OSJEČANI

Poziv osječkim bračnim parovima slavljenicima 50. godišnjice braka

Obzirom da trenutna epidemiološka situacija ne dozvoljava okupljanja, svečani prijam će se održati kada se za to stvore preduvjeti

Objavljeno 14.01.2022
Ivona Amidžić

Pozivaju se bračni parovi s područja grada Osijeka koji su se vjenčali tijekom 1971. godine da se do 31. siječnja 2022. godine prijave na jedan od sljedećih načina:

  • kopiju vjenčanog lista ili izvoda iz Matične knjige vjenčanih dostave poštom na adresu Grad Osijek, Ured Gradonačelnika, F. Kuhača 9, 31000 Osijek s naznakom „Prijava za proslavu 50. godišnjice braka“ te uz istu prilože svoju adresu i kontakt telefon;
  • kopiju vjenčanog lista ili izvoda iz Matične knjige vjenčanih pošalju na mail [email protected]  te u mailu prilože svoju adresu i broj telefona.

Sve dodatne upute i pojašnjenja mogu se dobiti na telefon 031 229 284.

Obzirom da trenutna epidemiološka situacija ne dozvoljava okupljanja, svečani prijam će se održati kada se za to stvore preduvjeti, a o točnom datumu će svi prijavljeni biti obaviješteni na vrijeme.

foto: unsplash

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Slavljenici koji u prijavnom obrascu izraze zanimanje – bit će pozvani na zajedničku proslavu koja će se održati 13. veljače 2024. u dvorani Bells.

Poziv osječkim bračnim parovima – slavljenicima 50. godišnjice braka

Grad Osijek i ove godine na Valentinovo organizira svečani ručak za bračne parove koji slave 50. godišnjicu braka. Gradonačelnik Osijeka Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Projektom su razvijena četiri edukativna programa s temama prilagodbe klimatskim promjenama kroz mjere očuvanja zdravih ekosustava u istočnoj Hrvatskoj

Generacija prilagodbe: Mladi istočne Hrvatske na čelu klimatske adaptacije

Predavanje će se održati u učionici 54 na Filozofskom fakultetu u Osijeku (Lorenza Jägera 9) s početkom u 18 sati te je otvoreno za javnost.

Najava predavanja izv. prof. dr. sc. Hrvoja Klasića “Ima li povijesti bez ustaša i partizana”?

Šetnja obiluje zanimljivostima za koje sigurno niste znali te pokojim iznenađenjem (op.a. pandur Mirko u lovu na vesele prolaznike).

Nova storytelling tura osječkom Tvrđom