ŽIVOT

Promocija novog osječkog piva – Leger by Lega-lega & Mali div

Kakva vijest! LEGER je među nama! U nedjelju na Kopiki svi ste pozvani na lokalno "labanje" u beach baru "Sidro". To ne smijemo prospustiti :)

Objavljeno 01.07.2022
Petar Tauković

U nedjelju nas očekuje prvo javno pojavljivanje dugo pripremanog, ljetnog, laganog osvježavajućeg piva Leger. Zajedničkim su ga snagama razvili pivari iz osječke zanatske pivovare Mali div i ekipa iza poznatog osječkog brenda Lega-lega.

Svi ste pozvani (također, svi vaši pratitelji, čitatelji, slušatelji i gledatelji, sve legice i lege, sve butre i levati) na promociju Legera koja će se pod sloganom “Labaj lokalno” (#labajlokalno) dogoditi u nedjelju, 03.07.2022. u Beach baru “Sidro” na Kopiki, s početkom u 18:00 sati, kažu iz Lega Lega branda & Mali div pivovare.

Istoga dana će se u fizičkom i webshopu Lega-lega pojaviti i nove majice inspirirane Legerom, budući ključni modni detalj za odlazak na kupanje. Kupci majica u posebno osmišljenom Kopika kitu dobit će i Leger pivo.

Prvih 200 boca piva na dan promocije dolazi s privjesnicama koje omogućuju 15% popusta za kupnju majica, a sve ostale boce Legera koje će se proslije promo eventa prodavati u kafićima dolaze s privjesnicama koje omogućuju 10% popusta.

Leger pivo
Love Letter to Osijek

Slogan
Labaj lokalno (#labajlokalno)

Opis piva
Leger je ljetno, lagano i osvježavajuće pivo kojeg karakterizira plemenita njemačka sorta hmelja Mittelfruh. U proizvodnji Legera koristili smo kvasac gornjeg vrenja na nižim temperaturama kako ne bismo previše utjecali na okus i aromu, a rezultat je nepretenciozno i ugodno pivo koje teče grlom kao Drava Osijekom. Pijte ga u društvu ili solo, ali iskoristite priliku dok je Leger na lageru jer ljeto je prekratko da biste pili makar šta.

Prodajna akcija
Na dan promocije (03.07.2022.) na web stranici i društvenim mrežama Lega-lega će objaviti nove majice. Kupci majice Kopika na poklon dobivaju i bocu Leger piva (Kopika kit).
Prvih 200 boca Legera na dan promocije dolaze s privjesnicama koje omogućuju 15% popusta za kupnju majica, odnosno na ukupni iznos košarice u Lega-lega fizičkom i web shopu.
Sve ostale boce Leger piva u prodaji nakon promocije dolaze s privjesnicama koje omogućuju 10% popusta za kupnju majica, odnosno na ukupni iznos košarice u Lega-lega fizičkom i web shopu.

Leger mreža kafića

Sidro Beach Bar, Amsterdam Pub, Haustor Grill House, Beertija Osijek, Trica Caffe Bar, Night club Cadillac, Hedonist Bar, Quart caffe, Community Bar Gajba Kusaonica piva, Pepermint, Grand caffe, Craft pub Osijek, te kod ostalih partnera.

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Osvježenje na pijesku rijeke Drave i bazenskom kompleksu Kopika potražili su danas mnogi Osječani

[FOTO] Otvorena Kopika, bazeni i kupalište na Dravi

Kopika je danas otvorena a prvi dani ljeta privukli su veliki broj građana koji su osvježenje potražili baš na ovom Više…

Uz mnoge zabavne sadržaje, osigurana je i zdravstvena zaštita te spasilačka služba, kao i rad redarske i blagajničke službe. Poznate su i cijene ulaza za ovu sezonu

[FOTO] S novim sadržajima osječka Copacabana od danas spremna za novu kupališnu sezonu

Nakon prošlogodišnje prve temeljite rekonstrukcije, osječka Copacabana i ove je godine uređena te s novim sadržajima spremna za novu sezonu. Više…

Na inicijativu osječkoga gradonačelnika Ivana Radića, pijesak je odložen na osječkim plažama, Copacabani i Želji. S novim pijeskom pripreme za novu kupališnu, a time i turističku sezonu u Osijeku su već  započele.

Na Kopiku i Želju stigao pijesak za novu kupališnu sezonu

U sklopu redovitoga čišćenja viška nanosa pijeska, Hrvatske vode su iz korita rijeke Drave ovih dana izvukle oko 10 tisuća Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

U Auro Domus poslovnicama diljem Hrvatske ti klijenti svakodnevno dobivaju nekoliko stotina ili tisuća eura. I vrlo često se iznenade činjenicom da su u zamjenu za slomljeni lančić ili ogrlicu koju ne nose godinama mogli u samo nekoliko trenutaka dobiti dovoljno sredstava za zatvore minus na tekućem računu ili si priušte nešto što su dugo željeli.

Požurite i iskoristite visoke cijene: Otkup zlata sada se najviše isplati

Biciklijada se i ove godine organizira u znak podrške nacionalnoj kampanji Hrvatskog knjižničarskog društva za osobe s teškoćama čitanja i disleksijom "I ja želim čitati"

FFOS-ova BICIKLIJADA 2024.

Izvučen je dobitnik 3.000 eura za shopping u Portanovi,  čak 50 trgovina u Portanovi nudilo je rođendanske popuste, mađioničar, disco hostese i ljudi od stakla (Mirror crew) napustili su Portanovu, velika rođendanska torta se pojela, šampanjac popio, a svih 150 nagrada koje su bile sakrivene u mnoštvu balona je pronađeno.

[FOTO] Trgovački centar Portanova proslavio 13. rođendan uz vrijedne nagrade, shopping s popustima i pregršt iznenađenja za posjetitelje