ŽIVOT

”Potraga za obećanom zemljom”

Ogranak Matice hrvatske Osijek i Odsjek za povijest Filozofskoga fakulteta u Osijeku pozivaju sve zainteresirane na panel-diskusiju o demografiji

Objavljeno 09.01.2019
Antonela Verković

Ogranak Matice hrvatske Osijek i Odsjek za povijest Filozofskoga fakulteta u Osijeku pozivaju sve zainteresirane na panel-diskusiju o demografiji “Potraga za obećanom zemljom”, koja će se održati 16. siječnja 2019. u 18h u Klubu knjižare Nova (Osijek, Trg Ante Starčevića 4).
Na panel-diskusiji govorit će doc. dr. sc. Denis Njariprof. dr. sc. Dražen Živić i Ivica Bošnjak, pomoćnik ministrice demografije, obitelji, mladih i socijalne politike, a diskusiju će moderirati Eldina Lovaš.
Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Što bi jedan pas mogao raditi u nastavi engleskog jezika? Isto ono što pas radi bilo gdje drugdje – donosi radost, stvara pozitivno ozračje, smiruje nas i nikad nas ne osuđuje ako pogriješimo.

Otvoreni četvrtak na FFOS-u – Terapijski pas u nastavi engleskog jezika

U četvrtak, 14. prosinca 2023., održat će se treće popularno-znanstveno događanje u sklopu 12. ciklusa Otvorenog četvrtka kao dijela projekta Više…

22.11. u srijedu održat će se popularno-znanstveno događanje u okviru projekta popularizacije znanosti FUZ&JA Filozofskog fakulteta u Osijeku, naslovljeno 130 godina Parčićeva misala (1893.–2023.)

FFOS: Najava radionice i izložbe 130 GODINA PARČIĆEVA MISALA (1893.–2023.)

U srijedu, 22. studenoga 2023., održat će se popularno-znanstveno događanje u okviru projekta popularizacije znanosti FUZ&JA Filozofskog fakulteta u Osijeku, Više…

Ruta nije zahtjevna (vozi se bentom uz Dravu) te ju mogu svladati i osobe koje ne bicikliraju redovito. Biciklijada se i ove godine organizira u znak podrške nacionalnoj kampanji Hrvatskog knjižničarskog društva za osobe s teškoćama čitanja i disleksijom I ja želim čitati.

[NAJAVA] FFOS-ova biciklijada

U nedjelju, 16. 4. 2023. održat će se tradicionalna FFOS-ova biciklijada na ruti Osijek – Kopački rit. Biciklijada se i Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Portanova ne radi na Uskrs i uskrsni ponedjeljak ali sve do petka 29. ožujka u Portanovi popularni Zecoš koji u periodu od 17 do 19 sati vrijeme provodi u šetnji Portanovom i druženju s najmlađim posjetiteljima.

Uskršnja kupovina u Portanovi

Među prvima u svijetu: Istraži putovanje budućnosti i pridruži se testiranju DTC-a uz podršku MUP-a i AKD-a

Putuj svijetom uz putovnicu u mobitelu

Na Trgu Sv. Trojstva u Tvrđi Majstori kotlića Slavonije i Baranje za građane će pripremati 2000 porcija fiš-paprikaša

Na Veliki petak tradicionalna podjela fiš paprikaša