SPORT

Pretpoziv Miletu Škoriću

Dalić odredio kandidate za predstojeće utakmice s Walesom i Tunisom

    Objavljeno 21.05.2019
    Tamara Lemajić

    Kapetan našeg prvoligaša Mile Škorić dobio je pretpoziv izbornika najbolje hrvatske vrste Zlatka Dalića uoči predstojećih utakmica naše reprezentacije! Kao što je poznato, Hrvatska će prvo 8. lipnja u osječkom Gradskom vrtu odigrati kvalifikacijski susret protiv Walesa, a tri dana kasnije u prijateljskom ogledu odmjerit će snage sa selekcijom Tunisa u Varaždinu.

    Škorić zaslužio pozornost

    Škorić je svakako svojim dobrim igrama u kontinuitetu i ove sezone zavrijedio izbornikovu pozornost. Činjenica je kako je već duže vrijeme među stožernim igračima Osijeka na kojega se treneri uvijek mogu osloniti.

    -Iznimno mi je drago što sam i ja među onima koje je izbornik Dalić pratio i odlučio mi uručiti pretpoziv za utakmice s Walesom i Tunisom. Imam jedan nastup za A reprezentaciju, iz svibnja 2017. u mandatu gospodina Čačića, kada je Hrvatska u Los Angelesu igrala protiv Meksika i pobijedila s 2:1. No, ovo je ipak nešto drugo jer se radi o najvećim „facama“ hrvatskog nogometa. Biti u bilo kakvim kombinacijama za momčad koja je druga na svijetu puno znači u svakom pogledu. Potvrda je to i meni da sam imao dobru sezonu, pa je logičan osjećaj i sreće i zadovoljstva, izjavio je za Klub Mile Škorić.

    Svi pozivi i pretpozivi

    Pozive za spomenute susrete dobili su:

    Kalinić (Aston Villa), Livaković (Dinamo), Sluga (Rijeka), Vida(Beškitaš), Lovren (Liverpool), Jedvaj (Bayer L.), Barišić (Rangers), Ćaleta-Car (Olimpique), Bartolec(Nordsjaelland), Benković (Celtic), Melnjak (Rizespor), Modrić (Real Madrid), Rakitić (Barcelona), Kovačić(Chelsea), Badelj (Lazio), Brozović (Inter), Rog (Sevilla), Pašalić (Atalanta), Bradarić (Cagliari), Perišić(Inter), Kramarić (Hoffenheim), Rebić (Eintracht), Vlašić (CSKA Moskva), Brekalo (Wolfsburg) i Petković(Dinamo). Osim našeg kapetana, pretpozive su još dobili Caktaš i Posavec (oba Hajduk).

     

    (NK Osijek)

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    Iako je imao čvrsti ugovor s Albancima,na poziv s Opus Arene reagirao bez ikakvog promišljanja. Odmah ga je odlučio prihvatiti, svjestan da neće baš biti jednostavno raskinuti suradnju sa svojim dosadašnjim poslodavcima.

    Zoran Zekić novi trener Bijelo-plavih

    Zoran Zekić novi je trener NK Osijek. Bivši igrač i trener Bijelo-plavih vratio se u svoj Osijek nakon četiri i Više…

    NK Osijek pokazao je prepoznatljivu upornost i organiziranu igru, dok je HNK Gorica pokazala svoju napadačku snagu i dinamičan stil nogometa

    NK Osijek trijumfirao nad HNK Goricom, Tomas: zadovoljan sam što nismo primili pogodak

    Nogometni entuzijasti imali su uzbudljiv prikaz vještine, odlučnosti i timskog rada 20. kolovoza 2023. kada je NK Osijek došao do Više…

    Donosimo vam najvažnije informacije za navijače uoči utakmice NK Osijek - Adana Demirspor

    [INFO] U Opus Areni danas ogled između NK Osijek i turskog FC Adane Demirspor

    Na novom osječkom stadionu Opus Arena danas u 20 sati odigrati će se nogometna utakmica UEFA Konferencijske lige, trećeg pretkola, Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Na prvenstvu je nastupio i taekwondo klub „Osijek“ sa svojih 5 članova. Na turniru je bilo prisutno 519 natjecatelja iz 43 kluba iz 4 zemlje, Slovenije, Češke, BIH i Hrvatske.  

    Taekwondo klub Osijek na natjecanju “Plemeniti turnir Zaprešića 2024.”

    Eva Martinović i Nikola Šešum su proteklog vikenda na Prvenstvu Hrvatske u višebojima imali dobar uspjeh

    Osječanima dvije višebojske medalje

    Samo u osječkim kvalifikacijama, u proteklih jedanaest godina, nastupilo je preko 8000 učenica i učenika osnovnih škola, čime je naša Regija, definitivno, rekorder među svim regijama u Hrvatskoj u kojima se održavaju kvalifikacije

    U četvrtak 25. travnja održava se najmasovnije dječje natjecanje u Hrvatskoj