ŽIVOT

Radionica “Istine i mitovi o zdravom životu”

Da li su dijete zdrave? Preskakanje doručka vs večere u mršavljenju? Smeta li mobitel za spavanje? Saznajte neke od stvari bitnih za uravnotežen i zdrav život. 

Objavljeno 25.03.2024
Darija Kovačić

Da li su dijete zdrave? Preskakanje doručka vs večere u mršavljenju? Smeta li mobitel za spavanje?

Ako voliš razgovarati o nekoj od ovih tema, pridruži nam se na radionici Istine i mitovi o zdravom životu koja će se održati 27. ožujka u 18 h u Info centru za mlade Osijek. 

Pokušat ćemo vam pokazati kako je za zdrav život  potreban balans, a ne izgladnjivanje, pretjerana tjelesna aktivnost i da neke od najpoznatijih dijeta zapravo nisu dobre za organizam. Saznajte neke od stvari bitnih za uravnotežen i zdrav život. Dođi razgovaraj o svojim iskustvima i pomozimo jedni drugima. 

Ukoliko želiš sudjelovati, prijavi se putem online prijavnice koja se nalazi ovdje.  Broj sudionika je ograničen.

Ova radionica dio je aktivnosti pod nazivom “Zajedno možemo više” kroz program Europske snage solidarnosti te aktivnosti projekta Regionalni info centar za mlade Osijek financiranog sredstvima Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade.

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Jesi li se ikada osjećao/a diskriminirano/a zbog svog rodnog identiteta, ili si možda svjedočio/la takvom ponašanju u profesionalnom ili društvenom okruženju? Što misliš o suzama? Je li normalno da dečki plaču?

“Uđi u moje konversice” – radionica Info centra za mlade

U našem društvu se često govori o podjeli poslova prema spolu, iako je mnogima to zastarjela ideja, je li i Više…

Učenici III. gimnazije educirani su o pravilnom sudjelovanju u prometu biciklista kao i nove skupine sudionika vozača osobnih prijevoznih sredstava...

Učenici III. gimnazije sudjelovali na radionici “Sigurnost u cestovnom prometu”

Regionalni info-centar za mlade Osijek i Savjetodavni odbor RICM-a jučer su na iMOS-u 2022. – Sajmu informiranja mladih Osijek organizirali Više…

Regionalni info centar za mlade povodom 15. rođendana priprema Sajam informiranja mladih kako bi potakli mlade da krenu tražiti informacije...

Regionalni info centar za mlade slavi 15. rođendan i priprema šarolik program za njih

Regionalni info centar za mlade Osijek u ponedjeljak 24. listopada poziva vas na iMOS 2022. –  Sajam informiranja mladih Osijeka Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

U Auro Domus poslovnicama diljem Hrvatske ti klijenti svakodnevno dobivaju nekoliko stotina ili tisuća eura. I vrlo često se iznenade činjenicom da su u zamjenu za slomljeni lančić ili ogrlicu koju ne nose godinama mogli u samo nekoliko trenutaka dobiti dovoljno sredstava za zatvore minus na tekućem računu ili si priušte nešto što su dugo željeli.

Požurite i iskoristite visoke cijene: Otkup zlata sada se najviše isplati

Biciklijada se i ove godine organizira u znak podrške nacionalnoj kampanji Hrvatskog knjižničarskog društva za osobe s teškoćama čitanja i disleksijom "I ja želim čitati"

FFOS-ova BICIKLIJADA 2024.

Izvučen je dobitnik 3.000 eura za shopping u Portanovi,  čak 50 trgovina u Portanovi nudilo je rođendanske popuste, mađioničar, disco hostese i ljudi od stakla (Mirror crew) napustili su Portanovu, velika rođendanska torta se pojela, šampanjac popio, a svih 150 nagrada koje su bile sakrivene u mnoštvu balona je pronađeno.

[FOTO] Trgovački centar Portanova proslavio 13. rođendan uz vrijedne nagrade, shopping s popustima i pregršt iznenađenja za posjetitelje