OSJEČANI

Poziv osječkim bračnim parovima slavljenicima 50. godišnjice braka

Obzirom da trenutna epidemiološka situacija ne dozvoljava okupljanja, svečani prijam će se održati kada se za to stvore preduvjeti

Objavljeno 14.01.2022
Ivona Amidžić

Pozivaju se bračni parovi s područja grada Osijeka koji su se vjenčali tijekom 1971. godine da se do 31. siječnja 2022. godine prijave na jedan od sljedećih načina:

  • kopiju vjenčanog lista ili izvoda iz Matične knjige vjenčanih dostave poštom na adresu Grad Osijek, Ured Gradonačelnika, F. Kuhača 9, 31000 Osijek s naznakom „Prijava za proslavu 50. godišnjice braka“ te uz istu prilože svoju adresu i kontakt telefon;
  • kopiju vjenčanog lista ili izvoda iz Matične knjige vjenčanih pošalju na mail [email protected]  te u mailu prilože svoju adresu i broj telefona.

Sve dodatne upute i pojašnjenja mogu se dobiti na telefon 031 229 284.

Obzirom da trenutna epidemiološka situacija ne dozvoljava okupljanja, svečani prijam će se održati kada se za to stvore preduvjeti, a o točnom datumu će svi prijavljeni biti obaviješteni na vrijeme.

foto: unsplash

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VIŠE IZ KATEGORIJE

"Smatramo kako obrazovanje za 21. stoljeće u sebi mora sadržavati i znanja, stavove i vještine potrebne za stvaranje informiranih, odgovornih i aktivnih građana"

Tjedan obrazovanja za aktivno građanstvo u Društvenom ateljeu

I tijekom drugog polugodišta osječki se mališani mogu itekako dobro zabaviti u zimskim uvjetima, i to na Klizalištu Sokol Centar

Škola klizanja ponovo na Sokolu!

„Imamo 200 tisuća stanovnika više no što imamo birača što samo pokazuje koliko nam je aljkava administracija i koliko joj je u digitalno doba kada je sve dostupno stalo do pravih poteza”

Hrvatski suverenisti – Na istoku Hrvatske 80 tisuća ljudi manje