ŽIVOT

Povratak otpisanih vol. 5

Udruga Pobjede organizira najdraži događaj za četveronšce iz Azila

    Objavljeno 21.05.2018
    Nikolina Ćosić

    Za četveronošce iz Azila Povratak otpisanih je najljepši događaj u gradu Osijeku i na njihovu sreću tradicionalan je pa se tako i ove godine održava zadnju nedjelju u svibnju, točnije 27.5. od 10 do 17 sati kod amfiteatra.

    Organiziraju ga članovi udruge Pobjede kako bi slavili udomitelje kao najdražu im kategoriju ljudi. Slavit će se hranom, pićem, glazbom, zabavnim sadržajem primjerenim za pse, ali i za udomitelje te sve posjetitelje koji požele provesti lijep dan u raznolikom društvu. Program kreće u 10 sati doručkom kojim azilanti i njihovi sponzori časte sve prisutne. Trenerica pasa Alenka Medak zabavit će pse raznim igrama, ali i naučiti njihove udomitelje pokojem triku za održavanje veze.

    I ove će godine tombola biti glavni dio događaja, a započet će također u 10 sati. Tombola će biti 1000, a sve su dobitne i u vrijednosti od 10 do 500 kuna. Uključivat će festivalske ulaznice, večere, pića, ulaznice za kina i kazališta, odjeću, knjige, tretmane za uljepšavanje, masaže, frizure, treninge, rukotvorine, zdravu hranu, vina, mnoštvo kupona za čitavu lepezu usluga, pakete za pse, veterinarske usluge… Sav prihod od tombola namijenjen je psima koji još uvijek žive u Azilu.

    Svakog udomitelja/icu koji dođu sa svojim ljubimcem čeka iznenađenje, a one koji dođu bez ljubimca moći će se informirati o udomljavanju.

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    Sve će biti "bagatela", a unaprijed su poznati datumi i vrijeme održavanja svih Posh store-a ovog proljeća i ljeta

    Posh store – prilika za vrpanje po krpicama, a sve će biti bagatela!

    Udruga Pobjede poziva vas na sajam rabljenih stvari, popularni “Posh Store”! Posh Store organiziraju već 17 godina kako bi skupili Više…

    U kinu Urania se održava promocija Kalendara koji nikad nije bio samo kalendar, očekuje vas i zadnji ovogodišnji "Samo Aleks" i premijeru filma "Akcija Đavolja greda"

    Promocija azilskog kalendara, filmska premijera i zadnji ovogodišnji stand up

    I ove godine, već tradicionalno pred Božić, u petak 15.12. s početkom u 19:00 h održat će se Promocija Kalendara Više…

    Kalendar za 2024. uz 12 prelijepih i fotogeničnih četveronožnih zvijezda donosi i njihove priče skupljene pod imenom "Još se nije rodio ko bi svima ugodio" i iz prve ruke, ili ako vam je draže - šape

    Promocija najljepšeg kalendara na svijetu

    “U Osijeku, uz riječ kalendar najčešće se veže pridjev najljepši, a kad se to desi svi već znaju o kojemu Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Vrijedni volonteri, djeca i mladi njih 22, iz i oko Bajera JUG2 izvukli su oko 200 kg otpada

    [FOTO] Djeca i mladi očistili Bajer Jug2!

    U nedjelju će netko iz Portanove otići bogatiji za 3.000 eura A čeka nas i kiša balona s nagradama. Portanova u nedjelju radi po redovnom radnom vremenu.

    Danas u Portanovi magic show i torta za djecu, a sutra stiže mirror crew – ljudi od ogledala!

    Projektom su razvijena četiri edukativna programa s temama prilagodbe klimatskim promjenama kroz mjere očuvanja zdravih ekosustava u istočnoj Hrvatskoj

    Generacija prilagodbe: Mladi istočne Hrvatske na čelu klimatske adaptacije