Arhiva

Postani Fišatlonac dana i upecaj popuste na otvorenju Decathlona

  Objavljeno 23.05.2017
  OsijekNews redakcija

  Povodom otvorenja prve Decathlon trgovine u Osijeku pozivamo Vas da nam se pridružite na sportsko-zabavnom događanju FIŠATLON  koje će se održati u subotu, 27. svibnja 2015. od 10.00 do 13.00 sati na Trgu Ante Starčevića (pokraj fontane).

  Glavni osječki trg postat će prava  FIŠATLON „arena“, a na našem poligonu svi će se moći okušati u dvije discipline – u brzom namatanju najlona za ribolov i bacanju mamaca u bazene te tako upecati popust. Sve očekuje i jedno sportsko „fotografsko“ iznenađenje! Voditelj događanja bit će Ivan Vukušić a.k.a. Vuk kojeg se lako može zadiviti uvježbanim fišatlonskim vještinama.

  FIŠATLON je uvod u otvorenje petog hrvatskog Decathlona, koji nakon Zagreba, Rijeke i Zadra otvara svoja vrata u Osijeku u subotu, 27. svibnja u 9.00 sati na adresi Svilajska ulica 36 (Emmezeta). Posjetitelji će tijekom vikenda otvorenja imati priliku sudjelovati u sportskoj vikend avanturi te se i sami okušati u raznim atraktivnim sportovima kao što su sportsko penjanje, nogomet, joga, biciklizam, boks, streljaštvo i drugi.

  VIŠE IZ KATEGORIJE

  Goran Bare i Majke jučer održali 4. koncert ovogodišnjeg OLJM-a

  [FOTO] Goran Bare poručio:”Ugledajte se na one iz politike i mislite samo na sebe!”

  "Solidarnost je temelj" provodi se u svrhu smanjenja broja napuštenih životinja

  Azil Osijek osigurao mogućnost besplatne sterilizacije pasa

  Galerija fotografija s prvog finalnog dana DOBRO World Cup-a

  FOTO: Lete, lete, lete…gimnastičari