ŽIVOT

Promocija azilskog kalendara, filmska premijera i zadnji ovogodišnji stand up

U kinu Urania se održava promocija Kalendara koji nikad nije bio samo kalendar, očekuje vas i zadnji ovogodišnji "Samo Aleks" i premijeru filma "Akcija Đavolja greda"

Objavljeno 14.12.2023
Darija Kovačić

I ove godine, već tradicionalno pred Božić, u petak 15.12. s početkom u 19:00 h održat će se Promocija Kalendara koji nikad nije bio samo kalendar Azila za napuštene životinje u Nemetinu i Udruge Pobjede. To je večer kada na sat vremena kino Urania sjaji posebnom čari – kada slavimo ljubav i udomljenja, kada na velikom platnu gledamo priče (i brišemo suze radosnice) pasa koji su davno nekada bili napušteni, a danas su ambasadori udomljavanja. Nakon promocije, kalendar će se moći nabaviti na štandovima u Kapucinskoj ulici kod PBZ banke. „I ne zaboravite nikad da i najmanja gesta, ko što je možda kupovina kalendara, nekoga cijelu zimu drži sitim i nesmrznutim.“

Dugometražni dokumentarni film Akcija Đavolja greda redatelja i scenarista Silvia Mirošničenka u produkciji Bond Squada doživjet će svoju svečanu premijeru u ponedjeljak 18.12., na dan obljetnice istoimene vojne akcije, s početkom u 19:10 h u kinu Urania, u gradu koji je tijekom teških dana Domovinskog rata istoimena vojna akcija obranila i spasila od agresorske invazije.

Nešto novo, nešto drugačije – Samo Aleks! Novi show Lajnapovca Aleksa Curaća Šarića, potpuno improviziran uz pomoć – publike. Četvrtak 14.12. s početkom u 19:00 h u kinu Urania Aleks planira održati svoju izvedbu potpuno improviziranog nastupa gdje kroz razna pitanja i komunikaciju s publikom gradi svaki puta drugačiji i jedinstven show uz neograničen izbor tema i obilje smijeha.

Ne propustite pogledati ni sinkronizirani crtić Patke selice, mladog Willyja Wonku u SINK i TITL verziji, film temeljen na krimiću autorice Pauline Guene Noć zločina, domaću dramu Sveta obitelj, epski spektakl Napoleon o usponu i padu cara Napoleona, povijesni triler Dragana Bjelogrlića Čuvari formule i biografsku romantičnu dramu Jeanne du Barry.

Glasaj za prestižnu europsku filmsku nagradu LUX Audience Award i osvoji putovanje u Europski parlament na dodjelu nagrade. Glasati  možeš putem LINKA.

Iskaži svoju ljubav prema europskom filmu – GLEDAJ i OCIJENI filmove te OSVOJI nagradu:

  1. 20,000 VRSTA PČELA (Estibaliz Urresola Solaguren)
  2. PALO LIŠĆE (Aki Kaurismäki)
  3. ON THE ADAMANT (Nicolas Philibert)
  4. SMOKE SAUNA SISTERHOOD (Anna Hints)
  5. THE TEACHERS’ LOUNGE (Ilker Çatak)

Ovaj program zajedničkim snagama promiču Europski parlament, LUX nagrada publike, Kreativna Europa – MEDIA program, Europska komisija, Europska filmska akademija i Europa Cinemas.

Kino Urania nastavlja i s VR Game Room-om, gdje možete istražiti VR svijet pomoću Occulus Quest naočala te isprobati neke od najpopularnijih VR igrica.

Proslavite rođendan u Uraniji ili isprobajte nove VR naočale i provjerite zašto svi kažu da su kod njih najbolje zabave. Posebne pogodnosti i povoljnije cijene možete iskoristiti uz studentsku i umirovljeničku iskaznicu te na dječjim matinejama i obiteljskim srijedama, uz grupne popuste i poklon vouchere . Detaljni cjenik ulaznica možete pročitati na LINKU.

Program kina Urania 14.12.-20.12.2023 by OsijekNews on Scribd

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Sve će biti "bagatela", a unaprijed su poznati datumi i vrijeme održavanja svih Posh store-a ovog proljeća i ljeta

Posh store – prilika za vrpanje po krpicama, a sve će biti bagatela!

Udruga Pobjede poziva vas na sajam rabljenih stvari, popularni “Posh Store”! Posh Store organiziraju već 17 godina kako bi skupili Više…

Kalendar za 2024. uz 12 prelijepih i fotogeničnih četveronožnih zvijezda donosi i njihove priče skupljene pod imenom "Još se nije rodio ko bi svima ugodio" i iz prve ruke, ili ako vam je draže - šape

Promocija najljepšeg kalendara na svijetu

“U Osijeku, uz riječ kalendar najčešće se veže pridjev najljepši, a kad se to desi svi već znaju o kojemu Više…

Balkon nekadašnjeg kina, mjesto gdje su se nekada dodirivale ruke, padali prvi poljupci ili suze izazvane kasnije nikad zaboravljenim filmskim scenama, ovu subotu opet postaje scenom velikih ljubavi, ovog puta one prema životinjama

Posh Store u Naylon izdanju

Nekoć jedino donjogradsko kino, kino Slavija danas je, zahvaljujući kolektivu Naylon pijaca poznato isključivo kao hodočastilište svih ljubitelja antikviteta i Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

U Auro Domus poslovnicama diljem Hrvatske ti klijenti svakodnevno dobivaju nekoliko stotina ili tisuća eura. I vrlo često se iznenade činjenicom da su u zamjenu za slomljeni lančić ili ogrlicu koju ne nose godinama mogli u samo nekoliko trenutaka dobiti dovoljno sredstava za zatvore minus na tekućem računu ili si priušte nešto što su dugo željeli.

Požurite i iskoristite visoke cijene: Otkup zlata sada se najviše isplati

Biciklijada se i ove godine organizira u znak podrške nacionalnoj kampanji Hrvatskog knjižničarskog društva za osobe s teškoćama čitanja i disleksijom "I ja želim čitati"

FFOS-ova BICIKLIJADA 2024.

Izvučen je dobitnik 3.000 eura za shopping u Portanovi,  čak 50 trgovina u Portanovi nudilo je rođendanske popuste, mađioničar, disco hostese i ljudi od stakla (Mirror crew) napustili su Portanovu, velika rođendanska torta se pojela, šampanjac popio, a svih 150 nagrada koje su bile sakrivene u mnoštvu balona je pronađeno.

[FOTO] Trgovački centar Portanova proslavio 13. rođendan uz vrijedne nagrade, shopping s popustima i pregršt iznenađenja za posjetitelje