Arhiva

Povoljno osvježite svoje deke, poplune i jakne u Cesarici

  Objavljeno 19.04.2017
  OsijekNews redakcija

  Servis u kojem možete oprati svoje rublje, odjeću, posteljinu… sve to i osušiti i opeglati te uredno složiti! Cijena? Sitnica! Provjerili smo kako radi najbolji servis za pranje i peglanje u gradu “Pranje i peglanje Cesarica”.

  U Osijeku na lokaciji Dobriše Cesarića 10 nalazi se ovaj tako potreban servis za sve one koji svoju odjeću žele oprati negdje dalje, sezonski oprati posteljinu ili jednostavno povremeno koristiti ovaj servis za pranje, sušenje i peglanje odjeće.

  Peglanje rublja je zamoran i dugotrajan posao. Činjenica jest da peglanje spada u jedan od najomraženijih kućanskih poslova. Žene su bespogovorno prihvatile ovaj posao rezervirajući nedjelju kao dan kada najviše “vole” peglati.

  Također, prema istraživanjima, žene imaju i poseban redoslijed peglanja: prvo ide dječja odjeća, zatim suprugova, pa donji veš i posteljina i tek na samom kraju njihova osobna odjeća.

  Ali ne mora biti tako… zato je tu za Vas praonica i peglaonica rublja Cesarica! Za carski tretman i čistoću Vašeg rublja, donesite im vaše rublje što prije…

  Praonica i peglaonica rublja Cesarica nudi kvalitetnu, inovativnu i korisnu uslugu.

  Vrše usluge pranja, sušenja, glačanja Vaših odjevnih predmeta, deka, popluna, posteljine, restoranskog rublja i svega ostalog potrebnog kućanstvima te manjim poslovnim subjektima.

  Cilj je kvalitetnom i brzom uslugom pranja, glačanja i dostave rublja postići vaše zadovoljstvo i ono što je najvažnije, uštedjeti vaše dragocjeno vrijeme kako biste ga kvalitetnije mogli iskoristiti.

  Vaše rublje se pere u novim, modernim, profesionalnim perilicama rublja, te je važno napomenuti kako se svaka narudžba pere zasebno, tj. nema miješanja rublja. Time garantiraju najveću moguću higijenu i kvalitetu.

  Za pranje i tretiranje rublja koriste vrhunske deterdžente, omekšivače i sredstva za uklanjanje mrlja koji garantiraju visok stupanj čistoće, a pri tome održavaju kvalitetu tkanine i postojanost boja.

  Rublje se suši u modernim, profesionalnim sušilicama rublja čime se osigurava visoka kvaliteta usluge. Ravno rublje i posteljina se glača valjcima ili ručno, a odjevni predmeti isključivo ručno.

  Vaše rublje možete donijeti ili preuzeti osobno ili vam ga mogu oprano, opeglano i uredno složeno dostaviti dostavnim vozilom na dogovorenu adresu u dogovoreno vrijeme.

  Cijena? Sitnica!

  AKCIJA PRANJA I PEGLANJA:
  DONESITE NAM NA PRANJE I PEGLANJE VIŠE OD 10 KOMADA ODJEĆE (KOŠULJE, MAJICE, HLAČE…)
  BESPLATNO PRANJE I SUŠENJE – PLATITE SAMO CIJENU PEGLANJA!!!

  AKCIJA PEGLANJA:
  DONESITE NAM NA PEGLANJE VIŠE OD 10 KOMADA ODJEĆE (KOŠULJE, MAJICE, HLAČE…)
  2 KOMADA PEGLAMO BESPLATNO!!!

  AKCIJA PRANJA I SUŠENJA DEKA:
  DONESITE NAM NA PRANJE I SUŠENJE VIŠE OD 3 DEKE…
  1 DEKU PEREMO I OSUŠIMO BESPLATNO!!!
  (PRANJE I SUŠENJE DEKE: 30-40kn/kom)

  PAKETI:
  CESARICA 1+ PAKET – 60kn (do 5kg rublja)
  ODNOSI SE NA SAMCE, UKLJUČUJE TJEDNU KOLIČINU RUBLJA (majice, hlače, donje rublje, do 3 košulje, posteljina, ručnici, stolnjaci i sl.)

  Kontakti
  Praonica i peglaonica rublja Cesarica
  Dobriše Cesarića 10, Osijek
  Mob: 091 300 1230
  Web: www.pranjepeglanje-cesarica.com
  Facebook:www.facebook.com/Pranje.Peglanje.Cesarica
  Email: cesarica.osijek.hr@gmail.com