GOSPODARSTVO

Poslovi, poslovi: Tražite posao? Donosimo novitete iz Posao.hr ‘kuhinje’

Trenutno raspoloživa radna mjesta, po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova – Posao.hr-a

    Objavljeno 17.08.2019
    Alan Srčnik

    U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. U nastavku provjerite koji se poslovi nude i prijavite se brzom prijavom. Sretno!

    Inex Mont traži dva djelatnika na poziciji: monter PVC stolarije (m/ž) te dva djelatnika na poziciji: pomoćni monter PVC stolarije (m/ž), za terenski rad na području cijele Hrvatske. Poslodavac vam osigurava smještaj, a riječ je o stalnom radnom odnosu. Provjerite više detalja na linku.

    posao.hr za klijenta, tvrtku koja zastupa domaće i strane kompanije u Hrvatskoj, zapošljava voditelja ključnih kupaca (m/ž) na području cijele Hrvatske. Očekuje vas razvoj poslovanja s ključnim kupcima, u skladu s prodajnom strategijom tvrtke, briga o distribuciji i izloženosti proizvoda, optimizacija poslovanja i poslovnih procesa s ključnim kupcima koje ćete voditi te brojni drugi zadaci. Provjerite više detalja o natječaju na linku.

    Workforce, regionalna HR tvrtka za svog klijenta – Optimu Telekom d.d., zapošljava na poziciji: agent u timu za prodajne aktivnosti (m/ž) u Osijeku. Poslovi koji vas očekuju obuhvaćaju proaktivnu prodaju telekomunikacijskih usluga, odgovaranje na korisničke upite i zahtjeve, odrađivanje dnevnih zadataka dodijeljenih od voditelja tima, sudjelovanje u izgradnji tima i odrađivanje trenutnih akcija (Excel baze). Ako vas zanima stimulativno i dinamično radno okruženje, provjerite uvjete natječaja na linku.

    Appen Butler Hill Pty Ltd., globalni lider u području jezika i tehnologije pretraživanja, zapošljava na poziciji: Croatian Translator (m/ž) za rad od doma. Traže se izvorni govornici ili govornici bliski domaćim hrvatskim govornicima koji mogu prevoditi s engleskog i njemačkog jezika na hrvatski, i obrnuto. Posebne pogodnosti koje nudi poslodavac uključuju fleksibilan raspored i rad od kuće. Trebate samo znanje navedenih jezika i odličnu internetsku vezu. Ako zadovoljavate ove kriterije, ne oklijevajte – prijavite se.

    Plava tvornica d.o.o., IT je agencija koja se bavi dizajnom te razvojem mobilnih i web aplikacija za domaća i strana tržišta (SAD, Australija, Engleska Kuvajt). U uredima u Osijeku i Virovitici zapošljava više od 40 ljudi. Sav posao odrađuje timski i uz međusobnu podršku. Ako želite biti dio ovog uspješnog tima, provjerite tri natječaja koji su vam trenutno na raspolaganju: Junior Backend Developer (m/ž), Junior Frontend Developer (m/ž), Project manager / Voditelj projekata (m/ž). Sve natječaje provjerite na linku i aplicirajte na željeni.

    Farma Tomašanci d.o.o. zapošljava dva veterinarska tehničara (m/ž) u mjestu Tomašanci. Odgovornosti koje ova pozicija obuhvaća uključuju praćenje zdravlje stada, dijeljenje terapije životinjama po nalogu veterinara, vođenje evidencije obavljenih veterinarskih pregleda te vođenje veterinarske evidencije o potrošnji lijekova.

    Dječji vrtić „Maslačak“ zapošljava odgojitelja/odgojiteljicu u Belišću. Ukoliko imate višu školu ili fakultet iz traženog područja, a možda i nemate radno iskustvo – prijavite se.

    OFIR d.o.o. ima raspisan natječaj za tehničara/tehničarku za računalnu i mrežnu opremu u Osijeku. Opis ovog radnog mjesta obuhvaća održavanje računalne i mrežne opreme, servis računala, prijenosnika i druge tehničke opreme, terenski obilazak klijenata. Znanje engleskog jezika je obvezno, kao i vozačka dozvola i vlastiti automobil, dok su certifikati Cisco, Mikrotik svakako prednost. Prijavite se do 25.08.

    PRESOFLEX GRADNJA d.o.o. zapošljava građevinskog inženjera / građevinsku inženjerku u Našicama. Odabrani kandidat ili kandidatkinja brinut će o kvaliteti građevinskih, obrtničkih, instalacijskih radova, kao i o održavanju ugovorenih uvjeta i rokova. Uvjete natječaja provjerite na linku i izvršite prijavu do kraja kolovoza.

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    Posao ovaj tjedan nude Tehmont-Gradnja, Obrt za ugostiteljstvo "BOTA", Studenac, Hering d.d., EMSO e-mobility solutions, pogledajte odgovara li što vašoj potrazi

    Nova otvorena radna mjesta u OBŽ

    Ako tražite nove poslovne izazove, posjetite posao.hr. Proučite 10 pozicija koje su odabrane za vas tijekom ovog tjedna! Gi Group Više…

    Ovdje možete pronaći 10 pozicija koje su istaknute samo za vas ovog tjedna! Sretno u pronalasku idealnog radnog mjesta!

    Poslodavci traže nove djelatnike – donosimo popis novih radnih mjesta u OBŽ

    Studenac d.o.o. traži Prodavače (m/ž) za rad u Osijeku i Belom Manastiru. Odgovornosti uključuju izlaganje robe, pružanje usluge kupcima, rad Više…

    Započnite svoju potragu za poslom na posao.hr - vašem izvoru poslovnih prilika. Ovdje možete pregledati 10 pozicija koje su posebno odabrane za vas ovaj tjedan!

    Nova slobodna radna mjesta u Osječko-baranjskoj županiji

    Studenac d.o.o. traži Prodavače (m/ž) za rad u Osijeku i Belom Manastiru. Odgovornosti uključuju izlaganje robe, pružanje usluge kupcima, rad Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Za posjetitelje je otvoren sva tri dana od 10.00 do 19.00 sati, a ponuđena im je kvalitetna oprema za lov i ribolov, kao i prezentacije ponude lovišta i ribolovnih mjesta i uvjeta, natjecanja u pripremi fiša, lovačkog čobanca i drugih jela jedinstvenih okusa, izložbe lovačkih pasa, izložbe fotografija, dakako uz bogatu eno i gastro ponudu

    [FOTO] U Gospodarskom centru OBŽ otvoren 19. Sajam lova, ribolova i turizma SALORI

    Pripreme za proslavu rođendana Portanove krenule. U tijeku je nagradna igra u kojoj jednu/jednoga od vas očekuje besplatan shopping u vrijednosti 3.000 eura!

    Uputite se u Portanovu jer je svaki vaš račun prilika za osvojiti 3000 eura!

    Posao ovaj tjedan nude Tehmont-Gradnja, Obrt za ugostiteljstvo "BOTA", Studenac, Hering d.d., EMSO e-mobility solutions, pogledajte odgovara li što vašoj potrazi

    Nova otvorena radna mjesta u OBŽ