SPORT

Poslovna utrka HT B2Run 12. lipnja na osječkoj Promenadi

Trče li i rade li Slavonci brže i uspješnije od Dalmatinaca i Primoraca?

    Objavljeno 06.06.2019
    Ivona Amidžić

    Nakon Splita i Rijeke, ujedno i kao posljednja prije ljetne pauze, poslovna utrka HT B2Run 12. lipnja dolazi u Osijek. Najpopularnije regionalno poslovno – sportsko događanje HT B2run ove se godine u Osijeku održava četvrti put.

    U srijedu, 12. lipnja, s početkom u 18 sati, 1005 trkača iz 89 kompanija trčat će osječko izdanje HT B2Run utrke u kojoj nema privilegiranih ni titula, već je naglasak na jačanju timskog duha i stvaranju radne okoline koja omogućuje ravnotežu između privatnog i poslovnog života.

    Pravu pobjedu odnijet će oni kojima u fokusu ovog sportsko – poslovnog događaja nije samo sport već prvenstveno zabava, druženje, team building i drugi aspekti važni za poslovne uspjehe.

    Trčali su već Split i Rijeka, na red dolazi i Osijek

    Nakon Splita i Rijeke i Osijek bilježi nevjerojatan interes za sudjelovanje na ovoj poslovnoj utrci čime i kompanije iz istočne Hrvatske dokazuju kako je trčanje postalo vrlo bitan element uspješne korporativne kulture.

    „Nakon odlične atmosfere koja je obilježila ovo najveće poslovno događanje u Splitu i Rijeci, došao je red na Slavonce. Dobar je osjećaj vidjeti zaposlenike koji uživaju sa svojim kolegama u kvalitetno provedenom vremenu van poslovnog okruženja i još mjesecima prepričavaju doživljaj. Na HT B2Run utrci trčati mogu svi, a tko ne može, dovoljno je prošetati se jer smo ovdje s ciljem izgradnje timskog duha i zajedništva unutar tvrtki“, rekao je Jurica Barać, organizator HT B2run utrke.

    Od ove godine svi trkači sudionici poslovne utrke B2Run, pa tako i oni u Osijeku, sudjeluju u velikom HT trkačem humanitarnom izazovu – u onom gradu u kojem Garmin kao službeni Timekeeper HT B2Run utrke zabilježi najbrže prolazno vrijeme trkača Hrvatski Telekom će pokrenuti program digitalnog opismenjivanja lokalnog stanovništva kroz besplatne edukativne radionice u gradskim knjižnicama.

    Hoće li Osijek biti bolji od drugih gradova?

    Split je trčao prvi i postigao prosječno vrijeme od 29 minuta i 52 sekunde, Rijeka ima dvije minute zaostatka i vrijeme od 31 minutu i 1 sekundu. S obzirom na dobro poznati sportski duh Osječana vjerujemo da će se potruditi da budu brži, bolji i veći od drugih gradova!

    HT B2Run staza u Osijeku duga je svega 5 kilometara, jednako kao i u drugim gradovima, a trčat će se na osječkoj Promenadi.

    Točnije, u Osijeku će se trčati trasom:  VK Iktus – pješački most (Most Mladosti) – skretanje lijevo duž promenade – okret na kraju šumice – promenadom do Copacabane – nastavak prema cestovnom mostu (Most Franje Tuđmana) – spuštanje na promenadu uz bedeme Tvrđe – cilj VK Iktus.

    Prije same utrke prethodi zagrijavanje za sve trkače koje predvode licencirani treneri i profesionalci, a niti ove godine nakon utrke neće izostati zabavni program uz osiguranu hranu i piće za sve sudionike.

    Iznimno u Osijeku, za razliku od drugih gradova u kojima se HT B2Run utrka već „tradicionalno” trči četvrtkom, HT B2Run ove će se godine trčati u srijedu 12. lipnja zbog proslave Sv. Ante, zaštitnika Osijeka koja se održava u četvrtak 13. lipnja.

    Informacije o utrci dostupne su na www.b2run.hr.

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    Posljednja runda, kako bi rekli drifteri, HR PRO natjecanja i napeta borba za postolja i titulu najuspješnijih po klasama u ovoj sezoni, StreetRaceri koji žare i pale od klase 15 do 9, a najbrži jure i debelo ispod!

    30. Jubilarni Osijek Street Race Show

    Što reći? Ove objave već godinama počinjemo i završavamo sa onom starom: svi sve znate.. Jer doslovno već sve znate… Više…

    Da je B2Run poslovna utrka „place to be“ dokazali su u četvrtak 15. lipnja zaposlenici iz više od 70 kompanija iz Osijeka, ali i ostatka Hrvatske, pretvorivši trčanje na 5 kilometara u teambuilding godine

    [FOTO] B2Run Osijek na jednome mjestu okupio gotovo 700 lega i kolega

    Otvaranje sedme sezone B2Run-a je započelo s rasprodanim kartama u Splitu, za Rijeku se također tražilo mjesto više, dok je Više…

    Iako je utrka u Zadru rasprodana, tim Studentskog zbora Kineziološkog fakulteta Osijek u suradnji s Red Bull Croatia organiziraju utrku ni više ni manje nego u OSIJEKU

    Wings for life u Osijeku!

    Wings for Life World Run doista je jedinstvena i globalna utrka za trkače i sudionike u invalidskim kolicima. Iako je Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Zaslužio je to Marin odličnim nastupima i ove sezone, pa se zasluženo našao na popisu hrvatskih reprezentativaca za njegovo dosad najjače natjecanje.

    Županović će nastupiti na Svjetskom prvenstvu!

    Mačevalački klub Dmitar Zvonimir Osijek uživa status ponajboljeg organizatora mačevalačkih natjecanja kako u zemlji tako i u cijeloj regiji

    7. Osijek Fencing Cup ponovo okuplja mačevalačku elitu u 7 kategorija: U9, U11, U14 EFC, U17, U21, seniori i veterani 

    Na natjecanju je sudjelovalo 28 plivačkih klubova sa gotovo 500 natjecatelja. Odličnim nastupima isplivani su osobni rekordi i norme za nastup na Kadetskom prvenstvu Hrvatske.

    PK Osijek na “Festivalu plivanja” u Zagrebu