GOSPODARSTVO

Potraga za radnicima – slobodna radna mjesta

Ako želite brzo pronaći posao, svakako posjetite portal posao.hr. Otkrijte koje su 10 atraktivnih pozicija dostupne samo za vas ovog tjedna!

    Objavljeno 24.01.2024
    Darija Kovačić

    Transcom WorldWide d.o.o. zapošljava Agenta u odjelu teleprodaje (m/ž), Administrativnog agenta u službi za korisnike na engleskom jeziku (m/ž) i na još nekoliko pozicija. Nudi se naknada za prijevoz, učenje novih vještina i atraktivna plaća. Prijavite se putem linka do 15.2.2024.

    Adecco Hrvatska traži Konzultanta u kontakt centru na talijanskom jeziku (m/ž) s izvrsnim znanjem talijanskog i Radnika u dentalnom laboratoriju (m/ž) u Čepinu s najmanje 2 godine iskustva. Nude fleksibilnost radnog vremena, edukaciju, bonuse. Za više informacija posjetite link do 2.1.2024. za posao Radnika u dentalnom laboratoriju, a za Konzultanta u kontakt centru na talijanskom jeziku do 31.1.2024.

    Globalna hrana d.o.o. traži Studente za rad (m/ž) u McDonald’s restoranima diljem Hrvatske. Posao uključuje pripremu hrane, posluživanje gostiju i osnovna čišćenja. Nudi se fleksibilno radno vrijeme, plaćeni liječnički pregled te mogućnost osobnog i profesionalnog razvoja. Prijavite se putem linka do 4.2.2024.

    Studenac d.o.o. zapošljava na pozicijama Voditelja prodavaonice (m/ž) i Specijalista novih otvaranja i preuređenja poslovnice (m/ž). Mjesto rada je na nekoliko lokacija u Hrvatskoj. Nudi se atraktivna plaća, mogućnost napredovanja i primanja mjesečnih stimulacija za ostvarene ciljeve. Prijavite se putem linka do 9.2.2024.

    Tvrtka DIDI d.o.o. traži Vozača hladnjače (m/ž) za rad u Đakovu, Osječko-baranjska županija. Posao obuhvaća vožnju vozila s kategorijom C, a potrebna je srednja škola (3 godine). Radno iskustvo nije važno. Za prijavu posjetite link do 31.1.2024.

    Sunce Hoteli d.d. / Bluesun traži zaposlenike na pozicijama Suradnika u investicijama – strojarski inženjer (m/ž), Suradnika za investicijske projekte (m/ž), Suradnika u investicijama – inženjer elektrotehnike (m/ž), Project managera (m/ž) te Interior designer-a (m/ž). Mjesto rada je na nekoliko lokacija u Hrvatskoj. Za više informacija o pojedinome poslu posjetite link do 31.1.2024.

    Manpower traži Telefonskog prodajnog savjetnika (m/ž) za rad u uredu u Osijeku i okolici, s mogućnošću rada od kuće nakon edukacije. Posao uključuje telefonsku prodaju A1 usluga, a nudi atraktivne bonuse i mjesečne pogodnosti. Potrebna je SSS, a prethodno iskustvo nije uvjet. Za više informacija i prijavu posjetite link do 1.2.2024.

    Workforce traži Referenta knjigovodstva (m/ž) za Benetton u Osijeku s radom na kontrolama dokumentacije, suradnjom s poslovnim segmentima i zahtjevima za ekonomsku stručnu spremu. Nudi stalna primanja, usavršavanje i ugovor s mogućnošću stalnog zaposlenja. Prijave su otvorene putem linka do 31.1.2024.

    Teleperformance traži Savjetnika za korisničku podršku na njemačkom jeziku (m/ž) za rad od kuće. Potrebno je dobro znanje njemačkog jezika, izvrsne komunikacijske vještine te sposobnost rješavanja problema. Nude konkurentnu plaću, bonus, podršku i rad od kuće. Prijavite se putem linka do 1.2.2024.

    Studenac d.o.o. traži Specijalista za otvaranje i preuređenje poslovnica (m/ž) diljem Hrvatske. Posao obuhvaća naručivanje i izlaganje robe te suradnju s različitim odjelima tvrtke. Potrebna je srednja ili viša stručna sprema, spremnost na terenski rad i organiziranost. Prijave su otvorene putem linka do 16.2.2024.

    Proučite ostale oglase za posao na službenoj stranici posao.hr. Želim vam mnogo sreće u vašoj karijernoj potrazi!

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    Pogledajte 10 pozicija koje su posebno istaknute za vas ovog tjedna i započnite svoju novu karijeru! Sretno!

    Nova ponuda slobodnih radnih mjesta za naše sugrađane

    Tifon traži Gastro prodavača (m/ž) za rad na lokacijama u Zagrebu i diljem Hrvatske. Odgovornosti uključuju prodaju naftnih derivata, pripremu Više…

    Poslove nude Vetti group, Konzum plus, Amrest Adria d.o.o., Vital Group d.o.o., Gi Group Staffing Solutions budite prvi koji će se javiti na ove oglase!

    Poslodavci traže djelatnike – slobodna radna mjesta

    Konzum Plus d.o.o. zapošljava na nekoliko pozicija (m/ž). Mjesto rada je na više lokacija u Hrvatskoj. Poslodavac nudi naknadu za Više…

    Posao ovaj tjedan nude Ricardo, Tehnomont gradnja, Hire & Fire, Vital Group... pogledajte sve ponude!

    Poslodavci traže radnike, javite se!

    Započnite svoju potragu za poslom na posao.hr.– vašem izvoru poslovnih prilika. Ovdje možete pregledati 10 pozicija koje su posebno odabrane Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Potpuno se zatvara za promet Kapelska ulicu, u dijelu od od Mlinske do Kolodvorske, a radovi i nova privremena regulacija prometa će trajati do 31. srpnja 2024.

    Obavijest o promjeni u privremenoj regulaciji prometa u Kapelskoj ulici koja se zatvara za promet

    Riječ je o inženjerskom uredu u kojemu Infobipovi zaposlenici primarno razvijaju najnovija SaaS cloud komunikacijska rješenja za globalno tržište.

    [FOTO] Infobip predstavio novootvoreni ured u Osijeku

    Nova je to manifestacija namijenjena upravo maturantima kako bi im se pomoglo i usmjerilo u odabiru daljeg obrazovanja ili na tržištu rada

    [FOTO] Održan “Sajam mogućnosti – putokaz budućnosti” koji pomaže maturantima u odabiru studija i(li) posla