CRNA KRONIKA

Prevario 31-godišnjakinju preko interneta

Nadležnom državnom odvjetništvu policija podnosi posebno izvješće zbog počinjene prijevare putem društvene mreže i krađe novca...

    Objavljeno 17.10.2022
    Iven Jurić

    Tijekom studenog 2021. godine, 31-godišnjakinja iz Petrijevaca je preko društvene mreže „Facebook“ stupila u kontakt s nepoznatom osobom kojoj je uplatila 1.200,00 kuna za realizaciju kredita te dostavila preslike osobne iskaznice i bankovnog računa sa kojeg je nepoznati počinitelj naknadno podigao 5.000,00 kuna.

    Oštećenoj 31-godišnjakinji nanesena je materijalna šteta od 6.200,00 kuna.

    Nadležnom državnom odvjetništvu policija podnosi posebno izvješće.

    Upozoravaju građane da podatke sa svoje bankovne kartice ne upisuju na sumnjivim stranicama ili aplikacijama, a više o računalnim prijevarama i njihovim oblicima možete pročitati OVDJE:

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    60-godišnjakinja je na račun nepoznate osobe uplatio 3700 eura vjerujući da će tako ostvariti dobitak na nagradnoj igri... pitamo vas, može li se tako što vama dogoditi?

    Za dobitak na nagradnoj igri uplatila više od 3.700 eura

    Nepoznati počinitelj je od 28. veljače do 18. ožujka putem društvene stupio u kontakt s 60-godišnjakinjom s područja Đakova te Više…

    Prevaranti su optuženi za računalne prijevare prilikom kojih su oštetili građane za više od 7000 eura

    Otkriveni prevaranti računalnih prijevara

    Provedenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika I. policijske postaje Osijek s ispostavom Čepin utvrđeno je postojanje osnovane sumnje da je 19-godišnja Više…

    Utvrđena je osnovana sumnja da je 54-godišnjak sa šireg đakovačkog područja počinio kazneno djelo te napravio materijalu štetu veću od 76.000,00 eura!

    Posjekao tuđa stabla i napravio veliku štetu

    Provedenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Policijske uprave osječko-baranjske utvrđena je osnovana sumnja da je 54-godišnjak sa šireg đakovačkog područja počinio Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Pedesetpetogodišnjaku je na aplikaciju Internet bankarstva jučer došla obavijest o rati kredita, a kada je otišao u banku rečeno mu je da je kredit u iznosu 8.200 eura podignut 5. ožujka te da je s njegovog računa isplaćen iznos veći od 6.600 eura.

    Prevaren putem interneta za više od 6600 eura

    Poradi zarade u trgovanju s dionicama nepoznatoj osobi je u više navrata putem Interneta uplatio gotovo 10.000 eura i na taj način je umjesto zarade novac izgubio.

    Sedamdesetjednogodišnjak prevaren za gotovo 10.000 eura

    Od siline udara vozač koji nije bio vezan sigurnosnim pojasom na mjestu događaja smrtno je stradao.

    U prometnoj nesreći u Čepinu smrtno je stradao 44-godišnji vozač osobnog automobila