ŽIVOT

Poznat raspored kućica na osječkom adventu, krenule i prijave za sudjelovanje

Turistička zajednica Grada Osijeka kao suorganizator Adventa uputila je poziv za iskaz interesa subjektima koji žele sudjelovati na ovogodišnjem izdanju...

Objavljeno 07.11.2022
Iven Jurić

Turistička zajednica Grada Osijeka kao suorganizator Adventa uputila je poziv za iskaz interesa subjektima koji žele sudjelovati na ovogodišnjem izdanju, rok za podnošenje prijava je osam dana.

Prijave se podnose u pisanom obliku Turističkoj zajednici grada Osijeka u zatvorenoj omotnici s naznakom „NE OTVARAJ – JAVNI POZIV ZA ISKAZ INTERESA ZAINTERESIRANIM POSLOVNIM SUBJEKTIMA ZA SUDJELOVANJE NA MANIFESTACIJI ADVENT U OSIJEKU 2022.“ preporučenom pošiljkom ili neposrednom predajom u sjedište Turističke zajednice grada Osijeka, Županijska 2, 31 000 Osijek za trajanje radnog vremena od:

  • ponedjeljak-petak 08:00-16:00 sati
  • subotom 9:00 -12:00 sati.

Ponude se moraju dostaviti i biti zaprimljene najkasnije do 15:00 sati u TZ grada Osijeka 14.11.2022. bez obzira na način dostave. Sve potrebne dokumente za prijavu kao i raspored kućica možete naći ovdje.

Podsjećamo još jednom da će se Advent ove godine održati u Tvrđi od 2. do 30. prosinca.

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Osim sudjelovanja u organizaciji 10. rođendana Udruge, nove članice i članovi imat će priliku participirati u kreiranju ekološkog festivala, PLANTide ali i u drugim kreativnim, ekološkim i obrazovnim aktivnostima. 

Pridruži se timu Udruge PLANTaža

Povodom deset godina djelovanja Udruge kao i predstavljanja novih projekata i aktivnosti, PLANTaža poziva sve zainteresirane da se priključe kreativnom timu Udruge. Više…

Video koji slijedi govori više od riječi, uživajte u predivnim kadrovima adventa i sljedećeg Božića nikako nemojte propustiti ovaj događaj! Iz općine Čepin, s ljubavlju!

Advent – iz Čepina s ljubavlju

Prosinac u Čepinu ove godine ne protječe samo u ozračju čuvenog Božićnog sajma. Naime, prva je ovo godina kada se Više…

Glasujte za drvce koje se vama najviše sviđa! Podržite vašu ekipu ili udrugu kojoj je ono namijenjeno! Nagradite jednog od dvanaest timova vašim glasom.

Za najbolje božićno drvce natječe se dvanaest timova iz Osijeka: glasujte i podijelite radost!

Advent je vrijeme radosnoga iščekivanja: pripremamo svoje srce za Božić, za dolazak Spasitelja, to je vrijeme u kojem želimo s Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Informirani, zainteresirani i aktivni građani mogu imati ključnu ulogu u poboljšanju sustava gospodarenja otpadom, donoseći pozitivne promjene u svojim zajednicama

Participacija građana kao ključ ekološki održivog upravljanja otpadom: Primjer iz Osijeka

Vrijedni volonteri, djeca i mladi njih 22, iz i oko Bajera JUG2 izvukli su oko 200 kg otpada

[FOTO] Djeca i mladi očistili Bajer Jug2!

U nedjelju će netko iz Portanove otići bogatiji za 3.000 eura A čeka nas i kiša balona s nagradama. Portanova u nedjelju radi po redovnom radnom vremenu.

Danas u Portanovi magic show i torta za djecu, a sutra stiže mirror crew – ljudi od ogledala!