SPORT

Press konferencija uoči utakmice s Dinamom: ”Bit će ludilo nevjerojatnih razmjera”

U nedjelju Bijelo-plave ''kod kuće'' čeka utakmica s Dinamom... Zekić veli kako su iz Glasgowa još uvijek oduševljeni atmosferom u Gradskom vrtu, što će tek biti u nedjelju? Očekuje se najveća brojka ove sezone...

    Objavljeno 02.11.2018
    Antonela Verković

    Održana je press konferencija uoči nedjeljne utakmice. Trener Zoran Zekić govorio je o samoj utakmici s Dinamom, igračima i pripremi.

    Predstoji nam ”ludilo nevjerojatnih razmjera” – kako je rekao Zekić. Kažu mu iz Glasgowa da su još uvijek oduševljeni atmosferom koja ih je dočekala u Gradskom vrtu ljetos.

    Što će biti tek u nedjelju? Očekuje se najveća brojka ove sezone iako će to biti teško nadmašiti…

    Osijek i Dinamo u nedjelju u 17.30 sati u Gradskom vrtu igraju derbi Prve HNL. Dinamo vodi kolonu HNL-a, Osijek ‘puše za vratom’. Pobjeda bi Osijek dovela na 3 boda od Dinama …

    – Svaka utakmica Dinama je važna, a posebno ova – derbi. Jako sam, zapravo, sretan što se s Osijekom igra na ovakvoj razini, što Osijek i Dinamo predstavljaju najzanimljiviju utakmicu  – rekao nam je Bjelica, o čemu više možete pročitati na linku.

    ŠTO KAŽE ZEKIĆ?

    Kada je riječ o sastavu, Zekić je rekao kako danas ne može dati sastav ne zato jer ne želi, već zato što danas mora vidjeti kakva će biti situacija s Bočkajem i Bobanom pa točno odlučiti, ali se nema tu što puno rotirati u zadnje vrijeme.

    Momčad nema lijevog beka – što učiniti po tom pitanju? Zekić kaže kako Pero Bočkaj nije riješenje, pitanje je hoće li uopće biti spreman za nedjelju jer je sad pod injekcijama i u velikim bolovima.

    Imamo već neke ideje, ali vidjet ćemo…

    Mile Škorić je, kaže trener, najbolji lijevi bek, ”ali bilo bi glupo da ga mičemo iz centrale”.

    Bilo bi lijepo da ostvarimo pobjedu u Gradskom vrtu, ali Dinamo je apsolutni favorit, jak su tim. Nećemo se predati unaprijed, ali ne želim imati neko opterećenje, ni ja niti igrači –  veli Zekić.

    Ono što je meni jako bitno tj. svima nama je da se igrači isprezentiraju u svakom mogućem segmentu igre i da budu ponosni na nas što se tiče angažmana u utakmici. S Rudešom, Istrom i Krkom smo najviše potrošili na motivaciju, ali ovaj put ćemo se posvetiti igri i izlasku na teren – nastavio je.

    IGRAČI

    ”Nema silovanja” – navodi Zekić. Danas će održati taktički trening slabog intenziteta, ne trebaju previše trošiti na motivaciju već biti mirni i znati kako će igrati, kako napadati i kako se ponašati.

    Nismo dugo igrali doma – treba uživati u svemu tome! Nadam se da će doći 2000 gledatelja onih koji nas uvijek gledaju, a svi ostali su samo bonus – zaključio je trener.

    FOTO: NK Osijek Facebook

     

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    Na press konferenciji hrvatske hrvatske reprezentacije Dobro World Cup su najavili hrvatski reprezentativci Tin Srbić, Filip Ude, Aurel Benović, Marko Jovičić, Marko Sambolec, Tijana Korent, Sara Šulekić, Tina Zelčić i Sofia Mešter te direktor Svjetskog kupa Vladimir Mađarević

    [FOTO] Sve je spremno za Svjetski kup u gimnastici – Dobro World Cup

    Osijek je spreman za novi gimnastički spektakl! I to rođendanski, 15. DOBRO World Cup, a nastupe na jednom od najvećih Više…

    Žensko i muško finale Kupa Hrvatske donosi napetu borbu i najzabavniji program uz Franu Ridjana i Krešu Gotlina

    Odbojkaška euforija u Slavoniji uz Mursu, Dinamo i Mladost

    Odbojkaška euforija polako zahvaća Slavoniju. Na gotovo svakoj gradskoj kavi ili druženju nagađa se tko bi u srijedu, 13. ožujka Više…

    Iako je imao čvrsti ugovor s Albancima,na poziv s Opus Arene reagirao bez ikakvog promišljanja. Odmah ga je odlučio prihvatiti, svjestan da neće baš biti jednostavno raskinuti suradnju sa svojim dosadašnjim poslodavcima.

    Zoran Zekić novi trener Bijelo-plavih

    Zoran Zekić novi je trener NK Osijek. Bivši igrač i trener Bijelo-plavih vratio se u svoj Osijek nakon četiri i Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Kao uvijek, veselja neće nedostajati: iako je primat zabava, najbolji pojedinci bit će nagrađeni medaljama i nagradama sponzora, dok prvih dvoje iz svake discipline/kategorije u rujnu putuje u Zagreb na veliko finale gdje će, u sklopu World Athletics Continental Tour Zagreb Gold 2024. - 74. Hanžekovićevog memorijala, imati priliku predstaviti sebe i svoju Regiju

    Erste plava liga Osijek započinje danas u 14:00 sati

    U Čakovcu je održano državno prvenstvo u SAVATEU u disciplini assault za juniore i seniore. Prijavljeno je bilo 109 boraca iz 14 klubova.

    Članovi HUS-a na državnom prvenstvu u SAVATEU odvojili 4 medalje

    7. Kup grada Osijeka okupio je 12 zemalja te se održalo preko 400 nastupa. Tijekom natjecanja održan je i Europski kup za kadete (U14). Ove godine, nešto je manje zemalja, ali je održano više borbi.

    [FOTO] 7. Osijek Fencing cup 2024.