ŽIVOT

Promocija najljepšeg kalendara na svijetu

Kalendar za 2024. uz 12 prelijepih i fotogeničnih četveronožnih zvijezda donosi i njihove priče skupljene pod imenom "Još se nije rodio ko bi svima ugodio" i iz prve ruke, ili ako vam je draže - šape

Objavljeno 11.12.2023
Darija Kovačić

“U Osijeku, uz riječ kalendar najčešće se veže pridjev najljepši, a kad se to desi svi već znaju o kojemu se točno radi, da su kerovci osječkog Azila za pse ponovo stali pred kamere i učinili kalendar koji, osim što ga zidovi nose s ponosom, osigurava da se mnoge kereće želje ispune u narednoj godini zahvaljujući donacijama koje on skupi.” Tako Udruga Pobjede koja vodi Azil i koja brine o njegovim dlakavim stanovnicama i stanovnicima u petak 15.12. u 19 sati u kinu Urania organizira promociju kalendara za 2024. za koju kažu da je puno više od same promocije jednako kao što je i kalendar uvijek više od samoga kalendara.

Ove godine, uz kolače i kuhano vino kojim volonterke časte sve koji  ste pozvani, promociju će učiniti prepunom pozitivnog naboja kratki filmovi koji će nasmijati, rasplakati, razgaliti i napuniti optimizmom kako bi zajednički lakše ušli u 2024. od koje se, kako čujemo, u Azilu puno očekuje.

Kalendar za 2024. uz 12 prelijepih i fotogeničnih četveronožnih zvijezda donosi i njihove priče skupljene pod imenom “Još se nije rodio ko bi svima ugodio” i iz prve ruke, ili ako vam je draže – šape, priča o iskustvima koja su ih učinila azilantima odnosno na simpatičan ali i poetičan način polemizira o društvenim apsurdima i predrasudama koje ponekad zatoče psa u azilu godinama.

Nakon same promocije kalendar će se moći pronaći u Azilu, na štandovima koje udruga organizira od 18. do 23.12. u Kapucinskoj ulici i Trgu bana Jelačića, infopultu Portanove i u veterinarskim ambulantama s kojima Azil odnosno udruga ima suradnju (ValVet, Vet.stanica Osijek i Vet-Pet)

“Dolaskom na promociju učinit ćete da mi zadržimo dozu optimizma koja nam je jako potrebna da bi opstali i da bi se i dalje mogli boriti a dajući donaciju od 8 eura za kalendar pomoći ćete psima u Azilu da u 2024. uđu sretniji, uhranjeniji, ugrijaniji i voljeniji. Osjećaj da nisi sam na svijetu najbolji je osjećaj na svijetu!” poručuju iz Azila i pozivaju da ih 15.12. u 19 sati, u kino Urania svojim dolaskom učinite sretnima.”

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Sve će biti "bagatela", a unaprijed su poznati datumi i vrijeme održavanja svih Posh store-a ovog proljeća i ljeta

Posh store – prilika za vrpanje po krpicama, a sve će biti bagatela!

Udruga Pobjede poziva vas na sajam rabljenih stvari, popularni “Posh Store”! Posh Store organiziraju već 17 godina kako bi skupili Više…

U kinu Urania se održava promocija Kalendara koji nikad nije bio samo kalendar, očekuje vas i zadnji ovogodišnji "Samo Aleks" i premijeru filma "Akcija Đavolja greda"

Promocija azilskog kalendara, filmska premijera i zadnji ovogodišnji stand up

I ove godine, već tradicionalno pred Božić, u petak 15.12. s početkom u 19:00 h održat će se Promocija Kalendara Više…

Ukupno je izabrano 13 fotografija prema mišljenju stručnog žirija, 12 za svaki mjesec u godini i naslovna fotografija te jedna fotografija s najviše like-ova na FB stranici

Izabrane najljepše fotografije OBŽ koje će krasiti novi godišnji kalendar

Osječko-baranjska županija treću godinu zaredom provela je foto natječaj s ciljem prikazivanja ljepote i jedinstvene raznolikosti županije, a 147 pristiglih Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

U Auro Domus poslovnicama diljem Hrvatske ti klijenti svakodnevno dobivaju nekoliko stotina ili tisuća eura. I vrlo često se iznenade činjenicom da su u zamjenu za slomljeni lančić ili ogrlicu koju ne nose godinama mogli u samo nekoliko trenutaka dobiti dovoljno sredstava za zatvore minus na tekućem računu ili si priušte nešto što su dugo željeli.

Požurite i iskoristite visoke cijene: Otkup zlata sada se najviše isplati

Biciklijada se i ove godine organizira u znak podrške nacionalnoj kampanji Hrvatskog knjižničarskog društva za osobe s teškoćama čitanja i disleksijom "I ja želim čitati"

FFOS-ova BICIKLIJADA 2024.

Izvučen je dobitnik 3.000 eura za shopping u Portanovi,  čak 50 trgovina u Portanovi nudilo je rođendanske popuste, mađioničar, disco hostese i ljudi od stakla (Mirror crew) napustili su Portanovu, velika rođendanska torta se pojela, šampanjac popio, a svih 150 nagrada koje su bile sakrivene u mnoštvu balona je pronađeno.

[FOTO] Trgovački centar Portanova proslavio 13. rođendan uz vrijedne nagrade, shopping s popustima i pregršt iznenađenja za posjetitelje