OSJEČANI

Poziv na radionicu IVP BOOT CAMP

Radionice za pisanje sažetka poslovne ideje i radionice za izradu kratke uvjerljive prezentacije

Objavljeno 22.01.2018
Nikolina Ćosić

Imaš  odličnu poslovnu ideju,  razvijenu strategiju kako osvojiti tržište no još nemaš najbolji način kako potencijalnim klijentima prezentirati svoju viziju?  Ako je tvoj odgovor na prethodna dva pitanja DA onda će ti radionice IVP Boot campa biti od velike pomoći.

Ekonomski fakultet u Osijeku poziva sve zainteresirane studente Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku na radionice za pisanje sažetka poslovne ideje i radionice za izradu kratke uvjerljive prezentacije – pitcha.  IVP Boot Camp održat će se 24. siječnja 2018. godine s početkom u 11:00 h ( u dvorani broj 4)

O čemu se radi?  IVP Boot camp osmišljen je s ciljem poticanja studenata na prijavu na međunarodno studentsko natjecanje pod nazivom INTERNATIONAL VIDEO PITCH COMPETITION, čiji je nositelj Sveučilište u Pečuhu, Mađarska.  Sudjelovanjem na natjecanju studentima se pruža prilika da  predstave svoju poslovnu ideju, steknu iskustvo u prezentiranju na engleskom jeziku. Najvažnije od svega, studenti dobiju povratnu informaciju od stručnjaka iz prakse, kao i povezivanje sa ostalim sudionicima. Pobjednici natjecanja osvojit će vrijedne novčane nagrade.

Prijaviti se  možete preko sljedećeg linka: https://goo.gl/forms/oa9Gjb6vt2CukLax2.  Studenti koji se prijave na IVP Boot camp nisu se obvezni prijaviti na samo natjecanje.

Dodatne informacije  o IVP Boot campu možete pronaći na https://www.facebook.com/events/432703657146547/ , a informacije o samom natjecanju na http://ivpitch.pte.hu/.