Arhiva

Postani Fišatlonac dana i upecaj popuste na otvorenju Decathlona

    Objavljeno 23.05.2017
    OsijekNews redakcija

    Povodom otvorenja prve Decathlon trgovine u Osijeku pozivamo Vas da nam se pridružite na sportsko-zabavnom događanju FIŠATLON  koje će se održati u subotu, 27. svibnja 2015. od 10.00 do 13.00 sati na Trgu Ante Starčevića (pokraj fontane).

    Glavni osječki trg postat će prava  FIŠATLON „arena“, a na našem poligonu svi će se moći okušati u dvije discipline – u brzom namatanju najlona za ribolov i bacanju mamaca u bazene te tako upecati popust. Sve očekuje i jedno sportsko „fotografsko“ iznenađenje! Voditelj događanja bit će Ivan Vukušić a.k.a. Vuk kojeg se lako može zadiviti uvježbanim fišatlonskim vještinama.

    FIŠATLON je uvod u otvorenje petog hrvatskog Decathlona, koji nakon Zagreba, Rijeke i Zadra otvara svoja vrata u Osijeku u subotu, 27. svibnja u 9.00 sati na adresi Svilajska ulica 36 (Emmezeta). Posjetitelji će tijekom vikenda otvorenja imati priliku sudjelovati u sportskoj vikend avanturi te se i sami okušati u raznim atraktivnim sportovima kao što su sportsko penjanje, nogomet, joga, biciklizam, boks, streljaštvo i drugi.

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Na memorijalnom turniru u Rijeci, Katia je osvojila sve što se može osvojiti!

    Karate – Katia Šegavčić zlatna u Rijeci

    Sedam hrvatskih gradova točno u podne okupit će tisuće ljudi u Osijeku, Zagrebu, Čakovcu, Rijeci, Zadru, Splitu i Dubrovniku točno u podne s nekih od svojih najatraktivnijih lokacija krenut će u lov na novi svjetski rekord u Najdužoj ljudskoj špagi na svijetu

    [FOTO] Srbić, Ude i Benović u subotu napadaju svjetski rekord u Najdužoj špagi na svijetu

    Prijava je otvorena za filmsku publiku i za one koji će to tek postati. Za tajnog je gledatelja najbitnije da se voli igrati, promišljati, analizirati, dijeliti svoje mišljenje i da želi doprinijeti reviji hrvatskog kratkog filma u Osijeku

    Filmska RUNDA traži tajnog gledatelja!