SPORT

Protiv Ujpesta u Szekszárdu

Bit će to zatvorena trening utakmica koja našu momčad očekuje danas od 18.30 sati

    Objavljeno 15.07.2019
    Ivona Amidžić

    Nogometaši Osijeka koji su imali manju minutažu u ogledu s tuzlanskom Slobodom ili pritom nisu ni ulazili u igru u ponedjeljak će imati priliku zaigrati protiv mađarskog prvoligaša Ujpesta. Igrat će se nekako na „pola puta“ između Osijeka i Budimpešte, na stadionu u Szekszárdu i bit će to zatvorena trening utakmica bez prisustva gledatelja.

    Susret počinje u 18.30 sati, a možete ga pratiti u našem live tekstualnom prijenosu na web stranici NK Osijek.

    Lacina Traore najzvučnije ime

    Što se protivnika tiče, Ujpest je prošlu sezonu završio na petom mjestu u državnom prvenstvu. Imaju veći broj stranaca u svojim redovima, a vodi ih Srbin Nebojša Vignjević koji se oslanja i na nekolicinu igrača iz bivše zajedničke države na ovim prostorima.

    Svakako im je najzvučnije ime Lacina Traore iz Obale Bjelokosti koji je u svojoj karijeri nastupao za Cluj, Kuban Krasnodar, Anzhi, Monaco (transfer je tada iznosio 16 milijuna eura), Everton, moskovski CSKA, Sporting Gijon, francuski Amiens, a od zime ove godine je u Mađarskoj.

    Posljednja provjera za osječku momčad

    Susret u Szeksardu bit će ujedno i posljednja provjera Bijelo-plavih jer se bliži start HNL-a. Podsjećamo da je Osijek u prvom kolu, 19. srpnja od 19 sati, domaćin koprivničkom Slaven Belupu. Trener Dino Skender nakon dvoboja s Ujpestom želi imati posve jasnu sliku s kojim će igračima dočekati službenu ovosezonsku premijeru.

    Za ovu će prigodu biti angažiran i poneki prvotimac iz redova Osijeka II i to iz kruga onih mladića koji su pozvani na drugi dio priprema u Austriji.

    foto: NK Osijek

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    Iako je imao čvrsti ugovor s Albancima,na poziv s Opus Arene reagirao bez ikakvog promišljanja. Odmah ga je odlučio prihvatiti, svjestan da neće baš biti jednostavno raskinuti suradnju sa svojim dosadašnjim poslodavcima.

    Zoran Zekić novi trener Bijelo-plavih

    Zoran Zekić novi je trener NK Osijek. Bivši igrač i trener Bijelo-plavih vratio se u svoj Osijek nakon četiri i Više…

    Policija će snimati prije, tijekom i poslije utakmice, ulazi u stadion bit će otvoreni od 18 sati. Na snazi će biti posebna sigurnosna procedura te posebna regulacija prometa na prilazima stadionu

    Nogometna utakmica između Hrvatske i Turske u Opus Areni

    Na stadionu Opus Arena u četvrtak, s početkom u 20,45 sati, odigrat će se nogometna utakmica Europskih kvalifikacija za EURO Više…

    U srazu FC Vorskla (UKR) i FC Flora Talinn (EST) pobjedu su ostvarile Ukrajinke, a u dvoboju između domaćina SFK 2000 Sarajevo i ŽNK Osijek slavile su naše Osječanke!

    UEFA Liga prvakinja: Osječanke izborile finale!

    Na stadionu ‘Asim Ferhatović Hase’ u Sarajevu (BiH), u srijedu, 6. rujna odigrane su prve dvije utakmice kvalifikacijskog turnira UEFA Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Na natjecanju je  nastupilo oko 300 plivačica i plivača svih kategorija iz 13 plivačkih klubova Srbije, BiH i Hrvatske. PK Osijek je predstavljalo 44 natjecatelja/ica koji su odličnim plivanjem osvojili velik broj medalja

    [FOTO] RK Osijek na 3. otvorenom prvenstvu Vukovarsko-srijemske županije u plivanju

    Hrvatski savez tajlandskog boksa predstavljalo je 8 boraca iz osječkog HUS-a, koji su ostvarili i zapažene rezultate te osvojili 3 zlata, 4 srebra i 1 broncu

    Osječki HUS ostvario zapažene rezultate na Europskom kupu u tajlandskom boksu

    Na turniru je nastupilo 225 natjecatelja iz 24 kluba. Natjecanje se održalo u svim dobnim kategorijama u borbama i kicku (udaranje u vreću s elektronskim oklopom, što više udaraca u zadanom vremenu od 20 sekundi).

    Taekwondo klub Osijek na Memorijalnom turniru Bljesak 1995.