ŽIVOT

Record store day u Osijeku

Record store day će se održati ispred jedine osječke prodavaonice gramofonskih ploča VinylMania Osijek

Objavljeno 19.04.2024
Darija Kovačić

Udruga Volim Gramofonske ploče poziva Vas na proslavu Record Store Day 2024. koja će se održati sutra, 20.04.2024. godine s početkom u 10:30 ispred jedine osječke prodavaonice gramofonskih ploča VinylMania Osijek na adresi Gornjodravska obala 90 c.

Record store day je događaj koji se od 2007. obilježava diljem svijeta, tradicionalno treće subote u travnju. Na taj dan slavimo kulturu nezavisnih prodavaonica ploča. Udruga Volim Gramofonske Ploče će ujedno ovaj praznik iskoristiti kako bi najavili 6. Sajam gramofonskih ploča u Osijeku koji će se održati 18. i 19.05.2024. Uz najavljeni popust od 15 % na rabljene ploče, očekuju Vas nastupi vinyl DJ-a, te najava sajma.

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VIŠE IZ KATEGORIJE

Europa se ujedinjuje radi potpore zdravlju bilja, bioraznolikosti i gospodarstvu. Hrvatska se pridružuje kampanji u kojoj sudjeluju 22 zemlje, uključite se i vi!

Znate li kad vam treba biljna putovnica? Hrvatska prvi put u kampanji #PlantHealth4Life!

Ravnatelji srednjih škola zahvalili se na donaciji vozila te su istaknuli "da su donirani automobili novije generacije i da će uvelike pridonijeti stručnoj izobrazbi učenika srednjih strukovnih škola automehaničara, automehatroničara, autolimara, tehničara za vozila...

Policija donirala rashodovana vozila strukovnim školama

Jedan on najnovih modnih savjeta za 2024. sezonu su jarke boje kojih se mnogi plaše iskombinirati u njihov stil. Mali dodatci žarkih boja poput torbica i ruksaka odmah mogu poboljšati cijeli šarm vašeg izgleda. 

Praktični modni savjeti za 2024. sezonu