OSJEČANI

Program Ljeto s Franom

Program obuhvaća druženje i boravak na zraku, tjelesne aktivnosti, učenje francuskog, ručak i užinu te likovne, filmske i tematske radionice

Objavljeno 28.05.2019
Tamara Lemajić

Francuska alijansa, Muzej likovnih umjetnosti, Kinematografi Osijek i Osnovna škola Franje Krežme ponovno pokreću zajednički program cjelodnevnog ljetnog boravka za djecu od 7 do 12 godina.

Program Ljeto s Franom održavat će se od 17. lipnja do 12. srpnja, od ponedjeljka do petka, od 7:30 do 16:30. Program obuhvaća druženje i boravak na zraku, tjelesne aktivnosti, učenje francuskog, ručak i užinu te likovne, filmske i tematske radionice.

U pratnji animatora, muzejskih pedagoga i profesora, djeca će se zabavljati te uz poučan sadržaj provoditi ljetne praznike. Upise i predbilježbe primamo mailom, telefonom ili osobno do petka 14. lipnja 2019. godine.

Datume, sadržaj i program aktivnosti pogledajte u letku.

Ljeto s Franom Letak Detail by OsijekNews on Scribd

 

Prijave i informacije o programu :

Francuska alijansa Osijek

Šetalište Petra Preradovića 8

31000 Osijek

031 293 237 / 098 647 021

[email protected]

www.alliance-francaise.hr

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Imate želju studirati u inozemstvu? Provjerite o kakvom se programu radi!

Prezentacija studijskih programa i stipendija francuskih sveučilišta

U okviru programa Frankofonija u Osijeku 2020, Francuska alijansa Osijek i Francuski institut u Zagrebu organiziraju Prezentaciju studijskih programa i Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Biciklijada se i ove godine organizira u znak podrške nacionalnoj kampanji Hrvatskog knjižničarskog društva za osobe s teškoćama čitanja i disleksijom "I ja želim čitati"

FFOS-ova BICIKLIJADA 2024.

Projektom su razvijena četiri edukativna programa s temama prilagodbe klimatskim promjenama kroz mjere očuvanja zdravih ekosustava u istočnoj Hrvatskoj

Generacija prilagodbe: Mladi istočne Hrvatske na čelu klimatske adaptacije

Predavanje će se održati u učionici 54 na Filozofskom fakultetu u Osijeku (Lorenza Jägera 9) s početkom u 18 sati te je otvoreno za javnost.

Najava predavanja izv. prof. dr. sc. Hrvoja Klasića “Ima li povijesti bez ustaša i partizana”?