ŽIVOT

Razgovarali smo s Igorom Delačem o novoj pjesmi i završetku trilogije o ljubavi

Igorova trilogija o ljubavi se završava, treća pjesma - ''Istina u tami'' nam je pred vratima, a imali smo prilike pitati Igora nešto više o njoj, kao i o cijeloj trilogiji i priči o našoj najvećoj inspiraciji - ljubavi!

Objavljeno 20.12.2018
Antonela Verković

Naš osječki pjevač Igor Delač i dalje nastavlja nizati uspjehe! Njegova trilogija o ljubavi donijela mu je veliki zaokret u karijeri, hvale vrijedne hitove koji odjekuju cijelom Hrvatskom, a čak i šire.

Još niste čuli za trilogiju o ljubavi? Naime, riječ je o tri pjesme koje govore o, kako je Igor i sam rekao, našoj vječnoj inspiraciji – ljubavi i sve su povezane u jednu, zajedničku priču.

Prva pjesma ”Budan” već više od šest mjeseci drži mjesto na nacionalnoj TOP ljestvici HR Top 40. Druga pjesma ”Ljubav” zasjela je na 1. mjesto službene nacionalne top liste HR Top 40, kao i na  1. mjesto top liste HR TOP 20 (UNISON).

TREĆA SREĆA!?

Sreća su bile i prethodne dvije, ali znate kako se kaže, treća je sreća, kakav će tek onda ona uspjeh postići!? Zaintrigirani s pričom o našoj vječnoj inspiraciji i Igorovoj trilogiji, upitali smo ga nešto više o trećoj pjesmi – ”Istina u tami”.

S tom pjesmom Igor će se predstavljati u siječnju na Zagrebačkom festivalu, stoga, pjesma je već dostupna i možete je poslušati na linku.

Službena premijera, otkrio nam je Igor, trebala bi biti 7. siječnja 2018. godine.

Ovo mi je najbolja godina, mogu slobodno reći da mi je od svih godina 2018. najuspješnija u karijeri. Ja sam 50. rođendan proslavio stvarno na visokom nivou – rekao nam je Igor uz osmijeh. 🙂

TRI PJESME, JEDNA PRIČA

Na ideju trilogije je došao producent Ivan Zečić kad nisu znali kako bi završili prvu pjesmu i tako se rodila ideja – završetak svake od ovih pjesama početak je sljedeće – jeste li to do sada primijetili?

Kad sam pustio nekim ljudima ”Istinu u tami” rekli su da im je pjesma poznata, da su ju već negdje čuli, a nisu ni svjesni da su je čuli već na kraju ”Ljubavi”.

Bilo bi prava šteta ljubav ne povezati ne u jednu, nego u tri pjesme, čega se Igor izvrsno i dosjetio!

O spotu Delač nije htio puno otkriti, bit će iznenađenje… Jedva čekamo! 🙂

IGOR I U HUMANITARNOJ PRIČI

Govoreći o Igoru Delaču, neizostavno je spomenuti i ovotjedni događaj na kojem je aktivno sudjelovao. Riječ je o humanitarnoj priči ”Želim život”.

Uz mnoge osobe iz javnog života, javljao sam se na pozive i tako po tisućiti put svjedočio velikoj humanosti našeg naroda. Tom prigodom, uručio sam Upravi Zaklade Ana Rukavina “čekove” donacija s utrke “Osijek trči – I ti to možeš, daruj svoje kilometre” – napisao je na svojem Instagram profilu. Podsjetite se priče o utrci na linku.

FOTO: Igor Delač Facebook

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Ako ste jedan od onih parova koji nikada ne propuštaju priliku da pomiješaju stvari i imaju seks na novoj lokaciji, najbolje je odabrati onaj koji Vam je poznat kada uvodite seksualne igračke

Kako začiniti svoj seksualni život uvođenjem seksualnih igračaka?

Ako ste nedavno razmišljali o tome da u spavaću sobu donesete par igračaka iz sex shopa, niste sami. Ali znati Više…

Notama zajedno od srca srcu

Članovi Hrvatskoga pjevačkog društva „Lipa“ nastavljaju djelovati humanitarno

Nakon što su se početkom siječnja uključili u akciju Zajedno za Glazbenu, čiji je cilj obnova potresom razrušene Glazbene škole Više…

Energična, ritmična, vizualno vesela, lako ulazi u uho, što drugo poželjeti? :D

Jeste li već poslušali ovogodišnju pobjednicu Dore 2021.?

Ove smo subote saznali koja će nas od 14 pjesama izvedenih na Dori predstavljati na Eurosongu, prenosi Radio Osijek. Pjesma Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

U Strossmayerovoj ulici postavljene su fiksne kamere za nadzor brzine, nalaze se kod kućnih brojeva 239 i 320...

Nove-stare kamere u Strossmayerovoj ulici?

Sutra 13. kolovoza od 9 sati na osječkoj tržnici možete razmijeniti stvari na još jednom izdanju tradicionalnog modnog buvljaka...

Tradicionalni modni buvljak na Tržnici ne ide na godišnji odmor

Županijska organizacija HNS-a Osječko-baranjske županije i podružnica HNS Osijek organiziraju jubilarnu podjelu napitaka hodočasnicima...

Jubilarna podjela napitaka hodočasnicima u Aljmašu