OSJEČANI

Poziv na svečanu dodjelu Nagrade Johann Kohlhoffer

Zaklada Slagalica ove godine dodjeljuje sedmu Nagradu „Johann Kohlhoffer“ za filantropa iz korporativnog sektora za Slavoniju i Baranju

Objavljeno 18.03.2019
Tamara Lemajić

Zaklada Slagalica ove godine dodjeljuje sedmu Nagradu „Johann Kohlhoffer“ za filantropa iz korporativnog sektora za Slavoniju i Baranju. Nagradu dodjeljuje tvrtkama i obrtima koji su tijekom 2018. godine na najdjelotvorniji način podržali neprofitne akcije ili organizacije od općeg interesa na području Slavonije i Baranje.

Čast nam je pozvati Vas na konferenciju za medije povodom svečane dodjele Nagrade Johann Kolhhoffer za filantropa 2018. godine iz poslovnog sektora. Na konferenciji će sudjelovati upraviteljica Zaklade Branka Kaselj, dobitnici Nagrade u kategoriji tvrtke i obrta, zamjenik gradonačelnika Grada Osijeka Boris Piližota i predstavnik Osječko-baranjske županije.

Konferencija za medije će se održati 21. ožujka 2018. godine s početkom u 17.45 sati u Hotelu Osijek.

Službeni program dodjele Nagrada počinje u 18.00 sati.

 

Foto: YouTube (screenshot)

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Iskoristite ovu srijedu za najbolji shopping i okušajte sreću u Portanovi jer jednog od vas očekuje nagrada u vrijednosti 11.000 kuna!

Portanova slavi 11. rođendan: Nekoga očekuje nagrada od 11.000 kuna

Veljača je prošla u tren, a kako smo ušli u mjesec ožujak, ušli smo i u slavljenički mjesec Portanove. Iz Više…

„Grad Osijek mora biti Grad izvrsnosti u svim kategorijama i upravo zato želimo motivirati naše najbolje maturante da i u narednom razdoblju daju svoj maksimum"

Gradonačelnik Radić donio odluku da se s po tisuću kuna nagrade najbolji osječki maturanti

Ovih dana će na račune najuspješnijih maturanata osječkih srednjih škola s prebivalištem na području Grada Osijeka biti uplaćeno ukupno 109 Više…

Natječaj je otvoren do 21. lipnja 2021. godine

Natječaj za idejno rješenje statue (kipića, skulpture) volonterske nagrade “Učiniti nevidljivo vidljivim”

Volonterski centar Osijek raspisuje natječaj za idejno rješenje izgleda volonterske nagrade “Učiniti nevidljivo vidljivim” i poziva sve učenike Škole primijenjene Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Biciklijada se i ove godine organizira u znak podrške nacionalnoj kampanji Hrvatskog knjižničarskog društva za osobe s teškoćama čitanja i disleksijom "I ja želim čitati"

FFOS-ova BICIKLIJADA 2024.

Projektom su razvijena četiri edukativna programa s temama prilagodbe klimatskim promjenama kroz mjere očuvanja zdravih ekosustava u istočnoj Hrvatskoj

Generacija prilagodbe: Mladi istočne Hrvatske na čelu klimatske adaptacije

Predavanje će se održati u učionici 54 na Filozofskom fakultetu u Osijeku (Lorenza Jägera 9) s početkom u 18 sati te je otvoreno za javnost.

Najava predavanja izv. prof. dr. sc. Hrvoja Klasića “Ima li povijesti bez ustaša i partizana”?