SPORT

Poslovna utrka HT B2Run 12. lipnja na osječkoj Promenadi

Trče li i rade li Slavonci brže i uspješnije od Dalmatinaca i Primoraca?

  Objavljeno 06.06.2019
  Ivona Amidžić

  Nakon Splita i Rijeke, ujedno i kao posljednja prije ljetne pauze, poslovna utrka HT B2Run 12. lipnja dolazi u Osijek. Najpopularnije regionalno poslovno – sportsko događanje HT B2run ove se godine u Osijeku održava četvrti put.

  U srijedu, 12. lipnja, s početkom u 18 sati, 1005 trkača iz 89 kompanija trčat će osječko izdanje HT B2Run utrke u kojoj nema privilegiranih ni titula, već je naglasak na jačanju timskog duha i stvaranju radne okoline koja omogućuje ravnotežu između privatnog i poslovnog života.

  Pravu pobjedu odnijet će oni kojima u fokusu ovog sportsko – poslovnog događaja nije samo sport već prvenstveno zabava, druženje, team building i drugi aspekti važni za poslovne uspjehe.

  Trčali su već Split i Rijeka, na red dolazi i Osijek

  Nakon Splita i Rijeke i Osijek bilježi nevjerojatan interes za sudjelovanje na ovoj poslovnoj utrci čime i kompanije iz istočne Hrvatske dokazuju kako je trčanje postalo vrlo bitan element uspješne korporativne kulture.

  „Nakon odlične atmosfere koja je obilježila ovo najveće poslovno događanje u Splitu i Rijeci, došao je red na Slavonce. Dobar je osjećaj vidjeti zaposlenike koji uživaju sa svojim kolegama u kvalitetno provedenom vremenu van poslovnog okruženja i još mjesecima prepričavaju doživljaj. Na HT B2Run utrci trčati mogu svi, a tko ne može, dovoljno je prošetati se jer smo ovdje s ciljem izgradnje timskog duha i zajedništva unutar tvrtki“, rekao je Jurica Barać, organizator HT B2run utrke.

  Od ove godine svi trkači sudionici poslovne utrke B2Run, pa tako i oni u Osijeku, sudjeluju u velikom HT trkačem humanitarnom izazovu – u onom gradu u kojem Garmin kao službeni Timekeeper HT B2Run utrke zabilježi najbrže prolazno vrijeme trkača Hrvatski Telekom će pokrenuti program digitalnog opismenjivanja lokalnog stanovništva kroz besplatne edukativne radionice u gradskim knjižnicama.

  Hoće li Osijek biti bolji od drugih gradova?

  Split je trčao prvi i postigao prosječno vrijeme od 29 minuta i 52 sekunde, Rijeka ima dvije minute zaostatka i vrijeme od 31 minutu i 1 sekundu. S obzirom na dobro poznati sportski duh Osječana vjerujemo da će se potruditi da budu brži, bolji i veći od drugih gradova!

  HT B2Run staza u Osijeku duga je svega 5 kilometara, jednako kao i u drugim gradovima, a trčat će se na osječkoj Promenadi.

  Točnije, u Osijeku će se trčati trasom:  VK Iktus – pješački most (Most Mladosti) – skretanje lijevo duž promenade – okret na kraju šumice – promenadom do Copacabane – nastavak prema cestovnom mostu (Most Franje Tuđmana) – spuštanje na promenadu uz bedeme Tvrđe – cilj VK Iktus.

  Prije same utrke prethodi zagrijavanje za sve trkače koje predvode licencirani treneri i profesionalci, a niti ove godine nakon utrke neće izostati zabavni program uz osiguranu hranu i piće za sve sudionike.

  Iznimno u Osijeku, za razliku od drugih gradova u kojima se HT B2Run utrka već „tradicionalno” trči četvrtkom, HT B2Run ove će se godine trčati u srijedu 12. lipnja zbog proslave Sv. Ante, zaštitnika Osijeka koja se održava u četvrtak 13. lipnja.

  Informacije o utrci dostupne su na www.b2run.hr.

  Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

  VEZANE VIJESTI

  Dejan Lovren dolazi u Osijek :D

  Sutra nas očekuju biciklijada, romobilijada, aerobik, zdravi kutak… I to nije sve!

  Rezervirajte subotu, 15. lipnja za sebe i svoje zdravlje. Na jednom mjestu saznate sve što vas zanima, sudjelujete u odličnom programu, Više…

  Pokazali smo da ni malo ne zaostajemo za Splitom i Rijekom - Oborili smo svoj rekord i pretrčali više od 5 kilometara! :D

  Više od 1.000 Osječana istrčalo je HT B2Run utrku

  Osijek se ove srijede, nakon netom završenog spektakla Pannonian Challenge, pokazao kao uistinu Nepokoreni grad! Unatoč visokim temperaturama i komarcima Više…

  U nedjelju se u organizaciji BK Osijek održava biciklistička utrka. Svi su dobrodošli - treba vam samo kaciga, bicikl i dobra volja... Još se stignete prijaviti!

  XCO Kopika – još malo jurnjava po osječkim singlicama!

  XCO Kopika je MTB utrka kružnog formata koja se po drugi put održava u Osijeku – ove godine 16. rujna Više…

  VIŠE IZ KATEGORIJE

  Pokazali smo da ni malo ne zaostajemo za Splitom i Rijekom - Oborili smo svoj rekord i pretrčali više od 5 kilometara! :D

  Više od 1.000 Osječana istrčalo je HT B2Run utrku

  Ostalo je još nekoliko mjesta, stoga požurite s prijavom Vaših mališana! :D

  Sportsko-zabavni kamp za školarce