ŽIVOT

Radionica “Tražiti posao je posao vol. 2”

Info-centar za mlade poziva na besplatnu radionicu u utorak, 17. studenog 2020. od 18 do 20 sati

    Objavljeno 10.11.2020
    Darija Kovačić

    Je li traženje posla zaista i samo po sebi posao koji iziskuje trud? Stručnjaci za ljudske potencijale svakako bi odgovorili potvrdno na ovo pitanje. Stoga su u Info-centru za mlade Osijek i osmisli radionici koja je upravo zove “Tražiti posao je posao vol. 2”.  Radionica će se održati u utorak 17. studenoga 2020. od 18 do 20 sati u PRONI Centru (Info-centru za mlade Osijek), Ulica Kralja Zvonimira 15, Osijek.

    Sudionici ove radionice uvjerit će se zašto je važno dobro se pripremiti za razgovor s potencijalnim poslodavcem, saznati koja pitanja poslodavci vole postavljati tijekom selekcijskog intervjua i što njima (zapravo) žele saznati. U prvom dijelu radionice imat ćete prilike sudjelovati u simulaciji intervjua za posao. Po završetku simulacije voditeljica radionice će svim sudionicima otkriti najvažnije smjernice vezano uz intervju za posao.

    Voditeljice radionice su Ana-Marija Čango, magistrica psihologije, zaposlena na poziciji specijalista u regrutaciji i selekciji kandidata za zapošljavanje te Siena Krušić, Erasmus praktikantica te ujedno i polaznica magisterija vezanog uz kognitivno-bihevioralnu terapiju.

    Također, polaznici će imati prilike čuti  iskustva iz prakse, ali i postaviti dodatna pitanja. U drugom dijelu radionice saznati će više o motivaciji za traženje posla te kako pronaći motivaciju ukoliko si skupio/la već puno odbijenica.

    Radionica je namijenjena nezaposlenim mladima do 30 godina, ili i onim mladima koje uskoro očekuje traženje posla ili mijenjaju posao.  Sudjelovanje na radionici je besplatno.

    Za sudjelovanje je potrebno prijaviti se putem online prijavnice do ponedjeljka 16. studenoga u podne. Radi poštivanja svih preporuka epidemiološke službe, na radionici može sudjelovati  samo pet sudionika. Ukoliko veći broj sudionika bude zainteresiran za sudjelovanje, omogućit ćemo i sudjelovanje putem Zoom-a ( u prijavnici je mogu označiti opciju online sudjelovanja).

    Radionica se provodi u sklopu projekta Regionalni info centar za mlade Osijek financiranog sredstvima Središnjeg državnog ureda da demografiju i mlade.

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    Radna mjesta ovaj tjedan nude; Gi Group Staffing Solutions, Konzum, Tvrtka "From Sarajevo To Red Africa, Kristal... provjerite, možda se u ovim ponudama nalazi vaše buduće radno mjesto!

    Ponuda slobodnih radnih mjesta u OBŽ – pogledajte!

    Gi Group Staffing Solutions traži Agente u call centru za privatne korisnike u Rijeci i Osijeku. Kvalifikacije uključuju poznavanje rada Više…

    Radionicom se želi potaknuti građane i građanke na odgovornije, informiranije i aktivnije korištenje interneta i medijskog sadržaja. Na radionici će se razgovarati o važnosti informiranja, prepoznavanju dezinformacija i AI sadržaju kao i o primjeni medijske i političke pismenosti u superizbornoj godini

    Radionica u Osijeku: Navigiranje morem (dez)informacija

    Gong poziva sve građane i građanke Osječko-baranjske županije da u super izbornoj godini sudjeluju na radionici Navigiranje morem informacija – Medijska Više…

    Ovaj tjedan poslove nude Konzum, Studenac, Adecco, Kokor d.o.o., Vetti Group, Hervis, opcija ima puno a pogledajte koja odgovara baš vama.

    Tjedna ponuda slobodnih radnih mjesta u OBŽ

    Posjetite posao.hr i otkrijte 10 pozicija koje su istaknute za vas ovaj tjedan. Vaša nova karijera može biti samo nekoliko Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Motociklisti će se okupiti u caffe baru B.M.W. (Vukovarska cesta 152) od 8, 30 sati, a polazak za Aljmaš organiziranom defileu je predviđen u 10,00 sati.

    Blagoslov motora i vozača Aljmaš 2024.

    Bogat izbor ornamentalnih i tropskih biljaka, proizvoda i opreme za hortikulturu i florikulturu, cvijeće, ukrasno bilje, vrtne sadnice, med i slično tome kao i zanimljive radionice i gastro ponuda vas očekuju na Proljetnom festivalu u Čepinu

    [NAJAVA] Proljetni festival u Čepinu

    Informirani, zainteresirani i aktivni građani mogu imati ključnu ulogu u poboljšanju sustava gospodarenja otpadom, donoseći pozitivne promjene u svojim zajednicama

    Participacija građana kao ključ ekološki održivog upravljanja otpadom: Primjer iz Osijeka