Arhiva

Premijera nove Opel Insignije u Osijeku

  Objavljeno 14.07.2017
  OsijekNews redakcija

  Nova Insignia je premijerno već predstavljena hrvatskim automobilističkim novinarima. Prvo je održana kratka press konferencija na kojoj je osnovne informacije o novoj generaciji Opelove perjanice iznio Željko Sredoja, direktor Opela za Hrvatsku i Bosnu i Hercegovinu. Nakon toga novinari su imali priliku voziti nove Insignije od Zagreba do Savudrije. Na toj ruti, nešto kraćoj od 300 km, imali su se priliku uvjeriti u poboljšane vozne karakteristike u odnosu na prethodnicu.

  Osim što  impresionira svojim predivnim vanjskim linijama i vrhunskom atmosferom wellnessa iznutra, druga generacija Insignije nudi i najširu lepezu inteligentnih tehnologija – od trendovskih prednjih svjetala Opel IntelliLux LED® Matrix i vrlo profinjenog sustava pogona na sve kotače s vektorskom raspodjelom okretnog momenta do ultramodernih sustava pomoći namijenjenih vozaču i Head-Up Displaya (projekcija na vjetrobranskom staklu). Insignia dolazi i s prvoklasnim mogućnostima povezivanja tipičnima za Opel s integracijom s pametnim telefonima, koje sada nude novu značajku u sklopu servisa Opel OnStar – osobnog pomoćnika koji je na raspolaganju 24 sata dnevno.

  Prvi put za Opel nova generacija Insignije dostupna je s inteligentnim sustavom pogona na sve kotače s vektoriranjem okretnog momenta – točnije njegovom raspodjelom na pojedine kotače, osmerostupanjskim automatskim mjenjačem i kamerom koja pokriva 360°. Zajedno s novom generacijom turbo motora, do 200 kg manjom masom (ovisno o varijanti) i nižim položajem sjedenja, nova Insignia agilnija je nego ikad prije i nudi vozačima izvanredno izravno i zadovoljavajuće iskustvo vožnje.

  Ponuda motora za novu Insigniju obuhvaća benzinske s rasponom od 140 do 260 KS. Među benzincima ističemo novi 1,5-litarski Turbo koji je dostupan u dvije verzije (103 kW/140 KS i 121 kW/165 KS). Tu je i benzinski motor s vrha ponude: profinjeni 2-litarski Turbo koji nudi 191 kW/260 KS. Dizelski motori 1.6 i 2.0 obuhvaćaju raspon snage od 110  do 170 KS. Novi osmerostupanjski automatski mjenjač čini sam vrh Opelove ponude. U usporedbi sa šesterostupanjskim automatskim mjenjačem, novi osmerostupanjski prijenos još je responzivniji. Dodatni čimbenici koji pridonose njegovim izvanrednim performansama su pametne dimenzije kojima je smanjena masa i potreban prostor u usporedbi sa šesterostupanjskim mjenjačima.

  PCS OSIJEK poziva sve zainteresirane na predstavljanje nove Opel Insignije koje će se održati 14. srpnja 2017. u Parku kralja Petra Krešimira IV u Osijeku s početkom od 19:00 h.

  U nesvakidašnjem i posebnom ambijentu za Vas su pripremili prigodni domjenak i osvježenje uz prezentaciju novih modela te upoznavanje sa svim posebnostima i inovacijama ovog sportskog i elegantnog premium automobila.

  Opel prodajni predstavnici rado će Vam odgovoriti na sve što Vas zanima i prezentirati Vam inovacije koje Insigniju uzdižu iznad ostalih.

  Facebook event

  VEZANE VIJESTI

  VIP Smartica – pametno iskustvo prijevoza

  Jedna od zanimljivih i korisnih novosti za naše građane je VIP SMARTICA, mobilna aplikacija za kupovinu, aktivaciju i validaciju putnih Više…

  Crtalica u Mallu

  Još jedan vikend kada Mall Osijek ostvaruje dječje snove. Ako želite na jedno poslijepodne postati omiljena životinjica, super heroj, princeza Više…

  Đorđe Balašević u Osijeku – još jedan koncert za pamćenje! [Najava koncerta 2017 + poklanjamo ulaznice]

  Đorđe Balašević, jedan od najvećih pjesnika u glazbi u cijeloj regiji, najavio je ponovni dolazak u Hrvatsku i to u Više…

  VIŠE IZ KATEGORIJE

  Goran Bare i Majke jučer održali 4. koncert ovogodišnjeg OLJM-a

  [FOTO] Goran Bare poručio:”Ugledajte se na one iz politike i mislite samo na sebe!”

  "Solidarnost je temelj" provodi se u svrhu smanjenja broja napuštenih životinja

  Azil Osijek osigurao mogućnost besplatne sterilizacije pasa

  Galerija fotografija s prvog finalnog dana DOBRO World Cup-a

  FOTO: Lete, lete, lete…gimnastičari