GOSPODARSTVO

Poslodavci traže radnike, javite se!

Posao ovaj tjedan nude Ricardo, Tehnomont gradnja, Hire & Fire, Vital Group... pogledajte sve ponude!

  Objavljeno 24.04.2024
  Darija Kovačić

  Započnite svoju potragu za poslom na posao.hr.– vašem izvoru poslovnih prilika. Ovdje možete pregledati 10 pozicija koje su posebno odabrane za vas ovaj tjedan!

  Konzum Plus d.o.o. zapošljava na nekoliko pozicija (m/ž). Mjesto rada je na više lokacija u Hrvatskoj. Poslodavac nudi naknadu za topli obrok, dodatno zdravstveno osiguranje, ugodno radno okruženje te mogućnost profesionalnog napredovanja. Prijavite se putem linka do 23.5.2024.

  Ricardo d.o.o. traži Disponenta (m/ž) za rad u Dardi. Poslodavac nudi motivirajuća primanja, stalni radni odnos, kontinuiranu edukaciju i usavršavanje, rad u pozitivnom i motivacijskom okruženju te stimulacije i bonuse. Prijavite se putem linka do 6.5.2024.

  Tehmont-Gradnja d.o.o. zapošljava na nekoliko pozicija (m/ž). Mjesto rada je diljem Hrvatske. Poslodavac nudi poticajna primanja koja odgovaraju značaju radnog mjesta, ugodnu radnu atmosferu, podršku kolega te mogućnost profesionalnog napredovanja. Prijavite se putem linka do 30.4.2024.

  KRISTAL nalazi se u Črnkovcima, Osječko-baranjska županija, i traži Pomoćnog radnika (m/ž) za poslove pjeskarenja. Radno iskustvo nije važno, a razina obrazovanja može biti osnovna škola nižih razreda, završena osnovna škola ili srednja škola od 3 godine. Posao je na određeno vrijeme zbog povećanog opsega posla, u punom radnom vremenu. Prijavite se putem linka do 30.4.2024.

  MONTE-MONT d.o.o. traži 10 Tesara (m/ž) za rad u Osijeku. Posao je na određeno vrijeme, puno radno vrijeme. Potrebna je srednja škola i minimalno 3 godine iskustva. Posao uključuje obradu drvenih elemenata i ugradnju istih u zgrade. Prijavite se putem linka do 1.5.2024.

  Obrt za ugostiteljstvo “BOTA” traži jednog Konobara (m/ž) za rad u pizzeriji Verona u Đakovu. Posao je na neodređeno vrijeme, puno radno vrijeme. Potrebna je srednja škola. Smještaj nije osiguran, a prijevoz se ne nadoknađuje. Prijavite se putem linka do 1.5.2024.

  Home Plus d.o.o. traži Prodajnog predstavnika (m/ž) za područje Osijeka, Đakova, Našica, Vukovara i Vinkovaca. Poslodavac nudi atraktivna fiksna primanja, stimulativne bonuse, potpunu naknadu putnih troškova i smještaja te sveobuhvatni inicijalni trening. Prijavite se putem linka do 8.5.2024.

  Autoprijevoznik Marijo Hadaš iz Svetog Ivana Zeline traži Vozača kamiona C+E kategorije (m/ž) za stalni radni odnos u domaćem i međunarodnom transportu. Potrebno je posjedovanje vozačke dozvole kategorije C+E, KOD 95, kartice vozača te minimalno dvije godine iskustva. Nudi se početak rada odmah i dodatne pogodnosti poput sobe za vozača s kuhinjom i kupaonicom na lokaciji firme. Prijavite se putem linka do 16.5.2024.

  Hire & Fire Ltd traži Menadžera u prodaji (m/ž) za rad od kuće i u zagrebačkom uredu. Poznavanje drugih svjetskih jezika je prednost. Nudi se mogućnost stalnog radnog odnosa, fiksna mjesečna plaća s bonusima, mobilni telefon i prijenosno računalo, te prilika za napredovanje. Prijavite se putem linka do 30.4.2024.

  Vital Group d.o.o. traži Prodajnog predstavnika (m/ž) za područje Osijeka, Đakova, Našica, Vukovara i Vinkovaca. Poslodavac nudi atraktivna fiksna primanja, stimulativne bonuse, potpunu naknadu putnih troškova i smještaja te sveobuhvatni inicijalni trening. Kandidati trebaju biti spremni na putovanje unutar zadanog područja, terenski rad te posjedovati izvrsne komunikacijske i pregovaračke vještine. Prijavite se putem linka do 6.5.2024.

  Proučite ostale oglase za posao na službenoj stranici posao.hr. Sretno u potrazi!

  Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

  VEZANE VIJESTI

  Ovoga tjedna posao nude: D.G. Commerce, KFC, Hervis, Tifon, AluKönigStahl. d.o.o. potražite nešto baš za vas!

  Zapošljavanje – ovotjedna ponuda slobodnih radnih mjesta

  AluKönigStahl. d.o.o. traži Tehničara primjene ALU i PVC sustava (m/ž) za rad u cijeloj Hrvatskoj. Nude se rad na neodređeno Više…

  Pogledajte 10 pozicija koje su posebno istaknute za vas ovog tjedna i započnite svoju novu karijeru! Sretno!

  Nova ponuda slobodnih radnih mjesta za naše sugrađane

  Tifon traži Gastro prodavača (m/ž) za rad na lokacijama u Zagrebu i diljem Hrvatske. Odgovornosti uključuju prodaju naftnih derivata, pripremu Više…

  Poslove nude Vetti group, Konzum plus, Amrest Adria d.o.o., Vital Group d.o.o., Gi Group Staffing Solutions budite prvi koji će se javiti na ove oglase!

  Poslodavci traže djelatnike – slobodna radna mjesta

  Konzum Plus d.o.o. zapošljava na nekoliko pozicija (m/ž). Mjesto rada je na više lokacija u Hrvatskoj. Poslodavac nudi naknadu za Više…

  VIŠE IZ KATEGORIJE

  Konferencija omogućuje, ističu organizatori, analizu prošlih kriza, njihovih uzroka, odgovora i preporuka koje se mogu identificirati kao važna tema svih istraživanja koji se provode kao studije slučaja

  Požar u Dravi Internacional – tema ovogodišnjih Dana kriznog upravljanja

  Ulica će za vrijeme izvođenja radova biti zatvorena za promet motornih vozila

  Vodovod – hitna sanacija kanalizacijskog kolektora u ulici Ante Paradžika

  Tijekom tri dana održavanja posjetiteljima će biti prezentirane najnovije tehnologije u poljoprivredi. Najavljena je i nezaobilazna utrka traktora.

  [NAJAVA] 11. FARM SHOW u Osijeku