ŽIVOT

Promocija najočekivanijeg kalendara godine – “Korak do sna”

Kalendar koji je puno više od samog kalendara, kako kažu iz Azila, predstavit će se na promociji uz zvijezde kalendara koji će u kino ušetati crvenim tepihom

Objavljeno 12.12.2022
Mihael Šilac

U petak, 16.12. izlazi iz tiska najočekivaniji kalendar godine, najavljuje se kao najljepši, a kad se pobroji što i tko i kako je nastao, koliko mu se dalo i što se sve od njega očekuje onda je sigurno puno superlativa vezano uz ovaj kalendar.

On se zove Korak do sna i njime stanovnice i stanovnici osječkoga Azila Udruge Pobjede imaju puno toga za reći; o snovima (što zvuči tako obično i svakodnevno jer svi sanjamo ali kad pročitate kalendar biti će vam ovi kereći snovi sve samo ne obični!); o ljepoti (koja je podcijenjenja ali i dalje snažna i bitna i viri sa svake stranice kalendara!); o nadi (jer da nema nje ne bi bilo ni azila) i o planovima (jer se prodajom kalendara puno toga planiri postići u pripadajućoj godini).

Kalendar koji je puno više od samog kalendara, kako kažu iz Azila, predstavit će se na promociji koja je puno više od same promocije, u petak 16.12. u 21 sat u kinu Urania.

Uz zvijezde kalendara koji će u kino ušetati crvenim tepihom, uz kratke filmove koji će ganuti sve prisutne svojim sadržajem a u kojima su glavni glumci i glumice opet psi ali ovog puta oni udomljeni iz Azila, uz kolače, kuhano vino i čaj, uz jako dobro raspoloženje koje će podići i vaši psi jer su i oni pozvani na promociju kalendara, sumirati će se godina kojoj brojimo posljednje dane ali i „bocnuti 2023.“ očekivanjima koja su joj kalendarom zadana.

Iz Udruge Pobjede poručuju kako je dvogodišnja stanka uzrokovana covid mjerama bila samo dodatni podsticaj da se za ovogodišnju promociju posebno potrude učiniti je lijepom svima koji vole pse.

Kalendar ima jednu misiju, a to je da svaki pronađe svoju vlasnicu ili vlasnika pa na taj način hrani svoje zvijezde barem dio 2023.

Ukoliko niste u mogućnosti doći na promociju, kalendar Azila moći ćete pronaći u tjednu iza promocije na štandovima koje volonterke organiziraju na dvije lokacije. U Kapucinskoj ulici u dvije smjene, prijepodnevnoj (10-12) i poslijepodnevnoj (17-19) i u Donjem gradu, ispred Dome od 9 do 11 sati, štandovi s kalendarima i „azilskom butigom“ biti će postavljeni od 19. do 23.12.

Istovremeno kalendar ćete moći naći u Azilu, uredu udruge u Senjskoj 18, infopultu Portanove ili ga naručiti na [email protected] te putem društvenih mreža odnosno na Azil Osijek-volonteri.

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Sve će biti "bagatela", a unaprijed su poznati datumi i vrijeme održavanja svih Posh store-a ovog proljeća i ljeta

Posh store – prilika za vrpanje po krpicama, a sve će biti bagatela!

Udruga Pobjede poziva vas na sajam rabljenih stvari, popularni “Posh Store”! Posh Store organiziraju već 17 godina kako bi skupili Više…

U kinu Urania se održava promocija Kalendara koji nikad nije bio samo kalendar, očekuje vas i zadnji ovogodišnji "Samo Aleks" i premijeru filma "Akcija Đavolja greda"

Promocija azilskog kalendara, filmska premijera i zadnji ovogodišnji stand up

I ove godine, već tradicionalno pred Božić, u petak 15.12. s početkom u 19:00 h održat će se Promocija Kalendara Više…

Kalendar za 2024. uz 12 prelijepih i fotogeničnih četveronožnih zvijezda donosi i njihove priče skupljene pod imenom "Još se nije rodio ko bi svima ugodio" i iz prve ruke, ili ako vam je draže - šape

Promocija najljepšeg kalendara na svijetu

“U Osijeku, uz riječ kalendar najčešće se veže pridjev najljepši, a kad se to desi svi već znaju o kojemu Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Radionicom se želi potaknuti građane i građanke na odgovornije, informiranije i aktivnije korištenje interneta i medijskog sadržaja. Na radionici će se razgovarati o važnosti informiranja, prepoznavanju dezinformacija i AI sadržaju kao i o primjeni medijske i političke pismenosti u superizbornoj godini

Radionica u Osijeku: Navigiranje morem (dez)informacija

I ove su godine objedinjene pojedinačne uskrsne aktivnosti pod zajedničkim programom „Uskrs u Osijeku” te će svojim sugrađanima i dragim gostima ponuditi zanimljiv sadržaj

[NAJAVA] Uskrs u Osijeku – program događanja

Portanova ne radi na Uskrs i uskrsni ponedjeljak ali sve do petka 29. ožujka u Portanovi popularni Zecoš koji u periodu od 17 do 19 sati vrijeme provodi u šetnji Portanovom i druženju s najmlađim posjetiteljima.

Uskršnja kupovina u Portanovi