ŽIVOT

Požurite i iskoristite visoke cijene: Otkup zlata sada se najviše isplati

U Auro Domus poslovnicama diljem Hrvatske ti klijenti svakodnevno dobivaju nekoliko stotina ili tisuća eura. I vrlo često se iznenade činjenicom da su u zamjenu za slomljeni lančić ili ogrlicu koju ne nose godinama mogli u samo nekoliko trenutaka dobiti dovoljno sredstava za zatvore minus na tekućem računu ili si priušte nešto što su dugo željeli.

Objavljeno 26.04.2024
Darija Kovačić

Kako biste reagirali na tvrdnju da kod sebe imate stotine ili čak tisuće eura vrijednosti o kojoj nikad niste razmišljali? Vjerojatno biste odmahnuli rukom u nevjerici. No, imamo dobre vijesti za Vas: bogatiji ste nego što mislite! Potencijalno pravo “malo bogatstvo”, dovoljno za putovanje, otplatu nekoliko rata kredita, možda i kupnju novog televizora ili kućanskog aparata koji već duže želite, nalazi se tamo gdje ga gotovo sigurno niste očekivali: među zaboravljenim komadima starog zlatnog nakita i lom-zlata, koje na pravom mjestu možete brzo, sigurno i jednostavno pretvoriti u gotovinu.

Sada je pravo vrijeme da to i učinite. Cijena zlata obara rekorde! Od početka veljače do danas porasla je za ogromnih 15%, a u zadnjih nekoliko godina gotovo se udvostručila! Dok svjetsku ekonomiju potresaju neizvjesnosti, dok vlada visoka inflacija, vrijednost plemenitih metala snažno je porasla.  Jednako tako, porastao je i interes klijenata za uslugom otkupa zlata.

U poslovnicama Auro Domusa diljem Hrvatske ti klijenti svakodnevno dobivaju nekoliko stotina ili tisuća eura. I vrlo često se iznenade činjenicom da su u zamjenu za slomljeni lančić ili ogrlicu koju ne nose godinama mogli u samo nekoliko trenutaka dobiti dovoljno sredstava za zatvore minus na tekućem računu ili si priušte nešto što su dugo željeli. Pritom nisu zadovoljni samo isplaćenim iznosima, već i cjelokupnim procesom otkupa zlata, koji započinje procjenom koja je za klijenta potpuno besplatna.

– Ako niste sigurni koliko vrijedi zlato koje imate, kao niti želite li ga prodati, rješenje je vrlo jednostavno. Auro Domus nudi besplatnu procjenu zlata, bez obaveze. Slobodno donesite svoje zlato u našu poslovnicu na adresi Županijska ulica 12 i provjerite njegovu vrijednost. Nakon toga možete slobodno odlučiti isplati li se prodati zlato ili ćete ga zadržati, pozvali su svoje sadašnje i buduće klijente iz ove tvrtke koja je poznata kao prvi i najveći profesionalni lanac za otkup zlata u Hrvatskoj, a time i najpouzdaniji partner u zamjeni zlata za gotovinu.

Tvrtka Auro domus otkupljuje lomljeno zlato, zlatnike, medalje, zubno zlato, zlatne zube, zlatne satove, nakit, zlatne pločice, zlato svih finoća (8kt – finoća 333, 14kt – finoća 585, 18kt – finoća 750, 20kt – finoća 833 , 22kt – finoća 916, 24kt – finoća 999,99), ali i srebro u svim oblicima.

Više informacija dostupno je na besplatnom broju telefona 0800 73 72 i internetskim stranicama Auro Domusa. Potražite nas u Osijeku na adresi Županijska ulica 12. Radno vrijeme je svakim danom od 7 do 21 sata.

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Jedno od najčešćih pitanja je: kada je pravo vrijeme za otkup zlata. Donosimo pet razloga koji pokazuju da je pravo vrijeme – sada

Iskoristite visoku cijenu zlata: Pet razloga za otkup odmah!

Otkup zlata izaziva dvojake konotacije u hrvatskoj javnosti. S jedne strane, negativna iskustva dijela građana, koji su propustili iskoristiti pravi Više…

Ovaj brz i  jednostavan način dolaska do gotovine u Hrvatskoj omogućuje Auro Domus -  najveća hrvatska tvrtka specijalizirana za trgovinu plemenitim metalima

Troškove početkom jeseni lakše je “izgurati” uz otkup zlata

Ljeto je došlo i prošlo, a jesen je pred vratima. Mnogi su ovog ljeta potrošili i više od realnih mogućnosti Više…

Ovu uslugu koriste i stanovnici mnogih drugih gradova i mjesta u Hrvatskoj, u razgranatoj Auro Domus mreži poslovnica

Kako sam došao do novca uz zalog zlata

Stanovnici Osijeka ugodno su se iznenadili kada su saznali da i u njihovom gradu mogu po povoljnim uvjetima koristiti uslugu Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Predsjednik Židovske općine Osijek Damir Lajoš, rekao je kako je unatoč sve većoj pojavi antisemitizma koji se ubrzano širi Europom, ozračje u Osijeku dobro.

U Osijeku obilježen Jom Hašoa – Dan sjećanja na žrtve Holokausta

"Osjećate kao da Vas ponekad nitko ne razumije? Pridružite se na prekrasnom druženju povodom Majčinog dana gdje ćete dobiti podršku i razumijevanje drugih majki! Priuštite si vrijeme za osobni razvoj kroz radionicu koja će Vam olakšati izazove roditeljstva! Naučite kako uspješnije komunicirati i osnažiti vezu sa svojom djecom uz pomoć voditeljice radionice - spisateljice za djecu, majke četvero djece i magistre edukacije hrvatskog jezika!

Komunikacijska radionica za majke u povodu Majčinog dana

Lokšice, trganci, rezanci, zavezanci, čikovi, valjušci, taške, tarana… brojne su forme i nazivi tradicionalne šokačke tjestenine koje ćete moći kušati na festivalu na kojem će se okupiti podunavski majstori tista iz Baranje i Bačke.

[NAJAVA] Festival tista vas ponovno zove u srce baranje