ŽIVOT

Postani i ti PIMOVAC!

Audicija za Zbor mladih Preslavnoga Imena Marijina

Objavljeno 30.09.2019
Ivona Amidžić

Zbor mladih Preslavnoga Imena Marijina poziva na audiciju za prijam novih članova u prostorije pastoralnoga centra donjogradske župne crkve (Crkvena 34) u srijedu 2. listopada i nedjelju, 6. listopada u 19.30 sati.

Kako je riječ o zboru koji okuplja mlade vjernike srednjoškolce, studente i radničku mladež audiciji mogu pristupiti svi željni pjevanja duhovne glazbe u dobi od 14 do 30 godina. Kako doznajemo od zborovođe Jure Smajića za audiciju se nije potrebno prethodno pripremati, a sastojat će se kao i prijašnjih godina od razgovora s kandidatom te kratke provjere sluha i ritma.

Podsjetimo da su pimovci jedan od najvećih zborova mladih naše nadbiskupije te da osim redovitoga pjevanja na večernjoj nedjeljnoj Sv. misi priređuju brojne koncerte sakralnog, ali i popularnog duhovnog karaktera.

Uz mnogobrojne suradnje s različitim glazbenim skupinama nerijetko gostuju kod prijateljskih zborova pa su tako ovu 23. sezonu započeli sudjelovanjem na 7. smotri zborova u Slavonskome Brodu, a nakon audicije počinju pripremati svoj tradicionalni, a ove godine i jubilarni 20. božićni koncert. Za ovu je zborsku sezonu osim koncerata potrebno naglasiti kako će pimovci gostovati i u Beču te svojim pjevanjem uveličati poznate bečke adventske svečanosti.

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VIŠE IZ KATEGORIJE

Igračke služe kao vizualni podsjetnik za održavanje distance, ali i kako se ne bi osjećali usamljeno dok objeduju sami

(FOTO) Originalna ideja: Restoran za stolove posjeo plišane igračke!

Čak ni u vrijeme pandemije virusa COVID-19 nisu prestali brinuti o svojih 3.500 štićenika

Osječka udruga “Rijeka ljubavi” slavi deveti rođendan

Djeca bi trebala nositi bilježnicu s upisanom vrijednosti temperature koju bi roditelj izmjerio svaki dan prije polaska u školu...

HZJZ objavio posebne savjete za roditelje čija djeca ponovno kreću u školu i vrtić