GOSPODARSTVO

Poslovi, poslovi radna mjesta! Traži se i veterinar uz primanja do 9.000 kuna

Radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova ...

    Objavljeno 19.09.2018
    Alan Srčnik

    U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne vijesti s tržišta rada. U nastavku pogledajte ponuđene poslove na koje se možete javiti putem brze prijave. Sretno!

    Dating.com Group Limited zapošljava na poziciji Business Agent (m/ž) na području cijele RH. Ukoliko imate strast prema otvaranju vlastitog posla, krase vas komunikacijske i menadžerske sposobnosti, a odlično se koristite engleskim jezikom u govoru i pismu, prilika je ovo krojena baš za vas. Kliknite na link za više informacija.

    Gromela Centar d.o.o. zapošljava Dipl. ing. građevinarstva (m/ž) za područje rada u cijeloj Hrvatskoj. Za ovaj posao je potreban položeni stručni ispit s upisom u imenik licenciranih voditelja gradilišta, iskustvo organizacije gradilišta te iskustvo na poslovima poslovođe gradilišta, uz minimalno 4 godine iskustva rada u visokogradnji. Svi detalji su ovdje. 

    Pekarnica Maralushaj zapošljava Pekara (m/ž) u Slavonskom Brodu. Opis posla uključuje proizvodnju kruha i pekarskih proizvoda s početnom neto plaćom u visini od 6 000 kn. Radno iskustvo nije potrebno, a jednostavno se možete prijaviti klikom na brzu prijavu.

    BLAŠKO društvo s ograničenom odgovornošću za proizvodnju, trgovinu i usluge ima raspisan natječaj za Diplomiranog inženjera računarstva (m/ž). Ukoliko ste svježe završili fakultet, aplicirajte i zaposlite se na neodređeno. Kliknite na link i na vrijeme se prijavite.

    Adria Grupa d.o.o. zapošljava na poziciji: Sanitarni tehničar- inženjer (m/ž) na području cijele RH. Uvjeti koje trebate zadovoljiti za ovaj posao uključuju SSS, vozačku dozvolu B kategorije te dobro poznavanje rada na računalu. Prijavite se do 07.09. na ovaj natječaj putem linka.

    KALA d.o.o. za projektiranje i usluge ima otvoren natječaj na poziciji: Rukovatelj/Rukovateljica građevinskim strojevima u Cerniku. Imate SSS i 2 godine iskustva? Ako ste uz to osposobljeni za rukovanje rovokopačem, utovarivačem, aplicirajte. Poslodavac nudi osiguran prijevoz od sjedišta firme do mjesta rada. Predviđena plaća je od 6 000 kn do 8 000 kn. Klik na link i sretno.

    Manpower za klijenta zapošljava Warehouse Managera (m/ž) za rad u osječkoj regiji. Trebate petogodišnje iskustvo u menadžmentu, odlične komunikacijske i snažne upravljačke vještine. Opširnije provjerite na linku.

    PLAVA TVORNICA društvo s ograničenom odgovornošću za trgovinu i usluge zapošljava Asistenticu u marketingu (m/ž). Traži se osoba za stručno osposobljavanje koja ima izražen interes za područje marketinga i IT-a te koja želi steći iskustvo u dinamičnoj industriji i tvrtci koja radi s klijentima diljem svijeta. Ako ste osoba koja svaki dan prati novosti i trendove u marketingu, proaktivni ste, u većoj mjeri samostalni i ne libite se davati ideje i sugestije, onda svakako iskoristite ovu priliku i prijavite se na oglas. Prijave su ovdje.

    TOKIĆ, poljoprivredno gospodarstvo, ima raspisan natječaj za Doktora veterinarske medicine (m/ž) u Širokom Polju. Očekuju vas njega i liječenje životinja, te stimulativna primanja u rasponu od 6 000 kn do 9 000 kn. Prijaviti se možete putem brze prijave.  

    Zanima vas inozemni rad i voljeli biste se okušati u poslu izvan granica RH? Provjerite poslove koje nudi Oranje Groep B.V. za vaš odličan start! Električar, Stolar, Cjevar, Radnik niskogradnje, Brodomonter, ponuđeni su poslovi na koje možete aplicirati ovdje.

    Foto: Pixabay

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    Iskoristite svoj potencijal i pronađite posao po svojoj mjeri! Prijavite se na portalu posao.hr i sretno!

    Tjedna ponuda slobodnih radnih mjesta u OBŽ

    FIX rješenja d.o.o. zapošljava osobu na radnom mjestu Instalater grijanja i klimatizacije (m/ž). Mjesto rada Osječko – baranjska županija. Potpune Više…

    Prestani čekati da se dobre stvari dogode, krenite i napravite dobre stvari sami za sebe!

    Nezadovoljni ste trenutnim poslom, šefom, plaćom? Donosimo rješenje za vas!

    U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih Više…

    Traže se vulkanizer, alatničar, frizer, informatičar, kontrolor kvalitete, komercijalist... Dječji vrtić Jaglac, EUROMETAL d.o.o., Orteo d.o.o., Frizerski studio „B“, svima im treba pojačanje!

    Tražite posao? Donosimo vam listu slobodnih radnih mjesta…

    Workforce Ljudski Potencijali d.o.o. za klijenta zapošljava Agenta u timu za prodajne aktivnosti (m/ž) u Osijeku. Poslodavac nudi rad u smjenama, Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Posao ovaj tjedan nude Ricardo, Tehnomont gradnja, Hire & Fire, Vital Group... pogledajte sve ponude!

    Poslodavci traže radnike, javite se!

    Svaki poduzetnički pothvat započinje dobrom poslovnom idejom. No, poduzetničkih ideja je bezgranično puno, a uspješne pothvate od neuspješnih dijeli – realizacija

    Od ideje do realizacije – novi besplatni seminar za poduzetnike

    Za posjetitelje je otvoren sva tri dana od 10.00 do 19.00 sati, a ponuđena im je kvalitetna oprema za lov i ribolov, kao i prezentacije ponude lovišta i ribolovnih mjesta i uvjeta, natjecanja u pripremi fiša, lovačkog čobanca i drugih jela jedinstvenih okusa, izložbe lovačkih pasa, izložbe fotografija, dakako uz bogatu eno i gastro ponudu

    [FOTO] U Gospodarskom centru OBŽ otvoren 19. Sajam lova, ribolova i turizma SALORI