GOSPODARSTVO

Poziv srednjoškolcima na prvu Infolovku

Ako ideš u srednju školu, prijavi se i sudjeluj u radionici, koja će se održati u četvrtak, 18. siječnja 2018. od 10:00 do 18:00 sati u prostorijama Info-centra za mlade, na adresi Kralja Zvonimira 15, Osijek.

  Objavljeno 15.01.2018
  Alan Srčnik

  Koliko toga ti promakne, a da nisi znao/la za to?

  Evo prilike da nešto poduzmeš! Pomogni nam smisliti najbolji način da brzo i jednostavno saznaš baš ono što tebi treba. Budi dio ekipe „lovaca na informacije“, zabavi se i na licu mjesta saznaj što se krije iza riječi Infolovka.

  Ako ideš u srednju školu, prijavi se i sudjeluj u radionici, koja će se održati u četvrtak18. siječnja 2018. od 10:00 do 18:00 sati u prostorijama Info-centra za mlade, na adresi Kralja Zvonimira 15, Osijek.

  Voljeli bismo čuti što imaš za reći i sakupiti sve ideje i prijedloge za kvalitetan lov, staviti ih u jedan lonac i vidjeti što će ispasti. Za radionicu preporučujemo ponijeti dobru volju, a garantiramo ugodnu, opuštenu atmosferu i fini ručak, Youtpass certifikat te ispričnicu za školu.

  Prijaviti se možeš putem prijavnog obrasca i to što prije, jer je broj mjesta ograničen.

  Radionica se provodi u sklopu projekta „ABECEDA informiranja mladih“, financiranog sredstvima Europske unije kroz program Erasmus+. Više informacija o projektu nalazi se na sljedećeoj poveznici: http://icm-osijek.info/zapocela-abeceda-informiranja-mladih/.

  Prijavni Obrazac Infolovka Srednjoškolci by OsijekNews on Scribd