GOSPODARSTVO

Provjerite što se novo nudi na tržištu rada!

Trenutno raspoloživa radna mjesta, po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova – posao.hr-a

    Objavljeno 19.03.2019
    Tamara Lemajić

    U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. U nastavku provjerite koji se poslovi nude i prijavite se brzom prijavom. Sretno!

    Pogled Naprijed, tvrtka koja se bavi proizvodnjom filmova, videofilmova i televizijskog programa te djelatnošću snimanja, zapošljava na čak 15 impresivnih i kreativnih pozicija. Traže se, između ostalog, ilustrator za slikovnice i animacije (m/ž), narator/ica za dječje priče, pjevač/ica za dječje pjesme, savjetnik produkcije i marketinga (m/ž). Sve prijave se zaprimaju do 17.04., pa ne propustite klik na link kako biste provjerili bogatu poslovnu ponudu ovog poslodavca. Sretno!

    KS Tools Werkzeuge-Maschinen GmbH zapošljava djelatnika na radnom mjestu: Sales Support (m/ž) za rad na području Hrvatske, Srbije, Slovenije i BiH te Kosova. Na ovoj poziciji bit ćete u stalnoj komunikaciji s postojećim te novim klijentima. Također, bit ćete odgovorni za pripremu i praćenje prodajnih kampanja. Provjerite detalje na linku i aplicirajte na vrijeme.

    Manpower za svog klijenta – tvrtku koja se bavi uvozom, prodajom i distribucijom prehrambenih sirovina, traži osobu za radno mjesto: prodajni predstavnik/ica za rad u Slavoniji (terenski rad). Glavna zadaća koja vas očekuje na ovom poslu uključuje obilazak postojećih kupaca (Horeca kanal i pekarska branša) te akviziciju novih kupaca i sklapanje novih poslovnih suradnji. Jeste li spremni na ove poslovne izazove? Prijavite se.

     

    Rentlio d.o.o., traži više senior level frontend i backend kolega/ica koji su voljni priključiti se timu od 13 ljudi i graditi dalje Rentlio priču. Posebne pogodnosti poslodavca uključuju neto plaću od 12 000 do 14 000 kn. Također, ovaj poslodavac traži i više mid level frontend i backend kolega/ica koji će zarađivati 9 000 kn (neto) plaću. Mjesto rada je Zadar – rad od kuće. Kako se prijaviti na posao snova? Lako, kliknite na link i provjerite detalje.

    Bilić-Erić d.o.o. za privatnu zaštitu traži zaštitara (m/ž), a kandidati iz svih županija u Hrvatskoj mogu aplicirati na natječaj. Riječ je o poslodavcu koji već 20 godina pridonosi sigurnosti i ugledu poslovnih partnera. Nudi vam se stalan posao, plaća prema složenosti radnog mjesta, plaćeni prekovremeni, uz mogućnost terenskog rada, kao i konstantan rast i mogućnost napredovanja. Prijavite se.

    Energos d.o.o. poduzeće osnovano 2006. godine s glavnom djelatnošću izvođenja elektroinstalacijskih radova na stambenim, industrijskim te poslovnim objektima, zbog povećanog opsega poslovanja zapošljava 30 elekstroinstalatera (m/ž). Čitanje projektne dokumentacije, polaganje instalacijskih cijevi, kanala i kabela te ugradnja i spajanje razdvodnih kanala, poslovi su koje imate ‘u malom prstu’? Vas se traži! Plaća je u rasponu od 6 000 kn do 10 000  kn, pa se prijavite brzom prijavom.

    Korni Ing d.o.o. zapošljava radnike na 3 pozicije: tesar (m/ž), zidar (m/ž), i pomoćni građevinski radnik (m/ž) za područje cijele Hrvatske.
    Poduzeće Korni ing d.o.o. osnovano je 1998. godine i kontinuirano izvodi građevinske radove u Hrvatskoj, pa ukoliko je ono srodno vašim kvalifikacijama i preferencijama, provjerite natječaje i prijavite se.

    Lepoglavec d.o.o. zapošljava auto limara (m/ž) za kompletno uređenje old – timera, a zapošljavanje se odnosi na sve županije. Ako imate iskustvo u ovom području i veseli vas uređivanje starih dobrih modela, prijavite se na ovaj natječaj.

    Nikačević d.o.o. zapošljava zidara (m/ž) za gradnju stambenih zgrada i jednostavnih građevina, te za žbukanje i ostale zidarske radove. Mjesto rada je Đakovo, a na ovaj natječaj možete se prijaviti putem linka.

    Crionis LLC zapošljava na impresivnih 8 pozicija, za rad od kuće i online. Između ostalih, traže se Angular Developer (m/f), HTML/CSS developer (m/f), Video Editor (m/f). Provjetite široku poslovnu ponudu ovog poslodavca na linku i prijavite se do 14.04.

     

    Za dodatne poslove iz Osječko-baranjske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

    Vaš posao.hr.

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    Iskoristite svoj potencijal i pronađite posao po svojoj mjeri! Prijavite se na portalu posao.hr i sretno!

    Tjedna ponuda slobodnih radnih mjesta u OBŽ

    FIX rješenja d.o.o. zapošljava osobu na radnom mjestu Instalater grijanja i klimatizacije (m/ž). Mjesto rada Osječko – baranjska županija. Potpune Više…

    Prestani čekati da se dobre stvari dogode, krenite i napravite dobre stvari sami za sebe!

    Nezadovoljni ste trenutnim poslom, šefom, plaćom? Donosimo rješenje za vas!

    U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih Više…

    Traže se vulkanizer, alatničar, frizer, informatičar, kontrolor kvalitete, komercijalist... Dječji vrtić Jaglac, EUROMETAL d.o.o., Orteo d.o.o., Frizerski studio „B“, svima im treba pojačanje!

    Tražite posao? Donosimo vam listu slobodnih radnih mjesta…

    Workforce Ljudski Potencijali d.o.o. za klijenta zapošljava Agenta u timu za prodajne aktivnosti (m/ž) u Osijeku. Poslodavac nudi rad u smjenama, Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Posao ovaj tjedan nude Ricardo, Tehnomont gradnja, Hire & Fire, Vital Group... pogledajte sve ponude!

    Poslodavci traže radnike, javite se!

    Svaki poduzetnički pothvat započinje dobrom poslovnom idejom. No, poduzetničkih ideja je bezgranično puno, a uspješne pothvate od neuspješnih dijeli – realizacija

    Od ideje do realizacije – novi besplatni seminar za poduzetnike

    Za posjetitelje je otvoren sva tri dana od 10.00 do 19.00 sati, a ponuđena im je kvalitetna oprema za lov i ribolov, kao i prezentacije ponude lovišta i ribolovnih mjesta i uvjeta, natjecanja u pripremi fiša, lovačkog čobanca i drugih jela jedinstvenih okusa, izložbe lovačkih pasa, izložbe fotografija, dakako uz bogatu eno i gastro ponudu

    [FOTO] U Gospodarskom centru OBŽ otvoren 19. Sajam lova, ribolova i turizma SALORI