GOSPODARSTVO

Prepoznajte veliko dok je još malo – Hrpa novih poslovnih prilika

Zapošljavaju: Workforce, Comcross Croatia, Transcom WorldWide, Panturist, Staklo-dom...

  Objavljeno 15.11.2019
  Ivona Amidžić

  U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje, sada redizajniran i u novom ruhu, donosi top 10 poslovnih prilika na koje se možete prijaviti brzom prijavom! Sretno!

  Agencija Workforce za klijenta traži izvršitelje na pozicijama menadžer/ voditelj (m/ž) prodavaonice i modni konzulant u prodaji/ prodavač (m/ž). Mjesto rada je Osijek. Potrebna je osoba koja posjeduje iskustvo u rukovođenju timom u modnoj industriji, ambiciozna i usmjerena na rezultate, odgovorna i pouzdana, timski igrač, kreativna i voli izazove. Potrebno je znanje engleskog jezika. Ukoliko volite modu i sviđa vam se voditi tim zaposlenika, prijavite se do 30.11. klikom na link.

  Ljekarne Tripolski iz Osijeka traže magistra farmacije (m/ž). Poslodavac podržava timski rad i interes za dodatne edukacije. Potrebna stručna sprema je visoka stručna sprema s odobrenjem za samostalni rad i položen stručni ispit u Republici Hrvatskoj. Prijavite se putem linka.

  Comcross Croatia d.o.o. zapošljava više izvršitelja na poziciji monter (m/ž) integrator protupožarne zaštite, monter (m/ž) penjač mobilnih mreža, monter (m/ž) integrator mobilnih mreža, mjerač (m/ž) na projektu podzemnih mreža monter, mjerač (m/ž) na projektu mobilnih mreža i asistent (m/ž) na projektu u Osijeku. Rok prijave je 30.11. Poslodavac nudi smještaj, stimulativna primanja, ulaganje u obrazovanje i profesionalni razvoj. Na terenu je osiguran prijevoz. Uvjeti za ovaj posao su spremnost na terenski rad i učenje, tehnička struka, vozačka dozvola B kategorije i napredno poznavanje engleskog ili njemačkog jezika. Potrebno je minimalno jednogodišnje iskustvo. Pogledajte kako se prijaviti.

  Ugostiteljski obrt Queen traži konobara (m/ž) za rad u Osijeku. Posao obuhvaća pripremu i posluživanje pića. Radi se od ponedjeljka do subote, a nedjelja je slobodna. Pogledajte ovdje kako ostvariti prijavu.

  Transcom WorldWide d.o.o. zapošljava četiri izvršitelja na poziciji agent (m/ž) u službi za korisnike na njemačkom jeziku – projekt: europska online banka. Mjesto rada je Osijek. Postoji mogućnost zapošljavanja osobe s invaliditetom i umirovljenika. Potrebno je znanje njemačkog jezika na B2/ C1 razini, kao samostalni i napredni korisnik, osnovno korištenje MS Office paketa te razvijene komunikacijske i interakcijske vještine. Prijavite se na ovaj posao najkasnije s 30.11., a putem linka doznajte kako poslati prijavu.

  Panturist d.d. u potrazi je za komercijalistom (m/ž). Mjesto rada je Osijek. Posao se sastoji od izrade i prodaje turističkih aranžmana te rada na šalteru. Potrebno je znanje engleskog jezika i poželjno poznavanje još jednog stranog jezika. Prijavite se najkasnije do 21.11. Zainteresirani kandidati mogu potražiti detalje natječaja ovdje.

  Staklo- dom d.o.o. traži majstora (m/ž) u izradi aluminijske bravarije s trogodišnjim iskustvom. Mjesto rada je Osijek. Nudi se plaća od 8.000 kuna s uračunatim prijevozom. Očekuje se samostalni rad. Prijave su otvorene do 30.11. Kako se prijaviti, potražite ovdje.

  Cassiooeia j.d.o.o. traži kozmetičara (m/ž) za rad u Osijeku. Posao uključuje njegu i čišćenje lica, depilaciju, masažu i manikuru. Prijavite se čim prije, a putem linka potražite kako se prijaviti.

  Element Villas iz Osijeka zapošljavaju na poziciji voditelj (m/ž) prodaje. Potrebna je viša ili visoka stručna sprema društvenih znanosti. Glavni posao obuhvaća prezentiranje i prodaju mobilnih modularnih objekata Element Villas. Treba naći nova tržišta, kontakte i kupce. Poželjno je radno iskustvo od dvije godine na poslovima prodaje i marketinga. Zainteresirani kandidati mogu provjeriti detalje prijave ovdje.

  Mono za projektiranje informacijskih sustava d.o.o. traže nove radne snage na pozicijama: tester (m/ž), programer (m/ž), programer/ junior web developer (m/ž), programer/ senior web developer (m/ž), programer mobilnih aplikacija (m/ž) i devops inženjer (m/ž). Mjesto rada je Osijek. Nude visoka primanja, bonuse i benefite sukladno iskustvu i rezultatima te poticajnu atmosferu. Saznajte više o željenom poslu i kako se prijaviti na linku.

  Za dodatne poslove iz Osječko – baranjske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

  foto: pixabay (ilustracija)

  Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

  VEZANE VIJESTI

  Donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada - Top 10 poslovnih prilika koje traže radnike

  U potrazi ste za novim poslom? Donosimo dobre vijesti…

  Iskoristite svoj potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Više…

  Donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada - Top 10 poslovnih prilika koje traže radnike

  Koronakriza ni vas nije štedjela? Pregledajte ove poslovne prilike

  Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Više…

  Donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada - Top 10 poslovnih prilika koje traže radnike

  Ne propustite odličnu priliku – Ove tvrtke sada traže radnike

  Iskoristite svoj potencijal i pronađite posao po svojoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite Više…

  VIŠE IZ KATEGORIJE

  Piližota: "Sljedeća tri mjeseca most će biti zatvoren, a pozivam građane na strpljenje jer sve ovo što radimo radimo kako bi nam most bio siguran"

  Počela obnova pješačkoga mosta u Osijeku

  Za usporedbu, prošle je godine iz optjecaja izdvojeno 278 komada krivotvorenih novčanica kune...

  U prvoj polovini ove godine iz optjecaja izdvojeno 97 krivotvorenih novčanica kune i 129 eura

  Donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada - Top 10 poslovnih prilika koje traže radnike

  U potrazi ste za novim poslom? Donosimo dobre vijesti…