ŽIVOT

Promocija najljepšeg kalendara na svijetu!

Udruga pobjede organizira još jednu promociju fenomenalnog kalendara sa slikama svojih štićenika

Objavljeno 04.12.2019
Ivona Amidžić

“Godinu dana čekalo se na najnoviji Najljepši kalendar na svijetu. Ako se strpite još samo do ponedjeljka 9. prosinca dobit ćete priliku zaljubiti se kroz riječ i sliku u 12 psećih zvijezda koje žive u osječkom Azilu za pse Udruge Pobjede”, pozivaju uzbuđeno iz Udruge i dodaju kako promocija ovog prekrasnog kalendara pod nazivom “Tamna strana mjeseca” ima ambicije obogatiti svima život kroz 2020. godinu.

Promocija 9. prosinca započet će u 20.30 sati u kinu Urania kratkim filmovima snimljenima u čast sretno udomljenih pasa iz ovog Azila, pričama volonterki i volontera koje će sumirati čitavu 2019. godinu i zajedno sa svim posjetiteljicama i posjetiteljima zaželjeti bolju budućnost za sve štićenike/ce svog Azila u 2020. godini.

Ispred kina dočekat će posjetitelje s kuhanim vinom, čajem i kolačima kojima žele počastiti sve one zbog kojih je ovaj Azil najvoljeniji na svijetu.

Iz Udruge Pobjede koja vodi Azil obećavaju da će Tamna strana mjeseca konačno, nakon tisućljeća nagađanja, demistificirati ono što ljudi zovu zavijanjem na mjesec, a psi malim noćnim razgovorima.

Ukoliko ste iz nekog neobjašnjivog razloga spriječeni doći na ovaj događaj kojeg su psi osječkog Azila pripremali dugo, pomno i s ljubavlju prema vama, onda svakako nemojte propustiti štand koji će se od sljedećeg dana, 10. prosinca, nalaziti u Kapucinskoj ulici i na kojem će vas svakodnevno (osim nedjeljom) dočekivati kalendari i kompletan asortiman Azilske butige. U asortiman ulaze dukse, majice, torbe, kape i ostalo čime ćete moći obradovati sebe i one koje volite, ali ujedno i pomoći Azilu za pse, koji zahvaljujući vašim donacijama može dostojno brinuti o psima koji u njemu žive.

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Radi se na promociji domaće i tradicionalne kuhinje te namirnica

Turističke zajednice deset županija surađuju na projektu “Okusi hrvatske tradicije”

Turističke zajednice deset županija potpisale su u Lokšinom dolu kod Jastrebarskog sporazum o suradnji na razvoju i realizaciji projekta “Okusi Više…

"Ogromni farmski kompleksi su mjesta nastanka patogena s potencijalom razvoja opasnih infekcija"

Udruga Pobjede poziva hrvatske tvrtke na priključenje svjetskom cage-free trendu online

Posljednjih godina, vodeće svjetske tvrtke javno su obznanile svoje društveno odgovorne politike kao odgovor na zahtjeve potrošača vezanih za zaštitu Više…

Nakon rasprodane dvije predstave krajem siječnja, Pervan će nas ponovno zabaviti :D

Pervan se još jednom vraća u Osijek

ODGOĐENO (detalje provjerite ovdje)     Nakon rasprodane dvije predstave krajem siječnja, jedan od najpopularnijih hrvatskih komičara Željko Pervan, ponovno će Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Ukupan broj ozdravljenih je 2.063, a ukupan broj umrlih 103

Stožer: Potvrđen jedan novooboljeli u Hrvatskoj

Velika akcija Campus caffea - Popij jednu kavu i tako doniraj jednu kunu osječkoj Udruzi Devet Života

Humanitarka: Mačke ne smiju piti kavu, ali ova šalica kave će im svakako pomoći

Jutros je i cijeli državni vrh obilježio Dan državnosti na Mirogoju

Nakon skoro dva desetljeća, Hrvatska Dan državnosti ponovno slavi 30. svibnja