ŽIVOT

Razgovarali smo s Igorom Delačem o novoj pjesmi i završetku trilogije o ljubavi

Igorova trilogija o ljubavi se završava, treća pjesma - ''Istina u tami'' nam je pred vratima, a imali smo prilike pitati Igora nešto više o njoj, kao i o cijeloj trilogiji i priči o našoj najvećoj inspiraciji - ljubavi!

Objavljeno 20.12.2018
Antonela Verković

Naš osječki pjevač Igor Delač i dalje nastavlja nizati uspjehe! Njegova trilogija o ljubavi donijela mu je veliki zaokret u karijeri, hvale vrijedne hitove koji odjekuju cijelom Hrvatskom, a čak i šire.

Još niste čuli za trilogiju o ljubavi? Naime, riječ je o tri pjesme koje govore o, kako je Igor i sam rekao, našoj vječnoj inspiraciji – ljubavi i sve su povezane u jednu, zajedničku priču.

Prva pjesma ”Budan” već više od šest mjeseci drži mjesto na nacionalnoj TOP ljestvici HR Top 40. Druga pjesma ”Ljubav” zasjela je na 1. mjesto službene nacionalne top liste HR Top 40, kao i na  1. mjesto top liste HR TOP 20 (UNISON).

TREĆA SREĆA!?

Sreća su bile i prethodne dvije, ali znate kako se kaže, treća je sreća, kakav će tek onda ona uspjeh postići!? Zaintrigirani s pričom o našoj vječnoj inspiraciji i Igorovoj trilogiji, upitali smo ga nešto više o trećoj pjesmi – ”Istina u tami”.

S tom pjesmom Igor će se predstavljati u siječnju na Zagrebačkom festivalu, stoga, pjesma je već dostupna i možete je poslušati na linku.

Službena premijera, otkrio nam je Igor, trebala bi biti 7. siječnja 2018. godine.

Ovo mi je najbolja godina, mogu slobodno reći da mi je od svih godina 2018. najuspješnija u karijeri. Ja sam 50. rođendan proslavio stvarno na visokom nivou – rekao nam je Igor uz osmijeh. 🙂

TRI PJESME, JEDNA PRIČA

Na ideju trilogije je došao producent Ivan Zečić kad nisu znali kako bi završili prvu pjesmu i tako se rodila ideja – završetak svake od ovih pjesama početak je sljedeće – jeste li to do sada primijetili?

Kad sam pustio nekim ljudima ”Istinu u tami” rekli su da im je pjesma poznata, da su ju već negdje čuli, a nisu ni svjesni da su je čuli već na kraju ”Ljubavi”.

Bilo bi prava šteta ljubav ne povezati ne u jednu, nego u tri pjesme, čega se Igor izvrsno i dosjetio!

O spotu Delač nije htio puno otkriti, bit će iznenađenje… Jedva čekamo! 🙂

IGOR I U HUMANITARNOJ PRIČI

Govoreći o Igoru Delaču, neizostavno je spomenuti i ovotjedni događaj na kojem je aktivno sudjelovao. Riječ je o humanitarnoj priči ”Želim život”.

Uz mnoge osobe iz javnog života, javljao sam se na pozive i tako po tisućiti put svjedočio velikoj humanosti našeg naroda. Tom prigodom, uručio sam Upravi Zaklade Ana Rukavina “čekove” donacija s utrke “Osijek trči – I ti to možeš, daruj svoje kilometre” – napisao je na svojem Instagram profilu. Podsjetite se priče o utrci na linku.

FOTO: Igor Delač Facebook

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Svake godine, zaljubljeni parovi diljem svijeta traže načine kako proslaviti ovaj poseban dan sa svojom srodnom dušom, ali pronalazak savršenog poklona, zna ponekad biti monumentalno težak zadatak

Ovog Valentinova pokloni još više ljubavi

Valentinovo je bez iznimke najromantičniji dan u godini i savršena prilika da izrazimo ljubav prema posebnim osobama u našim životima. Više…

Nakon regionalnih natjecanja i aktivnih gažiranja Antonio je osluškivao puls publike, gradio odnose na društvenim mrežama te na taj način kreirao sliku svojeg identiteta na estradi.

Zgodni Antonio ima novi adut za osvajanje! Pokazao nam je kako izgleda „komplicirana“ veza

Antonio Krištofić već godinama slovi za jednog od najboljih domaćih vokala, no nakon nekoliko godina pauze ovaj je glazbenik odlučio Više…

Osječki sastav Akvarel predstavio je novi autorski singl "U hladu mog bonsaija" koji donosi nešto drugačiji zvuk....

Osječki Akvarel ima novu pjesmu

Novi autorski singl osječkog sastava Akvarel “U hladu mog bonsaija” donosi nešto drugačiji zvuk sastava koji je svoj poznati a cappella izričaj obogatio zvucima kazooa, Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

U nedjelju će netko iz Portanove otići bogatiji za 3.000 eura A čeka nas i kiša balona s nagradama. Portanova u nedjelju radi po redovnom radnom vremenu.

Danas u Portanovi magic show i torta za djecu, a sutra stiže mirror crew – ljudi od ogledala!

Projektom su razvijena četiri edukativna programa s temama prilagodbe klimatskim promjenama kroz mjere očuvanja zdravih ekosustava u istočnoj Hrvatskoj

Generacija prilagodbe: Mladi istočne Hrvatske na čelu klimatske adaptacije

Ovaj događaj namijenjen je širokom spektru sudionika - od odgojitelja, učitelja, pedagoga i psihologa do sportskih djelatnika i roditelja, kao i svima onima koji se bave odgojem i edukacijom djece

[NAJAVA] Svjetski priznati stručnjak dr. Ranko Rajović ponovno u Osijeku (dijelimo kotizaciju)