GOSPODARSTVO

Poslodavci traže inženjera šumarstva, vozače … sve do direktora!

Radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova ...

    Objavljeno 17.10.2018
    Alan Srčnik

    U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne vijesti s tržišta rada. U nastavku pogledajte ponuđene poslove na koje se možete javiti putem brze prijave. Sretno!

    Welmax premium d.o.o. na području RH zapošljava Prodajnog predstavnika (m/ž) za dinamičan posao u iskusnom timu. Budite spremni na aktivnu prodaju ekskluzivnih artikala postojećim i novim kupcima te na terenski rad 3 dana u tjednu. Provjerite rokove i uvjete klikom na link.

    Cammeo ima otvoreni natječaj za Vozača taxi vozila (m/ž), za rad u Osijeku, Đakovu, Vinkovcima, Našicama. Poslodavac vam nudi rad u vodećoj taxi kompaniji u Hrvatskoj, iznadprosječnu zaradu, stimulaciju kroz bonuse, uz mogućnost napredovanja i stručnog usavršavanja. Prijavite se putem linka. 

    M I G, d.o.o. za geodetske i poslovne usluge zapošljava Projektanta/Projektanticu u Slavonskom Brodu. Opis poslova uključuje projektiranje i nadzor. Radi se u uredu uz povremene izlaske na teren na području Slavonskog Broda. Uvjeti za radno mjesto su završen građevinski fakultet, pet godina radnog iskustva, a poželjno je i znanje engleskog jezika, izvrsno poznavanje programa: autocad, MS Office, autodesk. Trebate i  posjedovanje ovlaštenja – članstvo u Komori. Prijavite se brzom prijavom.

    BLAŠKO društvo s ograničenom odgovornošću za proizvodnju, trgovinu i usluge zapošljava Diplomiranog inženjera/inženjerku šumarstva. Potrebno vam je fakultetsko obrazovanje, a iskustvo nije uvjet za prijavu. Kliknite ovdje.

     FLERT jednostavno društvo s ograničenom odgovornošću za trgovinu, proizvodnju i usluge, traži djelatnika na zanimljivoj poziciji: Direktor/Direktorica tvrtke. Opis poslova uključuje zastupanje i vođenje tvrtke, printanje faktura i slične poslove. Na korištenje dobivate i službeni automobil, pa je nužno posjedovanje vozačke dozvole B kategorije. Tvrtka se bavi prodajom kozmetike. Mjesto rada: Slavonski Brod. Vrijedi provjeriti na linku.

    Dennis Transport d.o.o. zapošljava KV Vozača (m/ž) za područje rada – zemlje EU. Dnevnica je 80 eura za svaki provedeni dan u kamionu, a očekuje vas i beneficirani radni staž te sveukupna mjesečna primanja u rasponu od 4000 kn do 14000 kn. Provjerite detalje na linku.

    Adecco za A1, vodeću telekomunikacijsku kompaniju u Hrvatskoj s dugogodišnjom internacionalnom tradicijom poslovanja, zapošljava Prodajnog savjetnika u direktnoj terenskoj prodaji (m/ž) za gradove: Đakovo, Nova Gradiška, Ogulin, Osijek, Požega, Slatina, Slavonski Brod, Split, Zadar, Zagreb, Karlovac. Očekuje vas fiksna plaća i motivirajući varijabilni dio plaće sukladno ostvarenim rezultatima. Provjerite detalje na linku i prijavite se do 19.10.. Ostalo je još jako malo vremena…

    TEDi poslovanje d.o.o. za trgovinu i usluge ima raspisan natječaj za Zamjenika/Zamjenicu poslovnice u Valpovu. Glavne poslovne zadaće na ovoj poziciji uključuju  planiranje i izradu rasporeda radnog vremena, slaganje robe po policama, dekoriranje i prezentaciju robe te izradu obračuna i organizaciju rada. Prijaviti se možete ovdje.

    Spin Valis d.d. drvno bogatstvo Zlatne doline već dugi niz godina pretvara u proizvod primjeren današnjem čovjeku i europskoj kulturi življenja. Trenutno proširuje svoj tim i traži djelatnika za poziciju: Vozač/vozačica teretnog vozila s kranom. Kandidati koji imaju položen COD 95 imaju prednost zapošljavanja, ali to nije uvjet. Svi zainteresirani se mogu prijaviti brzom prijavom.

    Adecco d.o.o. za međunarodnog klijenta Amazon.com Inc, globalnog lidera u e–trgovini trenutno zapošljava na poziciji: Agente servizio clienti per Amazon.it (m/ž). Lokacija: cijela Hrvatska – rad od kuće. Očekuju vas redovita i vrlo stimulativna primanja u rasponu od 3.000 kn do 10.000 kn (neto). Potrebno vam je znanje talijanskog jezika. Prijavite se ovdje.

    Za dodatne poslove iz Osječko-baranjske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    Iskoristite svoj potencijal i pronađite posao po svojoj mjeri! Prijavite se na portalu posao.hr i sretno!

    Tjedna ponuda slobodnih radnih mjesta u OBŽ

    FIX rješenja d.o.o. zapošljava osobu na radnom mjestu Instalater grijanja i klimatizacije (m/ž). Mjesto rada Osječko – baranjska županija. Potpune Više…

    Prestani čekati da se dobre stvari dogode, krenite i napravite dobre stvari sami za sebe!

    Nezadovoljni ste trenutnim poslom, šefom, plaćom? Donosimo rješenje za vas!

    U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih Više…

    Traže se vulkanizer, alatničar, frizer, informatičar, kontrolor kvalitete, komercijalist... Dječji vrtić Jaglac, EUROMETAL d.o.o., Orteo d.o.o., Frizerski studio „B“, svima im treba pojačanje!

    Tražite posao? Donosimo vam listu slobodnih radnih mjesta…

    Workforce Ljudski Potencijali d.o.o. za klijenta zapošljava Agenta u timu za prodajne aktivnosti (m/ž) u Osijeku. Poslodavac nudi rad u smjenama, Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Kada završimo modernizaciju tramvajske infrastrukture nećemo stati. Planiramo i radimo na preseljenju remize na Zeleno polje, a uskoro ćemo javnosti predstaviti idejno rješenje – istaknuo je gradonačelnik

    Završetak radova na modernizaciji tramvajske infrastrukture se očekuje do kraja ove godine

    Ovdje možete pronaći 10 pozicija koje su istaknute samo za vas ovog tjedna! Sretno u pronalasku idealnog radnog mjesta!

    Poslodavci traže nove djelatnike – donosimo popis novih radnih mjesta u OBŽ

    Ukupno je u Proračunu Osječko-baranjske županije za 2024. za provedbu ovih mjera osigurano 834.300 eura što je povećanje za 520.000 eura u odnosu na prethodnu godinu.

    Otvoreni javni pozivi iz poljoprivrede i ruralnog razvoja