ŽIVOT

Praktični modni savjeti za 2024. sezonu

Jedan on najnovih modnih savjeta za 2024. sezonu su jarke boje kojih se mnogi plaše iskombinirati u njihov stil. Mali dodatci žarkih boja poput torbica i ruksaka odmah mogu poboljšati cijeli šarm vašeg izgleda. 

Objavljeno 21.05.2024
Darija Kovačić

U vrtlogu brzih modnih promjena, pronalaženje ravnoteže između trendova i praktičnosti može biti izazovno. Dok 2024. sezona donosi novi val modnih inovacija, važno je zadržati korak s promjenama bez gubitka vlastitog stila i udobnosti.

Jedan on najnovih modnih savjeta za 2024. sezonu su jarke boje kojih se mnogi plaše iskombinirati u njihov stil. Mali dodatci žarkih boja poput torbica i ruksaka odmah mogu poboljšati cijeli šarm vašeg izgleda.

Zbog toga zgrabite svoju torbicu ili ruksak na https://answear.hr/k/zene/dodaci/ruksaci i dovedite vaš izgled na novi nivo. A do tada, hajdemo dublje pogledati ovaj trend žarkih boja i ostalih modnih savjeta za 2024. sezonu.

Jake boje su opet u modi

Sad, možda mislite: sve je to lijepo i dobro, ali kako da zapravo nosim ove hrabre boje? Ne bojte se, evo nekoliko savjeta:

Počnite s malim dodacima. Ako još niste isprobali žarke boje, počnite s malim dodacima. Dodajte svom izgledu dodatke poput svijetlih ruksaka ili šarenih cipela.

Jedan po jedan dodatak. Dok miješanje i slaganje hrabrih boja može biti zabavno, može biti i porazno. Započnite noseći jednu po jednu hrabru boju kako ne biste prenatrpali svoj izgled.

Kombinirajte žarku odjeću s neutralnim tonovima. Neutralni tonovi vam mogu pomoći da uravnotežite hrabre boje, čineći vašu odjeću “nosivijom”.

Uz ove savjete, začas ćete postati profesionalac u nošenju jarkih boja! Ali koje hrabre boje biste trebali dodati u svoj ormar u 2024.? Evo nekoliko za početak:

  • Električno plava: Ova nijansa ističe se za 2024. Savršena je za davanje neke izjave.
  • Vatreno crvena: Vruća i odvažna, ova boja vrišti samopouzdanjem. Savršena je za one dane kada želite privući svačiju pažnju.
  • Sunčano žuta: svijetla i vesela, ova će vam boja sigurno podići raspoloženje i uljepšati dan.

Dakle, jeste li spremni prihvatiti trend hrabrih boja u 2024.? Zapamtite, moda je samo izražavanje sebe, stoga se nemojte bojati zabaviti se s njom!

Povratak lepršavih traperica

Baš kad smo pomislili kako su uske traperice zavladale svijetom, dolazi prasak iz prošlosti. Jedan od istaknutih modnih trendova koji se vraća u 2024. je povratak lepršavih traperica. Da, dobro ste čuli! Hlače na zvonce iz 70-ih se sve više vraćaju, a možete ih pronaći i na Answear.hr.

Ženske hlače na answear.hr možete naručiti u samo par koraka. Otvorite web stranicu, izaberete traperice i puf! Za par dana ove miljenice će se pronaći u vašem domu.

No u čemu je fora s lepršavim trapericama? Pa, ne samo da zrače retro erom, već su i nevjerojatno laskave. Grle vaše obline na vrhu i šire se na dnu, stvarajući uravnoteženu siluetu. Osim toga, one su osvježavajuća promjena u odnosu na uske traperice koje smo nosili godinama, zar ne?

Povratak retro tenisica

Od modnih pista do ulica, retro tenisice ponovno postaju dio modnih trendova 2024. Ovaj stil, koji podsjeća na 80-e i 90-e, više je od nostalgije.

Međutim, zašto je došlo do naglog porasta popularnosti retro tenisica? Jedan od razloga je urođena udobnost i funkcionalnost ovih cipela. Dizajnirane su za kretanje, što ih čini praktičnim izborom. No također su izuzetno stilske, nudeći opuštenu atmosferu koja je savršena za različite odjevne kombinacije.

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VIŠE IZ KATEGORIJE

Mir ima bezbroj nijansi i značenja - od mira između dvoje ljudi do globalne harmonije i zajedničkog blagostanja svih ljudskih bića. Kroz tjedan dana stvaranja, naši umjetnici će oblikovati skulpture od slame, simbolizirajući krhkost i snagu Mira

Slama land art festival – “Mir”

Ovog rujna svi putevi vode u Virovitičko-podravsku županiju na ekskluzivni festival vina i zalogaja. Ovogodišnje izdanje od 7. do 28. rujna organizira se na najljepšim lokacijama Slavonije i Podravine

Najavljeno četvrto izdanje najiščekivanijeg vinskog festivala Slavonija i Podravina, wine not!?

KBC Osijek je poslao zamolbu s obzirom na najavljeni prekid rada sustava CEZIH te moli sve građane da potrebne uputnice uzmu kod svoga liječnika opće prakse

Prekid rada sustava CEZIH – obavijest KBC Osijek