ŽIVOT

Prime energy Drink by Logan Paul ekskluzivno u Osijeku u trgovini Store2Door, naruči putem Wolt dostave

Prime energetska pića dolaze u četiri odlična okusa (Ice pop, Orange, Strawberry Watermelon, Tropical punch) a možete ih naručiti u Osječkom Store2Door

Objavljeno 09.10.2023
Darija Kovačić

Ekskluzivno u Osijeku samo u Store2Door putem Wolt dostave uskoro možete kupiti Prime energetska pića koji dolaze u četiri odlična okusa (Ice pop, Orange, Strawberry Watermelon, Tropical punch)!

Prime energetsko piće je razvijeno kako bi ispunilo prazninu gdje se odličan okus susreće s funkcijom za koju je namjenjen. S odvažnim okusima koji gase žeđ koji će vam pomoći da se osvježite, obnovite i napunite gorivom, PRIME je savršen poticaj za svaki pothvat.

Prime Energy Drink ne sadrži dodani šećer, a sjajni okusi znače da dobivate baš onaj okus koji želite. Prime je također prepun elektrolita koji vam pomažu u nadoknadi energije.
Vitamini B6 i B12 plus cink i magnezij za vaš imunološki sustav pomažu vam da se pripremite i za najteže napore.

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VIŠE IZ KATEGORIJE

gOSba je rezultat želje za osvježenjem lokalne/nacionalne gastro event konstelacije. Atmosfera gOSbe je opuštajuća, a glazba lagano gibajuća.

gOSba – novi format na gastro-wine-art event sceni

Unutarnja i vanjska obnova kuće dobro napreduje i radovi su u tijeku i to zahvaljujući donacijama dobrih ljudi

Akcija za obitelj Matijević iz Škabrnje dobro napreduje

Suradnja u sprječavanju krijumčarenja osoba, roba i opojnih droga u zaštiti državne granice, sprječavanje nezakonitog lova i ribolova, kao i ostalih nezakonitih radnji na području JUPP Kopački rit.

Suradnjom policijskih službenika i djelatnika parka prirode protiv svih oblika kažnjivih djela