GOSPODARSTVO

Poslodavci traže inženjera šumarstva, vozače … sve do direktora!

Radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova ...

  Objavljeno 17.10.2018
  Alan Srčnik

  U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne vijesti s tržišta rada. U nastavku pogledajte ponuđene poslove na koje se možete javiti putem brze prijave. Sretno!

  Welmax premium d.o.o. na području RH zapošljava Prodajnog predstavnika (m/ž) za dinamičan posao u iskusnom timu. Budite spremni na aktivnu prodaju ekskluzivnih artikala postojećim i novim kupcima te na terenski rad 3 dana u tjednu. Provjerite rokove i uvjete klikom na link.

  Cammeo ima otvoreni natječaj za Vozača taxi vozila (m/ž), za rad u Osijeku, Đakovu, Vinkovcima, Našicama. Poslodavac vam nudi rad u vodećoj taxi kompaniji u Hrvatskoj, iznadprosječnu zaradu, stimulaciju kroz bonuse, uz mogućnost napredovanja i stručnog usavršavanja. Prijavite se putem linka. 

  M I G, d.o.o. za geodetske i poslovne usluge zapošljava Projektanta/Projektanticu u Slavonskom Brodu. Opis poslova uključuje projektiranje i nadzor. Radi se u uredu uz povremene izlaske na teren na području Slavonskog Broda. Uvjeti za radno mjesto su završen građevinski fakultet, pet godina radnog iskustva, a poželjno je i znanje engleskog jezika, izvrsno poznavanje programa: autocad, MS Office, autodesk. Trebate i  posjedovanje ovlaštenja – članstvo u Komori. Prijavite se brzom prijavom.

  BLAŠKO društvo s ograničenom odgovornošću za proizvodnju, trgovinu i usluge zapošljava Diplomiranog inženjera/inženjerku šumarstva. Potrebno vam je fakultetsko obrazovanje, a iskustvo nije uvjet za prijavu. Kliknite ovdje.

   FLERT jednostavno društvo s ograničenom odgovornošću za trgovinu, proizvodnju i usluge, traži djelatnika na zanimljivoj poziciji: Direktor/Direktorica tvrtke. Opis poslova uključuje zastupanje i vođenje tvrtke, printanje faktura i slične poslove. Na korištenje dobivate i službeni automobil, pa je nužno posjedovanje vozačke dozvole B kategorije. Tvrtka se bavi prodajom kozmetike. Mjesto rada: Slavonski Brod. Vrijedi provjeriti na linku.

  Dennis Transport d.o.o. zapošljava KV Vozača (m/ž) za područje rada – zemlje EU. Dnevnica je 80 eura za svaki provedeni dan u kamionu, a očekuje vas i beneficirani radni staž te sveukupna mjesečna primanja u rasponu od 4000 kn do 14000 kn. Provjerite detalje na linku.

  Adecco za A1, vodeću telekomunikacijsku kompaniju u Hrvatskoj s dugogodišnjom internacionalnom tradicijom poslovanja, zapošljava Prodajnog savjetnika u direktnoj terenskoj prodaji (m/ž) za gradove: Đakovo, Nova Gradiška, Ogulin, Osijek, Požega, Slatina, Slavonski Brod, Split, Zadar, Zagreb, Karlovac. Očekuje vas fiksna plaća i motivirajući varijabilni dio plaće sukladno ostvarenim rezultatima. Provjerite detalje na linku i prijavite se do 19.10.. Ostalo je još jako malo vremena…

  TEDi poslovanje d.o.o. za trgovinu i usluge ima raspisan natječaj za Zamjenika/Zamjenicu poslovnice u Valpovu. Glavne poslovne zadaće na ovoj poziciji uključuju  planiranje i izradu rasporeda radnog vremena, slaganje robe po policama, dekoriranje i prezentaciju robe te izradu obračuna i organizaciju rada. Prijaviti se možete ovdje.

  Spin Valis d.d. drvno bogatstvo Zlatne doline već dugi niz godina pretvara u proizvod primjeren današnjem čovjeku i europskoj kulturi življenja. Trenutno proširuje svoj tim i traži djelatnika za poziciju: Vozač/vozačica teretnog vozila s kranom. Kandidati koji imaju položen COD 95 imaju prednost zapošljavanja, ali to nije uvjet. Svi zainteresirani se mogu prijaviti brzom prijavom.

  Adecco d.o.o. za međunarodnog klijenta Amazon.com Inc, globalnog lidera u e–trgovini trenutno zapošljava na poziciji: Agente servizio clienti per Amazon.it (m/ž). Lokacija: cijela Hrvatska – rad od kuće. Očekuju vas redovita i vrlo stimulativna primanja u rasponu od 3.000 kn do 10.000 kn (neto). Potrebno vam je znanje talijanskog jezika. Prijavite se ovdje.

  Za dodatne poslove iz Osječko-baranjske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

  Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

  VEZANE VIJESTI

  Trenutno raspoloživa radna mjesta, po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova – posao.hr-a

  Novi poslovi na tržištu!

  U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. U nastavku provjerite koji se poslovi nude i Više…

  Trenutno raspoloživa radna mjesta, po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova – posao.hr-a

  Deset novih poslova! Pogledajte i prijavite se

  U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. U nastavku provjerite koji se poslovi nude i Više…

  Trenutno raspoloživa radna mjesta, po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova – posao.hr-a

  Deset novih poslova! Provjerite što se nudi!

  U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. U nastavku provjerite koji se poslovi nude i Više…

  VIŠE IZ KATEGORIJE

  Udahnuli nekoliko puta, restartirali računalo ... a onda?

  PC anarhija – što kada vas računalo ne sluša?

  Kako to već biva kad ste roditelj - i za Uskrs darivate djecu tj. kupujete igračke koje nosi zec :D

  Što pokloniti našim najdražima za Uskrs? Mi znamo!

  Eon Lighting ima sve potrebne mogućnosti osvjetljenja

  Novootvorena trgovina EON Lighting u Mallu Osijek