POLITIKA

Pressica SDP OBŽ – Tri četvrtine birača u cijeloj Hrvatskoj i u našoj županiji ne podržava politiku aktualne predsjednice i HDZ-a

Tri četvrtine birača u cijeloj Hrvatskoj i u našoj županiji pokazalo je da ne podržavaju politiku aktualne predsjednice i HDZ-a

  Objavljeno 03.01.2020
  Petar Tauković

  Na konferencije za medije koje je danas održala Županijska organizacija SDP-a Osječko-baranjske županije predsjednik organizacije Domagoj Hajduković zahvalio se svima koji su u prvom krugu glasali za Zorana Milanovića ali i svima koji su izašli za izbore, te je pozvao sve birače da izađu u nedjelju na birališta i istaknuo:

  „Tri četvrtine birača u cijeloj Hrvatskoj i u našoj županiji pokazalo je da ne podržavaju politiku aktualne predsjednice i HDZ-a.”

  Ulazimo u drugo poluvrijeme utakmice zvane predsjednički izbori. Prvo poluvrijeme je pokazalo tko od kandidata bira kakvo društvo i s kakvim se ljudima okružuje. Nekima ne smeta biti okružena utjelovljenjima korupcije u našoj domovini. Prvo je poluvrijeme pokazalo i tko se nadmeće i koristi argumente i činjenice a tko se koristi floskulama, neistinama i tko je bez pravog sadržaja jer, ako niste znali, Državni se proračun ne puni porezima. Pokazalo se i tko čuva dignitet i poštovanje prema instituciji za koju se natječe, a tko uporno srozava njen ugled i sramoti ne samo instituciju već i našu državu.

  Bolja, uspješnija, poštena i otvorena Hrvatska je moguća! Zoran Milanović je personifikacija progresivne, uljuđene, poštene i normalne Hrvatske za sve njezine građane. Drage sugrađanke i  sugrađani, glasajte za Zorana Milanovića jer on jedini može vratiti ugled dužnosti predsjednika Republike. Ne dopustimo još pet godina sramoćenja Hrvatske. Ovo je prilika da kažemo odlučno ne korupciji i HDZ-u koji obmanjuje i krade građane godinama.

  Glas za Zorana Milanovića je glas protiv korupcije, laži i HDZ-a, glas za Zorana Milanovića je glas za otvorenu, modernu, progresivnu Hrvatsku. Glas je to za državnika koji će uvijek braniti interese Hrvatske, zagovarati prava svih građana i govoriti istinu. Za državnika koji Hrvatsku ne dijeli na pravu i krivu, nego poštuje sve građane bez obzira za koga glasaju.

  Danas je simboličan datum izuzetno važan za Hrvatsku, 3. siječnja, kada su započele velike promijene i otvaranje moderne Hrvatske prema svijetu nakon izbora 2000. Poklonimo Hrvatskoj na početku Nove godine pobjedu progresivne, građanske, uljuđene, moderne, otvorene i znatiželjne Hrvatske koja štiti i prihvaća sve svoje građane ne praveći razlike i koja gleda u budućnosti. Najbolje demografska mjera jest poštena vlast. Počnimo vraćati poštenje u politici ovim izborima i izborom Zorana Milanovića, rekao je Hajduković.

  Zbog toga izađite na izbore i birajte Zorana Milanovića – predsjednika s karakterom kojemu će Republika Hrvatska i njezin Ustav biti na prvom mjestu, jer normalna je Hrvatska moguća.“ – zaključio je.

  Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

  VEZANE VIJESTI

  Osječani su neke nagradili a neke baš i ne. Moglo bi se reći da je Osijek "otišao" u desno s gotovo 62% glasova prema "desnim" strankama

  Osječani HDZ nagradili s 39,73%, Restart 23,11%, Domovinski pokret 15,64% i Most s 6,21% glasova

  Obrađena su sva izborna mjesta. U ozračju nikad manje izlaznosti (46,85 % svih birača s pravom glasa u RH) na Više…

  "Prije 2 tjedna, nakon proglašenja pandemije, predstavili smo više od 15 mjera za ublažavanje negativnih posljedica na građane i gospodarstvo"

  Priopćenje SDP OBŽ za spas gospodarstva

  SDP OBŽ je prilikom ove situacije poslao priopćenje za medije predsjednika organizacije Domagoja Hajdukovića koje prenosimo u cijelosti. Zbog zaštite Više…

  Županijski SDP je osnovao savjet za poljoprivredu i predstavio program rada

  SDP predstavio program za poljoprivredu i osnovao županijski savjet za poljoprivredu

  Na konferenciji su govorili Domagoj Hajduković, predsjednik Županijske organizacije SDP Osječko-baranjske županije, Dražen Kurečić, predsjednik SDP-ovog nacionalnog Savjeta za poljoprivredu, Više…

  VIŠE IZ KATEGORIJE

  Odluke su bile "zakonite, imale su legitiman cilj, zaštitu života i zdravlja građana te su bile nužne za ostvarivanje tog cilja"...

  Ustavni sud odlučio: Privremena zabrana rada nedjeljom protuustavna

  Glavni cilj je povećati trajnost proizvoda i zabraniti ugrađene kvarove kako bi potrošači dobili najviše za svoj novac

  Biljana Borzan imenovana izvjestiteljicom za zelenu ekonomiju – Treba povećati trajnost proizvoda!

  "Anušić, umjesto da je kontrolirao, kako je i obećavao, što rade gradovi i općine u 'njegovoj' županiji te pridržavaju li se preporuka Zavoda, prebacuje odgovornost na druge"

  Zbrka zbog komaraca – Vrkić: Župan ili laže ili nije upoznat s činjenicama, stoga ih želim javno iznijeti