GOSPODARSTVO

Poziv srednjoškolcima na prvu Infolovku

Ako ideš u srednju školu, prijavi se i sudjeluj u radionici, koja će se održati u četvrtak, 18. siječnja 2018. od 10:00 do 18:00 sati u prostorijama Info-centra za mlade, na adresi Kralja Zvonimira 15, Osijek.

  Objavljeno 15.01.2018
  Alan Srčnik

  Koliko toga ti promakne, a da nisi znao/la za to?

  Evo prilike da nešto poduzmeš! Pomogni nam smisliti najbolji način da brzo i jednostavno saznaš baš ono što tebi treba. Budi dio ekipe „lovaca na informacije“, zabavi se i na licu mjesta saznaj što se krije iza riječi Infolovka.

  Ako ideš u srednju školu, prijavi se i sudjeluj u radionici, koja će se održati u četvrtak18. siječnja 2018. od 10:00 do 18:00 sati u prostorijama Info-centra za mlade, na adresi Kralja Zvonimira 15, Osijek.

  Voljeli bismo čuti što imaš za reći i sakupiti sve ideje i prijedloge za kvalitetan lov, staviti ih u jedan lonac i vidjeti što će ispasti. Za radionicu preporučujemo ponijeti dobru volju, a garantiramo ugodnu, opuštenu atmosferu i fini ručak, Youtpass certifikat te ispričnicu za školu.

  Prijaviti se možeš putem prijavnog obrasca i to što prije, jer je broj mjesta ograničen.

  Radionica se provodi u sklopu projekta „ABECEDA informiranja mladih“, financiranog sredstvima Europske unije kroz program Erasmus+. Više informacija o projektu nalazi se na sljedećeoj poveznici: http://icm-osijek.info/zapocela-abeceda-informiranja-mladih/.

  Prijavni Obrazac Infolovka Srednjoškolci by OsijekNews on Scribd

  Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

  VIŠE IZ KATEGORIJE

  "Budući da naplatu carina regulira EU, poslala sam prioritetno pitanje Komisiji tražeći da se ukinu carine na medicinske proizvode za borbu protiv korona virusa koje dolaze iz trećih zemalja"

  Borzan: Nećete više morati plaćati carine na medicinsku opremu za borbu protiv COVID19 koja ulazi u EU

  U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan

  Top 10 novih prilika za posao

  Zbog molbi roditelja učilište je oformilo online nastavu za učenje engleskog jezika za predškolce

  Vrtićki engleski na Pučkom otvorenom učilištu nastavlja se online