5.2024.

  Autoprijevoznik Marijo Hadaš iz Svetog Ivana Zeline traži Vozača kamiona C+E kategorije (m/ž) za stalni radni odnos u domaćem i međunarodnom transportu. Potrebno je posjedovanje vozačke dozvole kategorije C+E, KOD 95, kartice vozača te minimalno dvije godine iskustva. Nudi se početak rada odmah i dodatne pogodnosti poput sobe za vozača s kuhinjom i kupaonicom na lokaciji firme. Prijavite se putem linka do 16.5.2024.

  Vital Group d.o.o. traži Prodajnog predstavnika (m/ž) za područje Osijeka, Đakova, Našica, Vukovara i Vinkovaca. Poslodavac nudi atraktivna fiksna primanja, stimulativne bonuse, potpunu naknadu putnih troškova i smještaja te sveobuhvatni inicijalni trening. Kandidati trebaju biti spremni na putovanje unutar zadanog područja, terenski rad te posjedovati izvrsne komunikacijske i pregovaračke vještine. Prijavite se putem linka do 6.5.2024.

  Amrest Adria d.o.o. traži Voditelja smjene za rad u Osijeku. Nudi se ugovor na neodređeno, fleksibilno radno vrijeme, 2 slobodna dana u tjednu te bruto plaća od 1.300,00 € s dodatkom na plaću za noćni rad i praznike. Također, nudi se neto dodatak na plaću od 219,00 €, puni iznos prijevoza svaki mjesec te dodatni mjesečni bonus na osnovu osobnih rezultata. Prijavite se putem linka do 6.6.2024.

  D.G. Commerce d.o.o. zapošljava na nekoliko pozicija (m/ž). Mjesto rada je na više lokacija u Hrvatskoj. Poslodavac nudi profesionalno usavršavanje, neradne vikende, radnu odjeću i alat te stimulativnu plaću kao u susjednim državama (Austrija, Njemačka, …). Prijavite se putem linka do 31.5.2024.

  Konzum Plus d.o.o. zapošljava na nekoliko pozicija (m/ž). Mjesto rada je na više pozicija u Hrvatskoj. Poslodavac nudi ugodnu radnu atmosferu, redovita radna primanja, mogućnost profesionalnog usavršavanja te brojne druge benefite. Prijavite se putem linka do 23.5.2024.

  Gi Group Staffing Solutions traži zaposlenike na nekoliko pozicija (m/ž). Mjesto rada je na više lokacija u Hrvatskoj. Poslodavac nudi brojne bonuse, mentorstvo, mogućnost napredovanja unutar kompanije te ugodnu radnu atmosferu i podršku kolega. Prijavite se putem linka do 30.5.2024.

  Građevinski radovi Hrvoj d.o.o. traže Montere centralnog grijanja i klimatizacije za rad u Njemačkoj i Hrvatskoj. Posao uključuje izradu instalacija centralnog grijanja i klimatizacije u stambenim zgradama. Nude se odlično plaćena satnica, plaćeni smještaj te pokriveni troškovi prijevoza. Potrebna je srednja stručna sprema te radno iskustvo s instalacijama centralnog grijanja. Prijavite se putem linka do 22.6.2024.

  Austrijsko Veleposlanstvo – Trgovinski odjel organizira VIRTUAL AUSTRIAN IT CAREER DAY 2024 za hrvatske IT stručnjake, apsolvente i studente. Sudionici će imati priliku upoznati više austrijskih poslodavaca iz IT sektora, sudjelovati u besplatnim individualnim razgovorima za posao te otkriti mogućnosti razvoja karijere u Austriji. Ponuđeni poslovi uključuju IT infrastrukturu, podatke i analitiku, razvoj softvera, projektni management i konzalting. Događaj će se održati online, 15. svibnja 2024. od 10:00 do 16:00 sati. Više informacija pronađite putem linka.

  Vetti Group traži Doktora veterinarske medicine (m/ž) za rad u ambulanti za kućne ljubimce u Đakovu. Posao obuhvaća zaštitu zdravlja, pregled, liječenje životinja te savjetovanje vlasnika kućnih ljubimaca o prehrani, preventivnoj zdravstvenoj njezi i općoj njezi. Prijavite se putem linka do 13.5.2024.

  Proučite ostale oglase za posao na službenoj stranici posao.hr. Sretno u potrazi!

  Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

  VEZANE VIJESTI

  Ovoga tjedna posao nude: D.G. Commerce, KFC, Hervis, Tifon, AluKönigStahl. d.o.o. potražite nešto baš za vas!

  Zapošljavanje – ovotjedna ponuda slobodnih radnih mjesta

  AluKönigStahl. d.o.o. traži Tehničara primjene ALU i PVC sustava (m/ž) za rad u cijeloj Hrvatskoj. Nude se rad na neodređeno Više…

  Pogledajte 10 pozicija koje su posebno istaknute za vas ovog tjedna i započnite svoju novu karijeru! Sretno!

  Nova ponuda slobodnih radnih mjesta za naše sugrađane

  Tifon traži Gastro prodavača (m/ž) za rad na lokacijama u Zagrebu i diljem Hrvatske. Odgovornosti uključuju prodaju naftnih derivata, pripremu Više…

  Posao ovaj tjedan nude Ricardo, Tehnomont gradnja, Hire & Fire, Vital Group... pogledajte sve ponude!

  Poslodavci traže radnike, javite se!

  Započnite svoju potragu za poslom na posao.hr.– vašem izvoru poslovnih prilika. Ovdje možete pregledati 10 pozicija koje su posebno odabrane Više…

  VIŠE IZ KATEGORIJE

  Konferencija omogućuje, ističu organizatori, analizu prošlih kriza, njihovih uzroka, odgovora i preporuka koje se mogu identificirati kao važna tema svih istraživanja koji se provode kao studije slučaja

  Požar u Dravi Internacional – tema ovogodišnjih Dana kriznog upravljanja

  Ulica će za vrijeme izvođenja radova biti zatvorena za promet motornih vozila

  Vodovod – hitna sanacija kanalizacijskog kolektora u ulici Ante Paradžika

  Tijekom tri dana održavanja posjetiteljima će biti prezentirane najnovije tehnologije u poljoprivredi. Najavljena je i nezaobilazna utrka traktora.

  [NAJAVA] 11. FARM SHOW u Osijeku